Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Pas mane dideliu ypatingu naujienu nera, bet tuo paciu visokiu idomiu smulkmenu. Mano mazus norus pasamone ypatingu greiciu pildo thumbup.gif

Pamenat buvau rasius, kad pasiilgau bendravimo. Ir dar pridejau-su bendraminciais. Savaitgali paskambino vyro buves grupiokas, irgi gyvena UK, labai nori susitikt (nebendrave 100m.). Greitu laiku turi atvaziuot. Pats rodo begaline iniciatyva. Dabar svarbiausia- jis pries pora menesio suzinojo apie "The Secret". Nuo to laiko jo kasdienybe - meditacijos - vizualizacijos, pas ji yra svajoniu lenta ir jau pirmosios permainos. Turejo nemegstama darba. Pradejo dirbti su savo poziuriu koncentruodamasis i tik i teigiamas darbo puses. Po 1,5men. praktikos - naujas darbas. Dabar jis kaifuoja nuo to ka dirba thumbup.gif Ikvepta jo as irgi kasdien vaziuodama i darba apgalvoju kas ten yra teigiamo. dabar man jis teigia daug daudiau dziaugsmo. Tai pradejau daryt gal sekmadieni. Rezultatai: vakar man pazystamas pasiule pagalba isidarbinant kitam darbe. Turi daug draugu ir pan. Neisivaizduoju kaip mes apie tai isisnekejom. Niekad niekam darbu nesiskundziau. Siandien buvau tiesiog ikalbinejama kilti pareigose. Abiem atvejais jauciu begalini skatinima is aplinkiniu. Tiesiog nepalieka ramybej nei tas paistamas, nei sefe lotuliukas.gif Turiu apsisprest.

Kol kas naujienos tokios.
Vijurka, be galo dekoju uz nuoroda i success.lt. Vakar pat parasiau viska esamuoju laiku ka pasieksiu kitais metais. Jausmas nerealus. Viskas mazdaug taip: dabar 2008m. geguzis. Greitai mano 27m. gimtadienis. As be galo laiminga nes: ir vardiju viska. Ka pasiekiau, kaip jauciuosi ir t.t. Po to, dar pasiziuriu filmuka thumbup.gif

BusVakare, mano vizijos tokios pat. Matau kaip jums visoms pranesu naujienas, kaip reaguoja MB, kaip pasakau darbe. O del svorio po nestumo tai labiausiai prajuokinai doh.gif Mano kitu metu vizijoj taip ir parasyta: nestumas ir gimdymas mane padare daug grazesne ir moteriskesne! Nuostabiu budu as sveriu 60Kg, maziau nei pries nestuma!!! Duodam mes lotuliukas.gif

Dar truputi del nestumu: mama vakar buvo pas bureja. Idomiu dalyku pripasakojo. Ir pasake toki dalyka: tarp siu ir kitu metu geguzes jusu labai artimoj apkinkoj bus pradetas kudikis, kuris jums suteiks be galo daug dziaugsmo. Kad jis bus pradetas siame laikotarpyje as jums garantuoju 100%, galbut net jau bus or gimes thumbup.gif Ziuresim. Dar sake, kad tai bus berniukas. Bus matyt mirksiukas.gif
Dar sake, kad jusu dukra labai talentinga, bus laaaaaaabai turtinga ir sekminga. Ir bus viso jusu likusio gyvenimo dziaugsmas ir pasididziavimas thumbup.gif
Tik neisivelkim i diskusijas paie burejas. As cia ne paie tai. O apie ka, tikiuosi supratot mirksiukas.gif

