Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

QUOTE(Elentari @ 2010 12 15, 17:13)
O tai kam jūs imat ir mokat pinigus?  doh.gif Aš tai pareikalauju peradaryt. Nors Elektromarkte taip ir nesulaukiau to perdarymo, bet nors pinigų nesumokėjau, tai tik laiko nuostolis buvo, nes itin toli važinėt pasiimti... Bet jau tokių tikrai nesiruošiau imti ir mokėti pinigus  schmoll.gif Tegul nemulkina klientų. Gali ir normaliai padaryt. Kad ir kokia kaina būtų, paslauga (prekė) privalo būti kokybiška. Nu gali kažkiek ta kokybė nuotraukų skirtis, nu bet ne šitaip  doh.gif

As ta pati galvoju,atejus atsiimti,pasiziurejai, o po to arba sumoki pinigus, arba sakai aciu ne schmoll.gif Mano drauge kadaise dirbo prie tokiu aparatu,tai papasakojo kaip tos nuotraukos daromos ir budavo atveju, kai klientas neimdavo ir reikdavo perdaryti, tik nezinau is kieno kisenes...
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2010 12 15, 18:03)
o tai kaip siūlot daryt?  blush2.gif  pažiūrėt nuotraukas prieš mokant ir neimt jei nepatiks?  g.gif

Tai būtent taip. drinks_cheers.gif

Už perdarymą nereikia kieltui mokėt, ne jūsų juk problema, kad blogai atliko darbą. Aišku, iš blogų kadrų geros kokybės nepadarys, bet kai kadrai tikrai geri, ir tuo labiau, kai kitur padarytus tuos pačius kadrus gali palyginti, nu tai ką šnekėt... Aišku, kur darytos nuotraukos po litą su viršum ir kur po keliasdešimt centų, skyrėsi man kokybė ir kitur, bet nebuvo taip jau blogai, tai priekaištų neturėjau. Bet pvz. galvos pusė nuotraukoj nukirpta, kur tikrai kadre net nesiekia krašto galva, ir t.t., tai atrenku ir liepiu perdaryt, čia jų brokas yra, o už broką tikrai nemokėsiu. Elektromarkte palikau visas.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2010 12 15, 21:00)
Tai būtent taip.  drinks_cheers.gif 

Už perdarymą nereikia kieltui mokėt, ne jūsų juk problema, kad blogai atliko darbą. Aišku, iš blogų kadrų geros kokybės nepadarys, bet kai kadrai tikrai geri, ir tuo labiau, kai kitur padarytus tuos pačius kadrus gali palyginti, nu tai ką šnekėt... Aišku, kur darytos nuotraukos po litą su viršum ir kur po keliasdešimt centų, skyrėsi man kokybė ir kitur, bet nebuvo taip jau blogai, tai priekaištų neturėjau. Bet pvz. galvos pusė nuotraukoj nukirpta, kur tikrai kadre net nesiekia krašto galva, ir t.t., tai atrenku ir liepiu perdaryt, čia jų brokas yra, o už broką tikrai nemokėsiu. Elektromarkte palikau visas.

As suprantu , kad man nereiketu moketi, tik siaip svarstau ar cia firma padengia nuostolius, ar kas pagamino nekokybiskai ploja is savo kisenes.dabar su baime lauksiu savo foto is Maximafoto,uzsisakem daug graziu nuotrauku po kelioniu,tikrai su geru foto atlikta,reiks butinai patikrinti pries apsimokant, jei dar as ju sulauksiu, nes atidejo jau neatmenu kiek kartu doh.gif
Atsakyti
na atsiėmiau nuotraukas iš copy1 tai kokybė kaip už 19ct tai mane tenkina mirksiukas.gif , aišku spalvos šiek tiek nurudintos, veidai tokie kaip iš soliarumo, bet man tai netrukdo, nes dauguma nuotraukų iš visokių pasisėdėjimų ir susitikimų. aišku jei daryčiau nuotraukas iš kelionių, peizažus ar kokias šventines tai daryčiau kitur, nes skirtumas tikrai yra. 4u.gif ir beje labai didelis skirtumas su kokiu fotoaparatu darytos, kelios buvo darytos su profesionaliu tai toms jokių priekaištų neturiu...
Atsakyti
Sveikos

Neuzsisakinekite nuotrauku per maximafoto. doh.gif As viena karta susigundziau, bet dabar jau gailiuosi. Uzsakyma padariau lapkricio men. o iki siol nuotrauku dar negavau. I savaite 2 kartus atsiuncia meila, kad pakeistas uzsakymo atsiemimo laikas. Parasiau jiems elektronini laiskeli, tai jokio atsakymo negavau ir tik paskambinus ir paklausus, kaip jie galvoja - ar nuotrauku darymas daugiau nei menesi yra normalu?????
Gavau atsakyma, kad jos padarytos, isivele technine klaidele. blink.giflotuliukas.gif lotuliukas.gif
Siandien tureciau eiti pasiimti, bet prisijungus prie ju puslapio ir savos informacijos man raso, kad jos pagamintos, o ne pristatytos. Tai vel klaustukas ar ir siandien as jas gausiu. doh.gif doh.gif
O dar kokia kokybe bus neaisku. doh.gif
Tai vat nesusigundykit pigiais dalykais. schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2010 12 29, 12:38)
Neuzsisakinekite nuotrauku per maximafoto. doh.gif As viena karta susigundziau, bet dabar jau gailiuosi. Uzsakyma padariau lapkricio men. o iki siol nuotrauku dar negavau.

