Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(grange @ 2007 05 11, 11:46)
Jei ne "rūbai "tie būtų įdomi įdėja..

drinks_cheers.gif labai labai graži mamytė,labai graži mintis su muilo burbulais, bet kam jai tą celofaną užvyniojo g.gif Kai kurios fotogragų idėjos mane stebina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2007 05 11, 11:54)
drinks_cheers.gif labai labai graži mamytė,labai graži mintis su muilo burbulais, bet kam jai tą celofaną užvyniojo  g.gif Kai kurios fotogragų idėjos mane stebina  blink.gif

matyt nuogumui pridengt
Atsakyti
drinks_cheers.gif labai labai graži mamytė,labai graži mintis su muilo burbulais, bet kam jai tą celofaną užvyniojo  g.gif Kai kurios fotogragų idėjos mane stebina  blink.gif

drinks_cheers.gif ir man jis neprideda grožio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 11, 11:49)
man primena tuos laikus kai Mango klausiau, ir su tokia ju foto ant virselio albuma turejau

va va sakau kur man tas vaizdas matytas....

vat man ir viskas labai patiko, mamytė spindi, nu bet tie celofanai tai nea schmoll.gif
Atsakyti
celofanai, jus celofanai doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 11, 12:08)
va va sakau kur man tas vaizdas matytas....
vat man ir viskas labai patiko, mamytė spindi, nu bet tie celofanai tai nea  schmoll.gif

gal pas ta pacia fotografe fotkinos
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 05 04, 08:23)
Sugalvokite nuotraukai pavadinimą. Kaip visada, prašome juos rašyti lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž) ir peržvelgti jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus, kad nesikartotumėte.

Bet žiūriu, kad nuotraukos pavadinimas: "Kas namekyje gyvena?", buvo ir praėjusiuose konkursuose ir šiame jau prie kelių nuotraukų doh.gif
Atsakyti
man patinka
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 11, 12:27)

ši foto man labai sexy, ne pilvukas pirmiausia krenta į akis blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 11, 12:33)
ši foto man labai sexy, ne pilvukas pirmiausia krenta į akis  blush2.gif  blush2.gif

auksiniai žiedai man labiausiai krenta į akis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 11, 12:33)
ši foto man labai sexy, ne pilvukas pirmiausia krenta į akis  blush2.gif  blush2.gif

bet tokia kitokia, ne kaip kitos, ir ne nuoga, ir maike nepakelta... meskis bando pilva apkabint,mamyte pasipuosusi ir laimonga, ir maziuko lovyte kampe jam paruosta jo jau laukia....

tik va kokybe ne lanbai kokia pacios foto verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lakūdra: 11 gegužės 2007 - 11:37
QUOTE(Valerija @ 2007 05 11, 12:23)
Bet žiūriu, kad nuotraukos pavadinimas: "Kas namekyje gyvena?", buvo ir praėjusiuose konkursuose ir šiame jau prie kelių nuotraukų doh.gif

kas apsigalvosite dėl pavadinimų, parašykite man až šiandien, dar pakeisiu, nuo pirmadienio - atostogauju mirksiukas.gif

Atsakyti