Pamenat buvau rasius, kad pasiilgau bendravimo. Ir dar pridejau-su bendraminciais. Savaitgali paskambino vyro buves grupiokas, irgi gyvena UK, labai nori susitikt (nebendrave 100m.). Greitu laiku turi atvaziuot. Pats rodo begaline iniciatyva. Dabar svarbiausia- jis pries pora menesio suzinojo apie "The Secret". Nuo to laiko jo kasdienybe - meditacijos - vizualizacijos, pas ji yra svajoniu lenta ir jau pirmosios permainos. Turejo nemegstama darba. Pradejo dirbti su savo poziuriu koncentruodamasis i tik i teigiamas darbo puses. Po 1,5men. praktikos - naujas darbas. Dabar jis kaifuoja nuo to ka dirba

Kol kas naujienos tokios.
Vijurka, be galo dekoju uz nuoroda i success.lt. Vakar pat parasiau viska esamuoju laiku ka pasieksiu kitais metais. Jausmas nerealus. Viskas mazdaug taip: dabar 2008m. geguzis. Greitai mano 27m. gimtadienis. As be galo laiminga nes: ir vardiju viska. Ka pasiekiau, kaip jauciuosi ir t.t. Po to, dar pasiziuriu filmuka

BusVakare, mano vizijos tokios pat. Matau kaip jums visoms pranesu naujienas, kaip reaguoja MB, kaip pasakau darbe. O del svorio po nestumo tai labiausiai prajuokinai

Dar truputi del nestumu: mama vakar buvo pas bureja. Idomiu dalyku pripasakojo. Ir pasake toki dalyka: tarp siu ir kitu metu geguzes jusu labai artimoj apkinkoj bus pradetas kudikis, kuris jums suteiks be galo daug dziaugsmo. Kad jis bus pradetas siame laikotarpyje as jums garantuoju 100%, galbut net jau bus or gimes

Dar sake, kad jusu dukra labai talentinga, bus laaaaaaabai turtinga ir sekminga. Ir bus viso jusu likusio gyvenimo dziaugsmas ir pasididziavimas

Tik neisivelkim i diskusijas paie burejas. As cia ne paie tai. O apie ka, tikiuosi supratot

Buckis!!!!! Visoms. Dar pabusiu