Ir is kur tiek kantrybes turite... As jusu vietoje visai nebeimciau tu nuotrauku.
As irgi buvau uzsisakiusi per maximafoto, nes savo puslapyje jie skelbiasi, kad nuotraukas padaro per 3 d.d. Bet patvirtinime data buvo visai kitokia ir atsaukiau uzsakyma.

Atsakyti
QUOTE(SuperMeska @ 2010 12 29, 16:16)
Ir is kur tiek kantrybes turite... As jusu vietoje visai nebeimciau tu nuotrauku.
As irgi buvau uzsisakiusi per maximafoto, nes savo puslapyje jie skelbiasi, kad nuotraukas padaro per 3 d.d. Bet patvirtinime data buvo visai kitokia ir atsaukiau uzsakyma.

Tai, kad man nelabai skubu buvo tas nuotraukas pasidaryti. mirksiukas.gif Galiu ir palaukti, mirksiukas.gif bet kai taip kiauliskai elgiasi, tai dingsta visas noras ir kantrybe. Ir dar kas uzlaike, tai - kad nuotraukas gamina fotofabrikas. Kiek zinau, ten geriausios kokybes nuotraukos. Aisku uz ju kaina, o ne uz maximine akcija, na, bet bus matyt.
Tiesa - siandien dar jos nebuvo pristatytos i parduotuve, nors buvo zadeta.
Na, ziuresim kiek ilgai dabar jas ves lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik kita karta jau nesinores is cia uzsakineti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hegira: 29 gruodžio 2010 - 21:50
QUOTE(Hegira @ 2010 12 29, 12:38)
...Neuzsisakinekite nuotrauku per maximafoto.
... Tai vel klaustukas ar ir siandien as jas gausiu. doh.gif  doh.gif
O dar kokia kokybe bus neaisku.  doh.gif
Tai vat nesusigundykit pigiais dalykais.  schmoll.gif  schmoll.gif

Ar ne geriau būtų rašyti - nesusigundysiu, neužsakinėsiu ir t.t., o ne agituoti to nedaryti kitiems, juolab kad nuotraukų dar nematėte, o jau aikčiojate, kaip bus blogai doh.gif doh.gif doh.gif

Ne paslaptis, kad nuotraukos keistokos su baltais krašteliais, bet man jie netrukdo.

Dariau virš 400 vnt., tai tik 2 nuotraukos šiek tiek brokuotos. Bet gi kaina tai patraukli, tad nereikia tikėtis stebuklo, nes net ir už didelę kainą visko pasitaiko.

Žinoma nemalonu, kad daug kartų nukeldavo pristatymo datą. Bet gi galiu suprasti, kad paskutinę akcijos dieną gavo begalę užsakymų (pati juk irgi užsakinėjau paskutinę dieną iki vėlumos hihihi.gif). Nesvarbu, kad nieko skubaus man nebuvo, bet nuotraukų laukiau nekantriai. O sulaukus vėl prajuokino tai, kad jau atsiėmus nuotraukas atsiuntė sąskaitą-faktūrą lotuliukas.gif

Jei tik bus tokia pat akcija - ir vėl darysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 12 30, 15:15)

Jei tik bus tokia pat akcija - ir vėl darysiu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Aų irgi darysiu. Man nuotraukų kokybė patinka ir tinka. Pakoreguoju viską su fotoshopu, ir nei baltų kraštelių, nei dar kokio nesusipratimo. Juk ne visi fotikai vienodu formatu fotkina.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 12 30, 17:15)
Ar ne geriau būtų rašyti - nesusigundysiu, neužsakinėsiu  ir t.t., o ne agituoti to nedaryti kitiems, juolab kad nuotraukų dar nematėte, o jau aikčiojate, kaip bus blogai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ne paslaptis, kad nuotraukos keistokos su baltais krašteliais, bet man jie netrukdo.

1. Tu jau atsiemei nuotraukas uzsisakinedama paskutine diena, O as uzsisakinejau pirma akcijos diena ir dar ne. mirksiukas.gif Jos vis dar gaminamos doh.gif. Taigi - bepigu lygintis mirksiukas.gif
2. Kazin ka rasytum, jei paciai tektu tiek laukti - turbut ta pati mirksiukas.gif mirksiukas.gif
3. As neaikcioju kaip bus blogai - idemiau skaitykite doh.gif rasau, kad jas gamina jau pusantro menesio. O del kokybes tai gerai, kad parasete, jog ji patenkinama. Mane tai tik dziugina. thumbup.gif
4. Kaip pasielgti, - sprendzia kiekvienas individualiai mirksiukas.gif
5. Forumas viesas - kiekvienas rasome butent tai ka norime parasyti.
Linksmu nauju metu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hegira: 30 gruodžio 2010 - 20:36
http://www.cewecolor.lt/elektromarkt/

Iki šiandien doh.gif
Tik dabar užmačiau, 0,19lt.
Gal dar spėsit, kas užmatysit, kam labai reik.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 01 04, 22:10)
http://www.cewecolor.lt/elektromarkt/

Iki šiandien  doh.gif
Tik dabar užmačiau, 0,19lt.
Gal dar spėsit, kas užmatysit, kam labai reik.

Tai kad raso 0.49 lt.... O ir Maximafoto - 0.49 lt, kaszkas rase 0,19 lt. Turiu labai dar pasidaryti, kur rasto po 0.19 lt?
Atsakyti