Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas, įrengimas?

QUOTE(norma @ 2008 04 24, 13:01)
Jau geriau meistrai brangininkai, bet ne idiotai ....
O mums pasitaike ir brangininkai ir idiotai. Del kainos net nesiderejom, galvojom normaliai padarys .... o isejo isvis blogai. Sienas nudaze jau vienu sluoksniu, ir kol klijavo plyteles grindu savaite daugiau - pamatem, kad atsokineja sienos .... na, blogai padare. Dabar reikes viska perdarinet, o taip tikejausi kraustytis greitai i buta ..... prazilsiu per tuos remontus .... verysad.gif
Ar buvo kam taip, kad reikejo perdarinet naujai sutvarkytas sienas?

Is esmes musu buto remontas - su baldaism technika, na nuo a iki z ..... irgi panasiai - apie 70 000Lt, manau labai normaliai (butas 62 kvadratai).

blink.gif o siaubeli, niekam turbut nelinkeciau tokiu meistru...is tikro net neisivaizduoju kaip atrodo tos sienos ir ka jie ten ,,sugebejo,, padaryt...o kokiais dazais daze? ir kaip sienos buvo paruostos?
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 15:21)
blink.gif  o siaubeli, niekam turbut nelinkeciau tokiu meistru...is tikro net neisivaizduoju kaip atrodo tos sienos ir ka jie ten ,,sugebejo,, padaryt...o kokiais dazais daze? ir kaip sienos buvo paruostos?

Mes kaip supratom, jie gerai ju nepasiruose, na net nezinau tu terminu statybiniu .... Gal grunto nepkankamai uzdejo, gal blogai suglaiste ..... nezinau .... O dazai ,,Dulux" ...... jie siaip geri, bet tikrai ne dazuose esme. Grynai iskele viska, ir skyles gavosi. Nesakau, kad istisos sienos, bet .... gal po pusmecio ir daugiau tokiu atsiras iskilimu .... reikia viska perdaryt, kol negyvenam. O tai kai susikraustysim, tikrai jokio malonumo nebus vel viska isnaujo daryt ....
Kur susuktas sienose gipsas - skilinet pradejo. Jie ten gal to tinklelio nedejo - nu baisu ...... uz darbus paeme apie 7000Lt, o viska perdaryt reikia ..... ir taip visalaik ejom ir pirstu badem - idiotai tikri .....
Jau su vyru kantrybes neturim .... reikia naujus normalius susieskot, kad perdarytu, nes jei sitie perdarines - bus tas pats ....
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2008 04 24, 13:32)
Mes kaip supratom, jie gerai ju nepasiruose, na net nezinau tu terminu statybiniu .... Gal grunto nepkankamai uzdejo, gal blogai suglaiste ..... nezinau .... O dazai ,,Dulux" ...... jie siaip geri, bet tikrai ne dazuose esme. Grynai iskele viska, ir skyles gavosi. Nesakau, kad istisos sienos, bet .... gal po pusmecio ir daugiau tokiu atsiras iskilimu .... reikia viska perdaryt, kol negyvenam. O tai kai susikraustysim, tikrai jokio malonumo nebus vel viska isnaujo daryt ....
Kur susuktas sienose gipsas - skilinet pradejo. Jie ten gal to tinklelio nedejo - nu baisu ...... uz darbus paeme apie 7000Lt, o viska perdaryt reikia ..... ir taip visalaik ejom ir pirstu badem - idiotai tikri .....
Jau su vyru kantrybes neturim .... reikia naujus normalius susieskot, kad perdarytu, nes jei sitie perdarines - bus tas pats ....

nu zodziu nepavydetina situacija..matosi, kad meistriukams dar toli iki tikrojo pavadinimo MEISTRAS...vat mes zinodami, kad visokiu pasitaiko bandem per pazystamus ieskotis patikimu zmoniu ir savo laimei suradom
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 24, 15:50)
nu zodziu nepavydetina situacija..matosi, kad meistriukams dar toli iki tikrojo pavadinimo MEISTRAS...vat mes zinodami, kad visokiu pasitaiko bandem per pazystamus ieskotis patikimu zmoniu ir savo laimei suradom

mes irgi per pažįstamus surado, mums garantavo
o tie idiotai padarė darbus, o aš jies einu ir pirštu baksnoju, sakau: "tau negėda, aš boba, bet matau tavo klaidas" jis tik į mane blink.gif tokiom akim ir sako, juk čia viskas gerai, juk vizualiai nesimato, baldai susitatys ir niekas nieko nematys. reikėjo daugiau pinigų mokėt, tai būtume kokybiškai padarę" doh.gif
aš durnė nesupratau, matote, jei duosi daugiau, tai TOS PAČIOS RANKOS IR SMEGENYS padarys kokybiškiau. doh.gif doh.gif doh.gif
ir ką baldai susitatė ir niekas neužsidangstė, kur buvo liapsusas, ten ir matosi. o dar kai žinai kur jis - tai atrodo akis ir bado
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 16:05)
o tie idiotai padarė darbus, o aš jies einu ir pirštu baksnoju, sakau: "tau negėda, aš boba, bet matau tavo klaidas" jis tik į mane  blink.gif tokiom akim ir sako, juk čia viskas gerai, juk vizualiai nesimato, baldai susitatys ir niekas nieko nematys. reikėjo daugiau pinigų mokėt, tai būtume kokybiškai padarę"  doh.gif
aš durnė nesupratau, matote, jei duosi daugiau, tai TOS PAČIOS RANKOS IR SMEGENYS padarys kokybiškiau.  doh.gif  doh.gif  doh.gif
ir ką baldai susitatė ir niekas neužsidangstė, kur buvo liapsusas, ten ir matosi. o dar kai žinai kur jis - tai atrodo akis ir bado

