Gal kas gali pasakyti kiek kainuotų:
1. gipso kartono pertvaros pastatymas kambaryje (~9 m2)?
2. kambario sienų (~25 m2) sutvarkymas, paruošimas dažymui, nudažymas?
Turiu omeny kainą už darbą.
QUOTE(Laumė* @ 2010 01 18, 08:39)
Tai kad ir kaip bežiūrėsi, kainytės jūsų biški užlenktos.
Neįsižeiskit, čia tik mano subjektyvi nuomonė. 

Tai man tuomet visai reikia slėptis su savo išlaidomis, nes būsiu apkaltinta beprotyste

Kiekvienas išleidžia kiek sau gali leist, tad ko čia stebėtis

QUOTE(Temidė @ 2010 05 17, 21:23)
Tai man tuomet visai reikia slėptis su savo išlaidomis, nes būsiu apkaltinta beprotyste 

abejoju

nes kaip kazkas rase, kad uz 1000lt/kv.m tikrai nebus nei shik nei blesk

bus tvarkinga, kokybiska, bet tikrai ne super prabangu

QUOTE(Ode @ 2010 05 17, 11:20)
Gal kas gali pasakyti kiek kainuotų:
Na mums meistras deda gipsa,tai kvadratas 10lt.O tas pats meistras glaisto ir dazo uz 20lt.uz kvadrata.Man biski brangoka dazymas.Zinau kita meistra kur dazo ir glaisto uz 12lt./kv.Cia veiksmas Marijampolej.Tik nezinau kaip jis dirba,tai va galvoju ka cia daryt,ar samdyt ta kur brangiau ima bet zinau akd gerai daro,ar rizikuot su tuo pigesniu,bet nieko apie ji nezinau

Sveikos mergaites,mes ir ruosiames buto remontui,veiksmas vyksta Vilniuje,butas 50kvadratu,zodziu uz paruosiamuosius darbus,lubu,sienu,grindu lyginimas,pakabinamos lubos,bagetai,tapetavimas,duru statymas,sienu griovimas,murijimas,laminato klojimas istrizai,plyteliu klijavimas,santehnikos keitimas,sildomos grindys vonioje,el.instaliacijos keitimas,isvedziojimas visame bute,zodziu su statybinemis medziagomis,visais lubu pribambasais,neiskaitant pacio laminato,tapetu,kambariniu duru,duso kabinos,naujo tualeto,kriaukles,mums paskaiciavo apie 50.000 tai remontas nuo A iki Z......Man kraupu darosi....
QUOTE(kornelija315 @ 2010 05 19, 09:18)
Sveikos mergaites,mes ir ruosiames buto remontui,veiksmas vyksta Vilniuje,butas 50kvadratu,zodziu uz paruosiamuosius darbus,lubu,sienu,grindu lyginimas,pakabinamos lubos,bagetai,tapetavimas,duru statymas,sienu griovimas,murijimas,laminato klojimas istrizai,plyteliu klijavimas,santehnikos keitimas,sildomos grindys vonioje,el.instaliacijos keitimas,isvedziojimas visame bute,zodziu su statybinemis medziagomis,visais lubu pribambasais,neiskaitant pacio laminato,tapetu,kambariniu duru,duso kabinos,naujo tualeto,kriaukles,mums paskaiciavo apie 50.000 tai remontas nuo A iki Z......Man kraupu darosi....
Kosmosas... tuomet galėčiau padaryti išvadą, kad mes savo 55kv butui absoliučiai visus darbus darydamiesi patys sutaupėm 50t? Vien darbams, man sunku įsivaizduoti tokią sumą, gal konkrečiau pasakys specai...
QUOTE(kornelija315 @ 2010 05 19, 10:18)
Priklauso nuo medžiagų - jei viskas kokybiška, nėra čia jau toks kosmosas. O čia firma kokia nors skaičiavo? Jei ne paslaptis, parašykit kokia (galima ir až), nes aktualu ir man

QUOTE(naaringiux @ 2010 03 01, 15:32)
merginos, gal žinot kiek kainuoja dujų vamzdžių, tuo pačiu ir skaitiklio, perkėlimas virtuvėje į kitą vietą
nes labai jau "parodinėje" vietoje jis 

mums taip pat aktualus šis klausimas.. nes reik perkelt skaitliuką į kitą vietą..
QUOTE(tarškaliukas @ 2010 03 02, 16:37)
Sveika, manau, priklauso nuo to, kokiu būdu prašysit, bei nuo miesto, manau, ir kt. niuansų yra, tačiau MB sutarė paspaudęs ranką meistrui už 250Lt
Gal jūs iš Kauno, jei taip, gal galėtumėte duoti to meistro kontaktus??

QUOTE(naaringiux @ 2010 03 11, 01:20)
mes Šiauliuose, gavom patarimą, kad reikia tiesiai skambint dujininkams, būna tada pigiau nei per LD 

Kad per meistrus pigiau tai aišku, ale gal galit mane paprotint kaip tokį meistrą susirast???

QUOTE(naaringiux @ 2010 04 24, 19:48)
čia viena forumietė taip paprotijo, kad jei turit pažįstamų dujininkų, tiesiog jiems tiesiogiai skambinti ir tartis, o ne per Lietuvos dujos dispečeres, tikrai būna pigiau 

O va jei neturi pažįstamo dujininko kaip su juo susipažint????

QUOTE(elwa @ 2010 06 07, 10:35)
mums taip pat aktualus šis klausimas.. nes reik perkelt skaitliuką į kitą vietą..
Kad per meistrus pigiau tai aišku, ale gal galit mane paprotint kaip tokį meistrą susirast???
Žiūrėjau skelbiu.lt bet nieko neradau

Mums kainavo 2OO :>
Susirast dujininka, tai nueini i DU, ir paprasai kontakto dujininko, nes nori pasitart, laika suderint ir pan :>
vonios remontu tema uzdaryta,tai nusprendziau pasiklausti cia,kiek mazdaug kainuotu?reiketu lyginti sienas ir klijuoti plyteles,vonia tikrai nedidele,labai domina kainos darbu
ir kur susirasti meistrus,kurie dirbtu o ne gertu puse dienos

QUOTE(luckyme @ 2010 07 05, 10:45)
vonios remontu tema uzdaryta,tai nusprendziau pasiklausti cia,kiek mazdaug kainuotu?reiketu lyginti sienas ir klijuoti plyteles,vonia tikrai nedidele,labai domina kainos darbu
ir kur susirasti meistrus,kurie dirbtu o ne gertu puse dienos 

Mes mokejom už plyteles klijavimą kartu su lyginimu po 17 lt uz kv.m. zinau ,kad kai kurie ima ir po 15 lt, o kai kurie ir po 20-25 lt. Klijavo vonioj su tuliku, visai nedideles patalpos. Kokybė tai pakankamai normali, aišku prie poros vietų galima būtų prikibti, bet čia labiau vyras buvo nepatenkintas, kai pats statybuose dirba

O kas liečia viso buto (62 kv.m.- 3kambarių) remonto kainos, įvertinus kad remonto daromės patys, išskyrus santechnikos keitimo ir pora kai kurių darbų, tai su virtuvės baldais ir technika , santechnika vonios, statybinėm medžiagom gal suma jau siekia kokius 25-28 tūkst, bet vis dar remontuojamės