Įkraunama...
Įkraunama...

Konstruktyvus (pozityvus) mąstymas VII d.

Pozityvas yra pozityvas, jis yra gerai, jis yra labai gerai:mirksiukas: Ne veltui Jus pirmaujat, tema is trejetuko neislenda, nori nenori tenka uzeiti, dar kai jautiesi laukiamas rolleyes.gif O bangos ne taifuno cia, gerieciu. Teisingai, bedoms yra kitu temu (begales), bent viena Kertele sielai turi buti teigiama. Su kuo ir sveikinu!
Atsakyti
g.gif trejetuke, sakai? g.gif O is kur zinai?
Mergaites, tokiu atveju, taikom i pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 05 12, 10:27)
g.gif trejetuke, sakai? g.gif O is kur zinai?
Mergaites, tokiu atveju, taikom i pirma mirksiukas.gif

Labukas 4u.gif

kas cia per slaptazodziai ar kodiniai zodziai g.gif ???
Nelabai supratau..O gal vel ka nors supainiojai ax.gif
As siunciu visoms pozityvistems savo didziuli upa naujoms idejoms ir geriems darbams siandien thumbup.gif
Geroms Jums dieneles...nenustokit sypsotis... biggrin.gif

MYLIU VISAS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinetaBlue: 12 gegužės 2007 - 09:58
QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 12, 11:57)
Labukas  4u.gif

kas cia per slaptazodziai ar kodiniai zodziai  g.gif ???
Nelabai supratau..O gal vel ka nors supainiojai ax.gif
As siunciu visoms pozityvistems savo didziuli upa naujoms idejoms ir geriems darbams siandien  thumbup.gif
Geroms Jums dieneles...nenustokit sypsotis... biggrin.gif

MYLIU VISAS wub.gif

Aciu LinetaBlue, matyt man bemiegant atejo tavo upas biggrin.gif , nes atsikeliau vis tiek su gera nuotaika (vakar prasidejo mmm, osiandien ryte baisiai skaudejo), tai mb klause ar man viskas tvarkoj, nes dainuodama is lovos issiritau biggrin.gif
Siandien toliau vyksta ikurtuviu darbai, maniskis nelabai turi upo, bet as jam padesiu thumbup.gif
Atsakyti
Labutis!

"Kasdieninis mūsų protas nuolat stengiasi mus įtikinti, kad esame niekas kitas, tik gilės ir kad didžiausia mūsų laimė užaugti didesnėmis, storesnėmis bigsmile.gif , blizgančiomis gilėmis! Bet tai gali rūpėti tik kiaulėms hihihi.gif Mūsų tikėjimas suteikia daug geresnį žinojimą, būtent tai, kad galime tapti ąžuolais!" 4u.gif

Būkim ąžuolai! 4u.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, RVB, kad nors trupuciuka Tau pagelbejau, o Tu dabar savo MB pagelbek wub.gif

Vijurka 4u.gif

nuostabus zodziai, aciu uz tai, kad kiekviena diena
iputi vis daugiau protingu minciu i mano galvele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 05 11, 17:42)
Beganti ir NYLE MA, sveikos prisijunge 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Mums visoms reikia isisamoninti, kad kitu zmoniu nepakeisi. Kai kuriems tiesiog yra labai patogu del savo gyvenimo ivykiu primesti atsakomybe kitiems. Bet kas tik ne as!!!! Ka darysi. Visi mes skirti. Mano anyta viena is tokiu zmoniu. Dar pradzioj bandem kazka sneket, bet paskui supratom, kad tai bergzdzias reikalas. Su laiku ismokau ir vis dar mokausi koncentruotis i jos teigiamas puses, nes man labai sunku bendrauti su tais, kuriu paklausus: kaip gyveni? isgirsti visa tirada skundu doh.gif 
Be galo dziaugiuosi, kad jus esat!!!! Smagu buti tarp gerai nusiteikusiu moteriskaiciu thumbup.gif

Ačiū 4u.gif Tikiuosi greit rasiu ilgesnę minutėtę,parašysiu blush2.gif Visoms sekmės 4u.gif
Tiesa, mane superiniai nuteikia GERA muzika,siūlau pabandyt thumbup.gif Tada net žodžių nereikia...... 4u.gif
IKI 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NYLE MA: 12 gegužės 2007 - 12:18
Labas visoms 4u.gif Na va svajojau laimet miliona o radau galimybe papildomai uzsidirbti biggrin.gif Labai dziaugiuosi nes ju (pinigu) vasada truksta kiek betureciau, ir namie atsibodo sedet. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eris: 12 gegužės 2007 - 13:19
QUOTE(NYLE MA @ 2007 05 12, 13:18)

Tiesa, mane superiniai nuteikia GERA muzika,siūlau pabandyt thumbup.gif Tada net žodžių nereikia...... 4u.gif

Konkreciau, konkreciau, prasom bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Visas su gražia diena 4u.gif
Kaip mūsų būsimos mamos?
O muzikos relaksui galit atsisiųst iš :
http://www.yugzone.r...d_mp3/index.htm
Ten pilna visokiausios,tame tarpe ir būsimoms mamoms mirksiukas.gif Tą puslapį man atsiuntė Manta smile.gif Ačiū jai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kadangi čia buvo užklausimas ar nenorim pamatyt su kuo bendraujam, tai tada aš paviešinu save.
Aš:
user posted image
Ir lauksiu į až,kur galiu pamatyt kitas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -ELI-: 12 gegužės 2007 - 14:28
Na va buvau pokalbyje, rytoj pabandysiu dirbti ir jei bus viskas gerai nuo pirmadienio dirbsiu ne visa darbo diena. VALIO VALIO VALIO 4u.gif
Linkiu visiems gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti