Pozityvas yra pozityvas, jis yra gerai, jis yra labai gerai:mirksiukas: Ne veltui Jus pirmaujat, tema is trejetuko neislenda, nori nenori tenka uzeiti, dar kai jautiesi laukiamas
O bangos ne taifuno cia, gerieciu. Teisingai, bedoms yra kitu temu (begales), bent viena Kertele sielai turi buti teigiama. Su kuo ir sveikinu!

Mergaites, tokiu atveju, taikom i pirma

QUOTE(busVakare @ 2007 05 12, 10:27)
Labukas

kas cia per slaptazodziai ar kodiniai zodziai

Nelabai supratau..O gal vel ka nors supainiojai

As siunciu visoms pozityvistems savo didziuli upa naujoms idejoms ir geriems darbams siandien

Geroms Jums dieneles...nenustokit sypsotis...

MYLIU VISAS

QUOTE(LinetaBlue @ 2007 05 12, 11:57)
Labukas
???
As siunciu visoms pozityvistems savo didziuli upa naujoms idejoms ir geriems darbams siandien
MYLIU VISAS

MYLIU VISAS

Aciu LinetaBlue, matyt man bemiegant atejo tavo upas

Siandien toliau vyksta ikurtuviu darbai, maniskis nelabai turi upo, bet as jam padesiu

Labutis!
"Kasdieninis mūsų protas nuolat stengiasi mus įtikinti, kad esame niekas kitas, tik gilės ir kad didžiausia mūsų laimė užaugti didesnėmis, storesnėmis
, blizgančiomis gilėmis! Bet tai gali rūpėti tik kiaulėms
Mūsų tikėjimas suteikia daug geresnį žinojimą, būtent tai, kad galime tapti ąžuolais!"
Būkim ąžuolai!
"Kasdieninis mūsų protas nuolat stengiasi mus įtikinti, kad esame niekas kitas, tik gilės ir kad didžiausia mūsų laimė užaugti didesnėmis, storesnėmis

Būkim ąžuolai!

QUOTE(pepilota @ 2007 05 11, 17:42)
Beganti ir NYLE MA, sveikos prisijunge
Mums visoms reikia isisamoninti, kad kitu zmoniu nepakeisi. Kai kuriems tiesiog yra labai patogu del savo gyvenimo ivykiu primesti atsakomybe kitiems. Bet kas tik ne as!!!! Ka darysi. Visi mes skirti. Mano anyta viena is tokiu zmoniu. Dar pradzioj bandem kazka sneket, bet paskui supratom, kad tai bergzdzias reikalas. Su laiku ismokau ir vis dar mokausi koncentruotis i jos teigiamas puses, nes man labai sunku bendrauti su tais, kuriu paklausus: kaip gyveni? isgirsti visa tirada skundu
Be galo dziaugiuosi, kad jus esat!!!! Smagu buti tarp gerai nusiteikusiu moteriskaiciu

Mums visoms reikia isisamoninti, kad kitu zmoniu nepakeisi. Kai kuriems tiesiog yra labai patogu del savo gyvenimo ivykiu primesti atsakomybe kitiems. Bet kas tik ne as!!!! Ka darysi. Visi mes skirti. Mano anyta viena is tokiu zmoniu. Dar pradzioj bandem kazka sneket, bet paskui supratom, kad tai bergzdzias reikalas. Su laiku ismokau ir vis dar mokausi koncentruotis i jos teigiamas puses, nes man labai sunku bendrauti su tais, kuriu paklausus: kaip gyveni? isgirsti visa tirada skundu

Be galo dziaugiuosi, kad jus esat!!!! Smagu buti tarp gerai nusiteikusiu moteriskaiciu

Ačiū

Tiesa, mane superiniai nuteikia GERA muzika,siūlau pabandyt

IKI

Labas visoms
Na va svajojau laimet miliona o radau galimybe papildomai uzsidirbti
Labai dziaugiuosi nes ju (pinigu) vasada truksta kiek betureciau, ir namie atsibodo sedet.

QUOTE(NYLE MA @ 2007 05 12, 13:18)
Tiesa, mane superiniai nuteikia GERA muzika,siūlau pabandyt

Konkreciau, konkreciau, prasom

Sveikutės
Visas su gražia diena
Kaip mūsų būsimos mamos?
O muzikos relaksui galit atsisiųst iš :
http://www.yugzone.r...d_mp3/index.htm
Ten pilna visokiausios,tame tarpe ir būsimoms mamoms
Tą puslapį man atsiuntė Manta
Ačiū jai

Visas su gražia diena

Kaip mūsų būsimos mamos?
O muzikos relaksui galit atsisiųst iš :
http://www.yugzone.r...d_mp3/index.htm
Ten pilna visokiausios,tame tarpe ir būsimoms mamoms

Kadangi čia buvo užklausimas ar nenorim pamatyt su kuo bendraujam, tai tada aš paviešinu save.
Aš:

Ir lauksiu į až,kur galiu pamatyt kitas
Aš:

Ir lauksiu į až,kur galiu pamatyt kitas

Na va buvau pokalbyje, rytoj pabandysiu dirbti ir jei bus viskas gerai nuo pirmadienio dirbsiu ne visa darbo diena. VALIO VALIO VALIO
Linkiu visiems gero savaitgalio

Linkiu visiems gero savaitgalio