o jus turbut pinigus sumokejot anksciau uz darba? mes pamenu, kai padarydavo kazkoki darbeli tai ir sumokedavom uz ji, ir taip iki pat galo kol baige, tai tokiu atveju butumem net nemokeje pinigu..bliamba ot meistru pasitaiko
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 18:05)
o tie idiotai padarė darbus, o aš jies einu ir pirštu baksnoju, sakau: "tau negėda, aš boba, bet matau tavo klaidas" jis tik į mane  blink.gif tokiom akim ir sako, juk čia viskas gerai, juk vizualiai nesimato, baldai susitatys ir niekas nieko nematys. reikėjo daugiau pinigų mokėt, tai būtume kokybiškai padarę"  doh.gif
aš durnė nesupratau, matote, jei duosi daugiau, tai TOS PAČIOS RANKOS IR SMEGENYS padarys kokybiškiau.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Eina sau ..... suprantu jus verysad.gif
Pas mus ne tik akis bado ...... nera kur akiu det - geda ziuret i toki darba, nes viskas atsosko ...... skyles sienose blink.gif
Vakar kitas toks meistras atejo (vos ne vos prisiprasem), tai uz galvos uzsieme, kaip pamate, sake tokia ,,chaltura" pirma karta mato ...... o paeme tie meistrai kaip uz auksciausia kategorija, net nesiderejom del kainos .....
Viska perdarinet reikes, net kampus lups is naujo des g.gif
Va .... tokie dalykai daros ....
Atsakyti
QUOTE(emrata @ 2008 04 25, 08:30)
o jus turbut pinigus sumokejot anksciau uz darba? mes pamenu, kai padarydavo kazkoki darbeli tai ir sumokedavom uz ji, ir taip iki pat galo kol baige, tai tokiu atveju butumem net nemokeje pinigu..bliamba ot meistru pasitaiko

ne, mokėjom ir mes dalimis, tik buvo viskas darbininkų naudai
vyras dirbdavo, nelabai iš darbo privažinėt galėjo, atvarydavo įleisdavo ir išleisdavo, neturėdavo labai laiko ką tem pamatyti, o vakarais tai labai ne kažką pamatysi. o aš tuo metu su leliuku sesdėjau, tai irgi į kitą miesto galą neprivarinėsi be mašinos. aišku, čia nepasiteisinimas, bet juk mums pagal rekomendacijas dirbo, tai gi pasitikėjom ir labai galvos nesukom, o dabar akis sukiojam cool.gif

QUOTE(norma @ 2008 04 25, 09:20)
Eina sau ..... suprantu jus  verysad.gif
Pas mus ne tik akis bado ...... nera kur akiu det - geda ziuret i toki darba, nes viskas atsosko ...... skyles sienose  blink.gif 
Vakar kitas toks meistras atejo (vos ne vos prisiprasem), tai uz galvos uzsieme, kaip pamate, sake tokia ,,chaltura" pirma karta mato ...... o paeme tie meistrai kaip uz auksciausia kategorija, net nesiderejom del kainos .....
Viska perdarinet reikes, net kampus lups is naujo des  g.gif

užjaučiu, jaučiu kaip dabar remonto sąmata atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(norma @ 2008 04 25, 09:20)
Eina sau ..... suprantu jus  verysad.gif
Pas mus ne tik akis bado ...... nera kur akiu det - geda ziuret i toki darba, nes viskas atsosko ...... skyles sienose  blink.gif 
Viska perdarinet reikes, net kampus lups is naujo des  g.gif

Bet Norma, nesidomejai ka galetum tokiu atveju padaryt? Kosmaras. Kazkada per BTV rode laida Namu darbai ir kaip susitvarke seima su meistrais kurie montavo gipso kartona is sis viena diena ant ju uzkrito. Reiketu tv archyve susirasti ta laida ir perziuret, nes jie irgi buvo sudare tik zodine sutarti, bet meistrai buvo priversti atlyginti padarytus nuostolius. Butinai kazka daryk, nes man irgi verkti norisi kai matai kokius pinigus meistreliai lupa, as tik guodziuosi, kad kol kas viskas sklandziai vyksta. Sekmes dideliausios 4u.gif Tikrai manau kad gali kazko issireikalauti. Galiausiai kvieskis ta pacia televizija.
Atsakyti
Įrenginėjom 50 kvadratų butą su dalinę apdaila, kuri reiškė plikas sienas, nei radiatorių, nei palangių, lauko duris reikojo keist po mėnesio. Tai visi darbai, medžiagos ir baldai. Ždžiu,- pilnas įrengimas 90 000 lt doh.gif Bet meistrais patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 04 24, 18:05)

Užjaučiu tave dėl tokių"meistrų" .kas blogiausia, kai nežinai, kokie ateis meistrai. Ateis padarys, o po kurio laiko išlys visos bėdos. Ir tada ieškok vėjo laukuose. Kai pinigai tokie sumokėti.
Atsakyti
Gal neperseniausiai darėte remontą (naujos statybos butas,dalinė apdaila) kiek kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*orchideja* @ 2008 10 28, 16:22)
Gal neperseniausiai darėte remontą (naujos statybos butas,dalinė apdaila) kiek kainavo? ax.gif

pas mane 1225 Lt/kvad.m. cia tik darbas ir medziagos. perkant pigesnes medziagas, galima ir pigiau susisukt ax.gif
Atsakyti