Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

QUOTE(swea @ 2009 10 14, 02:10)

maksima - tp kaip iki, itariu jiems vienas uzsakovas daro, greiciausiai fotofabrikas ;]]
p.s: mane SIAUBINGAI erzina kai be kliento sutikimo ryskina nuotraukas ar spalvas keitalioja, viena karta ipykau ir pasakiau kad fotoshopa ir pati namie turiu jei noresiu apsiryskinsiu kokias atnesu tokias darykit.
mano manymu del sito tikrai VISADA turetu pasiklausti

Maxima daro per fotofabrika, o iki per cewecolora, asmeniskai man cewecolor'as labiau patinka, buna sugadintu foto, bet labai nedaug, sakykim is paskutinio uzsakymo 270 nuotrauku, apkarpyta buvo 4 ar 5.
del nuotrauku pagrazinimo, kai daromas uzsakymas, buna toks punktas pazymeti: autokorekcija, jo nespaudus, neturetu nieko koreguoti nuotraukuose, bet...
Atsakyti
QUOTE(swea @ 2009 10 14, 02:10)
visos cia labai gyrete eurocosa,

Pati tai nedariau, bet teko matyti foto eurokoje užsakytas, na vaizdelis tai ką aš žinau buvo doh.gif kažkokios labai nekokioks jos man pasirodė, spalvos perryškios ir nenatūralios labai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naf_naf: 14 spalio 2009 - 14:31
To Swea:

Rasot, kad nebedaro nuotrauku elektromarkt - kaip tik ziuriu ju puslapyje rasoma apie akcija - 10x15 nuotraukos po 19 cnt...
Ar kazka ne taip suprantu blush2.gif

http://www.cewecolor.lt/elektromarkt/

ir ziuriu, visokiu atsiliepimu cia apie juos raso, vieniems patiko kokybe, kitiems ne... Gal kas daretes sios akcijos metu? Kaip dabar kokybe?

Ir dar normaliai nesuprantu, ten rasoma, kad :
papildomai mokestis už persiuntimą už kiekvieną užsakymą
Atsiėmimas parduotuvėje LT 0.99
Tai greiciausiai reiks atsiimt elektromarkt parduotuvej uz 1 lt?

O gal teko susidurti - koks maksimalus uzsakymo dydis (nuotrauku kiekis)?

Aciu uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(motinas suchkus @ 2009 10 14, 18:23)
To Swea:

Ir dar normaliai nesuprantu, ten rasoma, kad :
papildomai mokestis už persiuntimą už kiekvieną užsakymą 
Atsiėmimas parduotuvėje  LT 0.99 
Tai greiciausiai reiks atsiimt elektromarkt parduotuvej uz 1 lt?
O gal teko susidurti - koks maksimalus uzsakymo dydis (nuotrauku kiekis)?
Aciu uz atsakymus smile.gif

Na dėl kokybės šios akcijos metu, tai nieko negaliu padėti, nes nesidariau, bet dėl mokesčio tai galiu. mirksiukas.gif
Darant užsakymą internetu tas mokesti automatiškai įskaičiuojamas į Jūsų užsakymą, t.y. atėjus į elektromarktą pasiimti foto Jums nereikia papildomai to lito mokėti.
kažkaip neteko girdėti, kad yra maksimalus foto skaičius, manau, kad jie neriboja to g.gif
Atsakyti
Aciu labai uz atsakyma wink.gif

Kaip tik dabar parsisiunciau programulka ir bandau cia aiskintis kas prie ko...

Ten taip keistai nuotrauka matyti pilkame fone - tai padarius nuotrauka liks balti sonai? ar kaip cia suprast? reikia vartyti tas nuotraukas, kad kuo geriau uzpildyt ta fona? bet kokiu atveju lieka tie sonai sad.gif bandau skaitytis pagalba, kazka ten mini apie skirtingus formatus, bet taip ir neradau galimybes pasirinkti dinamini arba tradicini variantus sad.gif planuoju uzsakineti daug nuotrauku, nesinori nusivilti ir gauti nukarpytas arba atvirksciai su baltais krastais sad.gif Padekit, kas galit 4u.gif
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naf_naf @ 2009 10 14, 18:45)
Na dėl kokybės šios akcijos metu, tai nieko negaliu padėti, nes nesidariau, bet dėl mokesčio tai galiu.  mirksiukas.gif
Darant užsakymą internetu tas mokesti automatiškai įskaičiuojamas į Jūsų užsakymą, t.y. atėjus į elektromarktą pasiimti foto Jums nereikia papildomai to lito mokėti.
kažkaip neteko girdėti, kad yra maksimalus foto skaičius, manau, kad jie neriboja to  g.gif

Sveikutes 4u.gif
uzsisakiau nuotraukas pries pora dienu elektromarkt , tai i emaila parase, kad uzsakymas priimtas, tai dabar man laukti kol jas padarys ir atves i parduotuve g.gif ir tada gausiu zinute i pasta?
va kai pasimsiu pranesiu ar gera kokybe ar prasta, niekad nesu dariusi ax.gif
as dariausi tradicines ir blizgias ax.gif
Atsakyti
Pasiskaitinejau jusu atsiliepimus ir kol buvo akcijos pasidariau dali nuotrauku maximoj, kita dali delfi. Na kokybe lyg ir nieko, nelabai ir skyrasi. Dabar uzsakiau elektromarkte - ziuresiu kaip bus...
Elektromarkte jokios programos neisirasinejau, tiesiog kur buvo uzsakyti dabar (jei gerai pamenu) sukeliau nuotraukas ir tam puslapiuke buvo visi pasirinkimai, tik reikia atidziai paziureti. smile.gif
Dariausi dinamines blizges. As ir i pasta gavau laiska, kad uzsakymas priimtas. Tai laukiu kada bus padarytos. Idomu per kiek mazdaug padaro g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amukas: 14 spalio 2009 - 21:50
Kas planuojate pasidaryti didesniu nuotrauku t.y. 15x21 dabar fotoservise akcija 0,99ct. As dariausi pas juos 10x15 nemazai (kai buvo maximoje akcija), tai rezultatu patenkinta, is beveik 200vnt gal tik 2 netikusios/nepatikusios...
Atsakyti
Aš šeštadienį pasiėmiau foto darytas IKI, per akciją, tai visos tragiškos, tamsios kažkokios, kitur daryti tie patys kadrai visai kitokie doh.gif Vienu žodžiu nusivyliau 4u.gif
Atsakyti
Siandien pasiemiau nuotraukas darytas elektromarkt po 19 ct, tai kokybe visai nebloga thumbup.gif , keleta nuotrauku gavosi sintetinem spalvom, bet kitos tai grazios thumbup.gif
Atsakyti
Ir vėl užsisakiau per elektromarktą - man patogiausia, nors jau esu rašius, kad nuotraukas su vasaros gamta labai nugeltonino - kaip ruduo koks gavosi. Na, o dabar tikrai ruduo - tai gal nepadarys žalių g.gif lotuliukas.gif Kai atsiimsiu - pasidalinsiu įspūdžiais.
Atsakyti
Aš dariaus DELFIFOTO

Kaina 0,29 Lt už 10x15
pristatymas į namus registruotu paštu apie 5 Lt (nepamenu blush2.gif , bet kadangi dariaus virš 300 foto, tai čia myzeris)

Kokybė thumbup.gif padaro ir atsiunčia per 3-4 dienas
Atsakyti