Buckis!!!!! Visoms. Dar pabusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
atkreipiau demesi i norus po gimdymo pasigerinti figura mirksiukas.gif
taigi taip is tikruju buna bigsmile.gif as pries pastodama sveriau 85 (stora buvau ir jokios dietos nepadejo), nuvaziavusi gimdyt sveriau 80, nes per nestuma nustojau esti, paskui labai greitai be jokiu pastangu ir dietu svoris krito ir po pusmecio 57
flirt.gif tikra istorija cia smile.gif
Atsakyti
pepilota, busVakare, visai nesistebiu, kad Jums abiems taip viskas sekasi, jaučiu spinduliavimą iš Jūsų! Žmonėms, kurie su pagarba žiūri į savo ir kitų gyvenimus, negali būti kitaip! Gauname tai, ką patys sau esame paruošę mirksiukas.gif
Džiugu!
wub.gif
Atsakyti
Dar pamirsau apie maza "stebukla". Mano klientai daznai skaito laikrascius ir zurnalus ir juos palieka. Sekmadieni pamaciau pas kliente zurnala, kuri pagalvojau, kad noreciau paskaityt. Galvoju pabandysiu paburt. Sakau: ji man palieka sita zurnala. Ir gerai isiziurejau i virseli. Nepaliko. Tik pasijuokiau is saves, kad esu baisine burtininke ir pamirsau. vakar pries miega is niekur nieko mintis: kodel tu ciklinaisi, kad butent ta kliente turi palikt? Galvok apie zurnala ir negalvok kaip. Tai buvo jau pries pat uzmiegant. Tai net nespejau sureaguot.
Siandien pati pirma atejau i darba ir pamaciau padeta butent to zurnalo butent ta numeri.
Smulkmena, bet kaip smagu matyt, kad veikia thumbup.gif
Atsakyti
Pepilota, prisiekiu, tu pas mus jau Harris Potteris biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tavo postai tokie ikvepentys, aciu uz juos 4u.gif
Atsakyti
Haris Poteris- gera knyga...Man patiko.
Atsakyti
QUOTE(Lietus @ 2007 05 08, 21:16)
Pepilota, prisiekiu, tu pas mus jau Harris Potteris  biggrin.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tavo postai tokie ikvepentys, aciu uz juos 4u.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Kaip Liepsnele gyvena? Ko tyli?

Papildyta:
Jau dabar kai uzsedau, tai nepaliksiu jusu ramybej doh.gif Vis ka nors prisimenu tongue.gif
Mane ko tai ant kiausiniu patrauke. Nu visai ju nemegstu. Net per Velykas nevalgau. O dabar kaip skanu!!! lotuliukas.gif Skaitau man siunciamus zenklus: kiausiniai visokiariopo vaisingumo simbolis. Ziuresim kas cia bus bigsmile.gif
Net vyras sako, ka cia valgai? Kiausinius? O man taip skanu!!! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 05 08, 20:06)
Dar pamirsau apie maza "stebukla". Mano klientai daznai skaito laikrascius ir zurnalus ir juos palieka. Sekmadieni pamaciau pas kliente zurnala, kuri pagalvojau, kad noreciau paskaityt. Galvoju pabandysiu paburt. Sakau: ji man palieka sita zurnala. Ir gerai isiziurejau i virseli. Nepaliko. Tik pasijuokiau is saves, kad esu baisine burtininke ir pamirsau. vakar pries miega is niekur nieko mintis: kodel tu ciklinaisi, kad butent ta kliente turi palikt? Galvok apie zurnala ir negalvok kaip. Tai buvo jau pries pat uzmiegant. Tai net nespejau sureaguot.
Siandien pati pirma atejau i darba ir pamaciau padeta butent to zurnalo butent ta numeri.
Smulkmena, bet kaip smagu matyt, kad veikia thumbup.gif

Pepilota, Tu cia mintyse paburi ar garsiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 08, 22:24)
Pepilota, Tu cia mintyse paburi ar garsiai?  g.gif

Siuo atveju tai mintyse. Taigi zmoniu aplinkui buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 05 08, 21:40)
Siuo atveju tai mintyse. Taigi zmoniu aplinkui buvo lotuliukas.gif

nu ir as taip darau, knygoj skaiciau kad reik garsiai pries veidrodi paziuret i save ir pasakyt biggrin.gif bet man labai keista ir kvailai jauciuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2007 05 08, 20:57)
nu ir as taip darau, knygoj skaiciau kad reik garsiai pries veidrodi paziuret i save ir pasakyt biggrin.gif  bet man labai keista ir kvailai jauciuosi doh.gif

Aš kai žiūriu į save veidrodyje, visuomet sau nusišypsau.
Dukrą nuo mažutės vos ne kasdien statau prieš veidrodį ir sakau: pažiūrėk, kokia tu graži ir nuostabi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
per reikalus nebespeju parasyt nieko, tik siek tiek aki uzmetu mirksiukas.gif
Siuo metu neber jegu ir noro didelem vizualizacijom ir pan., bet vis pries uzmigdama praktikuoju toki dalyka - jauciu, kaip mane uzlieja tokia nuostabi energija (tiksliau, ja isivaizduoju kaip spindincia sviesa), kuri nesa mano seimai pilnatve gyvenimui. O siaip jauciu, kad daug kas kasdien vis gereja. Man irgi ima atsirast daugiau su kuo bendraut, vis labai maloniu zmoniu sutinku 4u.gif

Ir as labai dziaugiuos uz busvakare 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dar atradau, kad bent jau man lengviau visi tokie pozityvus dalykai galvojas klausantis fainos muzikos, dabar prisisiunciau visokiu dainu, tik kad laiko reikia jom klausyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele: 08 gegužės 2007 - 22:50