Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

Uzsakinejau Maximafoto,dar sausio men. su akcija buvo(0.49),tai kokybe visai nieko ax.gif Siaip Iki pigesnes foto,bet kazkaip abejoju del kokybes g.gif
Atsakyti
IKI nuotraukos 10x15 formato, 29 ct.
Akcija vyks nuo 01.02 iki 15.02
Atsakyti
pabandziau darytis nuotraukas is eurokosfoto, siandien atsiemiau tai galiu pasakyt kad kokybe - patenkinama.
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2009 02 02, 14:44)
pasiemem siandien is cewecolor/elektromarket, darem po 0.29 lt. 10*15 , tai labai ziauriai nutamsinta, reikes kelias perdaryti, o kitas paliksiu. Reikes, gal kur kitur pabandyti, bet uz tokia gera kaina, turbut nelabai bus didelio pasirinkimo, arba Elektromarkete arba Iki g.gif

nebegasdinkit bijau.gif ...as akcijos pradzioj dariausi apie 90vnt nuotraukyciu elektromarket'e ir padare viska normaliai, bei kokybe tikrai tenkino ax.gif ...tai dabar vel kai uzsisakiau tai uzsisakiau doh.gif ...ir jei bus tikrai prastesnes, tai nusigrausiu nagucius verysad.gif ...

Atsakyti
as tai siandien pasiemiau is elektromarket tas akcijines foto 10*15 .kokybe pasakisa labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir gailuosi kad daugiau neuzsisakiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kariatide @ 2009 02 03, 15:13)
nebegasdinkit  bijau.gif ...as akcijos pradzioj dariausi apie 90vnt nuotraukyciu elektromarket'e ir padare viska normaliai, bei kokybe tikrai tenkino ax.gif ...tai dabar vel kai uzsisakiau tai uzsisakiau doh.gif ...ir jei bus tikrai prastesnes, tai nusigrausiu nagucius verysad.gif ...

nugi nesigasdink jau taip, gal cia tik man taip pasitaike, ir tai tik kelios, kur patamsinta mirksiukas.gif
bet ir vel uzsakinesiu, nes vistiek bus pigiau kelias perdaryti, negu kokiu 200 vnt, po 59 cnt. daryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(moliugyte @ 2009 02 03, 15:32)
nugi nesigasdink jau taip, gal cia tik man taip pasitaike, ir tai tik kelios, kur patamsinta mirksiukas.gif
bet ir vel uzsakinesiu, nes vistiek bus pigiau kelias perdaryti, negu kokiu 200 vnt, po 59 cnt. daryti schmoll.gif

tai kad as pavariau vos ne 800 nuotraukyciu, tai uztat ir baime atsirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As darau nuotraukos eurokose, tai kokybe patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
Iki kovo 30 berods EUrokos.foto 10*15 formatas po 29 cnt. Skubekit uzsisakyt! thumbup.gif
Atsakyti
gal daabr kur akcija matet?

QUOTE(Lineja 29 @ 2009 02 03, 18:01)
As darau nuotraukos eurokose, tai kokybe patenkinta esu thumbup.gif

as kai tik Euroka labai nusivyliau. IKI geriau gavosi
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2009 04 05, 08:36)
gal daabr kur akcija matet?
as kai tik Euroka labai nusivyliau. IKI geriau gavosi

cia kiekviena karta gal skirtinga kokybe gaun asi. neaisku
Atsakyti
as darau Eurokose, kokybe gera, tik kad kartais ne visai tas padaro kurias uzsisakai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinata: 16 balandžio 2009 - 10:42