Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas, įrengimas?

aišku, ačiū labai smile.gif jei nerasiu pigesnių, gal galesi jų info atsiųsti į AŽ
Atsakyti
QUOTE(Laurytele @ 2008 11 24, 14:08)
aišku, ačiū labai smile.gif jei nerasiu pigesnių, gal galesi jų info atsiųsti į AŽ

neturiu ju kontaktu blush2.gif kitas zmogus man ta vyriski surado rolleyes.gif
as apskritai nei vieno meistro kontaktu neturiu ir net nezinau,kas ka mano bute daro blush2.gif yra vienas zmogus, kuris viska koordinuoja, tai jam parasau el pastu, ko noriu ir kokias medzigas is kur kada paimt ir karta i dvi savaites nuvaziuoju buto paziuret blush2.gif lotuliukas.gif ot sunkus tas buto isirenginejimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 24 lapkričio 2008 - 13:14
QUOTE(ooo @ 2008 11 24, 14:12)
neturiu ju kontaktu  blush2.gif  kitas zmogus man ta vyriski surado  rolleyes.gif
as apskritai nei vieno meistro kontaktu neturiu ir net nezinau,kas ka mano bute daro  blush2.gif  yra vienas zmogus, kuris viska koordinuoja, tai jam parasau el pastu, ko noriu ir kokias medzigas is kur kada paimt ir karta i dvi savaites nuvaziuoju buto paziuret  blush2.gif  lotuliukas.gif  ot sunkus tas buto isirenginejimas  lotuliukas.gif

tai faina smile.gif man tai reikia ir ieškoti meistrų ir lakstyti smile.gif bet dar pakolkas nei vienu nenusivyliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytele @ 2008 11 24, 14:23)
tai faina smile.gif man tai reikia ir ieškoti meistrų ir lakstyti smile.gif bet dar pakolkas nei vienu nenusivyliau smile.gif

as paskaiciavau,kad man labaiu apsimoka sumoket vienam zmogui, kuris padarytu samatas, paskaiciuotu, kiek kokiu medziagu reikia, tas medziagas supirktu, suveztu, meistrus surastu, juos sukontroliuotu ir t.t.
ir dar medziagas su nuolaidom gauna, tai man tas mokestis organizavimo atsiperka ax.gif ir galvos sukt nereikia ir nervu gadintis irgi nereikia ax.gif
as raktus padaviau, pageidavimus surasiau, plyteles ir santechnika bei bgrindis uzsisakaiu ir paskui tik pinigus sumokesiu - ir viskas ax.gif tik duru dar neuzsisakiau blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu jo,bet ir kaina tada tokia nebloga gaunasi,kai kazkas uz tave veikia.O kai ir taip viskas nepigu,tai...... Kai viskas ne po viena tukstanty, o po keliolika ......tenka paciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 11 24, 14:28)
as paskaiciavau,kad man labaiu apsimoka sumoket vienam zmogui, kuris padarytu samatas, paskaiciuotu, kiek kokiu medziagu reikia, tas medziagas supirktu, suveztu, meistrus surastu, juos sukontroliuotu ir t.t.
ir dar medziagas su nuolaidom gauna, tai man tas mokestis organizavimo atsiperka  ax.gif  ir galvos sukt nereikia ir nervu gadintis irgi nereikia  ax.gif
as raktus padaviau, pageidavimus surasiau, plyteles ir santechnika bei bgrindis uzsisakaiu ir paskui tik pinigus sumokesiu - ir viskas  ax.gif  tik duru dar neuzsisakiau  blush2.gif  lotuliukas.gif

aš tai visiškai sutinku kad taip daug paprasčiau smile.gif ir vargti nereikia smile.gif bet kada ribotas biudžetas tai pačiam ieškoti pigiau išeina smile.gif vyras dar nuolaidų gauna tai visai neblogai smile.gif
Atsakyti
Gal kas žino kokios šiuo metu kainos vaikšto (dalinė apdaila):
1. Gipso kartono sukimas + medžiagos už kv. m.
2. plytelių klijavimas
3. glaistymas - sienų / lubų
4. santechniko taško kaina

kiek maždaug išeina dažams ~65 kv.m. butui (sienom ir lubom)
Atsakyti
QUOTE(Dumblas @ 2008 02 22, 11:50)
Vidaus remontas 1000 litu uz kvadrata.

Mes mokėjom 230 Lt už darbą ir tai buvo laaaaabai daug schmoll.gif
100 kvadratų buto įrengimas su laiptais, durimis, santechnika, buitine, plytelėmis, šviestuvais, grindimis šiai dienai apie 130 tukst. atsiėjo, o dar laukia baldai.... verysad.gif Dabar truputį geresni laikai, darbai kiek žinau pinga thumbup.gif
Atsakyti
Na, mūsų dviejų kambarių buto remontas (53 kv.m.) kainavo 60 tūkst. Butas dvidešimtiems metų senumo, tai remontavome viską: šiltinome sienas, griovėme vidines sienas, keitėme elektros instaliaciją, liejome grindis, keitėme langus, duris. Žodžiu, iš buto buvo likę tik išorinės sienos ir vamdžiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitukas1 @ 2008 04 29, 23:39)
Įrenginėjom 50 kvadratų butą su dalinę apdaila, kuri reiškė plikas sienas, nei radiatorių, nei palangių, lauko duris reikojo keist po mėnesio. Tai visi darbai, medžiagos ir baldai. Ždžiu,- pilnas įrengimas 90 000 lt doh.gif Bet meistrais patenkinta rolleyes.gif

O gal galite pasidalinti mestru kontaktais? Is kokio miesto?
Atsakyti
Kaip tik domimes plyteliu klijavimo kainomis.

Kaune siuo metu normalus meistras praso apie 30 Lt/ m3. Ieskant galima rasti pigiau- tais atvejais kai nera skubos, kadangi meistras dirba firmoje ir dirba papildomai vakarais ir savaitgaliais, galima susitart nuo 20 Lt/m3
Atsakyti
QUOTE(Raidas @ 2008 12 27, 11:36)
Kaip tik domimes plyteliu klijavimo kainomis.

Kaune siuo metu normalus meistras praso apie 30 Lt/ m3. Ieskant galima rasti pigiau- tais atvejais kai nera skubos, kadangi meistras dirba firmoje ir dirba papildomai vakarais ir savaitgaliais, galima susitart nuo 20 Lt/m3

gal turejot omeni ne 20Lt/m3, o 20Lt/m2
Atsakyti