Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

Kas gali skubiai pasakyti- uzsakinejau is cewecolor/iki kalendoriu ir negavau i el. pasta patvirtinimo, jau praejo kokios 5 val. Ar uzsakineti is naujo, ar dar laukti?????????

Help ax.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beibis @ 2008 11 28, 20:54)
Kas gali skubiai pasakyti- uzsakinejau is cewecolor/iki kalendoriu ir negavau i el. pasta patvirtinimo, jau praejo kokios 5 val. Ar uzsakineti is naujo, ar dar laukti?????????

Help ax.gif

o nera kokio informacinio numerio, kazkokio tel. kuriuo galetum paskambinti ir paklausti ar gavo uzsakyma?
Atsakyti
IKI akcija
Atsakyti
QUOTE(Eligint @ 2008 12 04, 17:40)

gal kas zinote kaip kokybe? Butu labai faina taip pigiai nuotraukyciu pasidaryti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2008 12 05, 14:27)
gal kas zinote kaip kokybe? Butu labai faina taip pigiai nuotraukyciu pasidaryti  4u.gif

tikrai, gal kas jau gaminotės ten nuotraukytes 4u.gif Pigiau jau kažin ar kur galima rasti. Jeigu kokybė pusė velnio, tai visai smagu 4u.gif
Atsakyti
O per copy 1 nebandet?
Atsakyti
negi dar niekas nebandet? g.gif 4u.gif
Atsakyti
IKI dariausi as, visos mamytes skundesi, kad ilgai labai krauna tas nuotraukas, man 100fotkiu uzkrove per 2val, na jei sedesi ir lauksi kol uzkraus, tai taip sakyciau ilgokai, as uzkroviau ir palikau, tai tas laikas neprailgo. Atejo nuotraukytes po 3dienu i mano IKI parduotuve, kuria buvau pasirinkus. Visos nuotraukos buvo padarytos, dar ideta buvo tu nuotrauku miniaturos(nezinau kaip vadinas, ten kur vienoje foto telpa 50nuotraukyciu mazyciu), kokybe as patenkinta, kas liecia spalvas visos labai ryskios, kaikurios tai man net per ryskios, bet cia turbut nuo fotoaparato priklauso, pastebejimas toks, kad jei nuotraukos su data, tai ta data bus biski apkarpyta, bet man netrukde mirksiukas.gif atrodo issamiai viska paaiskinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2008 12 06, 19:48)
IKI dariausi as, visos mamytes skundesi, kad ilgai labai krauna tas nuotraukas, man 100fotkiu uzkrove per 2val, na jei sedesi ir lauksi kol uzkraus, tai taip sakyciau ilgokai, as uzkroviau ir palikau, tai tas laikas neprailgo. Atejo nuotraukytes po 3dienu i mano IKI parduotuve, kuria buvau pasirinkus. Visos nuotraukos buvo padarytos, dar ideta buvo tu nuotrauku miniaturos(nezinau kaip vadinas, ten kur vienoje foto telpa 50nuotraukyciu mazyciu), kokybe as patenkinta, kas liecia spalvas visos labai ryskios, kaikurios tai man net per ryskios, bet cia turbut nuo fotoaparato priklauso, pastebejimas toks, kad jei nuotraukos su data, tai ta data bus biski apkarpyta, bet man netrukde  mirksiukas.gif  atrodo issamiai viska paaiskinau  mirksiukas.gif

labai dekui uz atsakyma 4u.gif tikrai isamiai. O uzsakinejot blizgias ar ne?turiu labai daug foto, tai nemazai sutaupysiu smile.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanike @ 2008 12 06, 18:47)
labai dekui uz atsakyma  4u.gif  tikrai isamiai. O uzsakinejot blizgias ar ne?turiu labai daug foto, tai nemazai sutaupysiu  smile.gif    ploja.gif

as uzsakinejau blizgias ir formata rinkausi tradicini, kazkaip su tuo kitu pabijojau rizikuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2008 12 06, 20:53)
as uzsakinejau blizgias ir formata rinkausi tradicini, kazkaip su tuo kitu pabijojau rizikuoti  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti