Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

Kad nėra pas mane windows photo gallery... Bet parsisiunčiau picasa, ten tikriausiai jau eis padaryti?
Atsakyti
QUOTE(Werkona @ 2011 10 05, 16:18)
Kad nėra pas mane windows photo gallery... Bet parsisiunčiau picasa, ten tikriausiai jau eis padaryti?

buvau įsitikinus, kad šita su windowsais visuose kompuose būna įrašyta biggrin.gif na picasos tam reikalui nenaudojus, dabar pc neturiu tai negaliu pasakyt, bet gal kas patars... unsure.gif
Atsakyti
Ar uzsakinejot kas per fotoservizas ? Mat man netinka atsiemimai,reik i namus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dusetelle: 03 lapkričio 2011 - 12:53
kur nuolaidos nuotraukų gamybai?
Atsakyti
Gal kur nors yra nuolaidu nuotrauku gamybai? Labai reikia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2011 12 26, 16:45)
Gal kur nors yra nuolaidu nuotrauku gamybai? Labai reikia...  blush2.gif

http://www.eurokosfoto.lt/
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2011 12 26, 17:45)
Gal kur nors yra nuolaidu nuotrauku gamybai? Labai reikia...  blush2.gif

http://www.picturehappy.lt//lt/
ten dažnai būna akcijos thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos

Radau kur siuo metu pigiausiai daro nuotraukas ax.gif
pigios nuotraukos
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2012 01 07, 16:34)
Sveikos

Radau kur siuo metu pigiausiai daro nuotraukas  ax.gif
pigios nuotraukos

Čia nesidaryčiau. Visos nuotraukos patamsintų spalvų, vietomis gelsvos. Kelios nuotraukos padarytos 9:13, nors užsakymas buvo 10:15.
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2012 01 08, 00:23)
Čia nesidaryčiau. Visos nuotraukos patamsintų spalvų, vietomis gelsvos. Kelios nuotraukos padarytos 9:13, nors užsakymas buvo 10:15.

Neteigčiau taip griežtai. Pagrinde per čia darausi (nes patogiausia pasiimt). Laaabai priklauso ir nuo pačios nuotraukos kokybės, kaip fotoaparatas padarė... O dėl dydžių - ar esat visiškai tikri, kad prieš užsakydami ATIDŽIAI peržiūrėjot dydžius, rodomus prie KIEKVIENOS nuotraukos?
Atsakyti
QUOTE(Hegira @ 2012 01 07, 16:34)
Sveikos

Radau kur siuo metu pigiausiai daro nuotraukas  ax.gif
pigios nuotraukos

Bandau užsisakyti,bet niekaip neišsiaiškinu dėl atsiėmimo unsure.gif ...
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2012 01 08, 16:41)
Neteigčiau taip griežtai. Pagrinde per čia darausi (nes patogiausia pasiimt). Laaabai priklauso ir nuo pačios nuotraukos kokybės, kaip fotoaparatas padarė... O dėl dydžių - ar esat visiškai tikri, kad prieš užsakydami ATIDŽIAI peržiūrėjot dydžius, rodomus prie KIEKVIENOS nuotraukos?

Nuotraukos buvo ir prof.fotografo ir dar kelių mėgėjiškų fotikų. Gelsvų pasitaikė tiek tarp vienų tiek tarp kitų, bet kad patamsintos, tai visos. Vėliau išgirdau paaiškinimą, kad gal paėmė pagal kokią tamsesnę nuotrauką spalvas ir visas foto taip spausdino (bet aiškino nesusijęs su nuotraukų gamyba žmogus, tai nežinau, gal ir ne tokia priežastis). O dydžiai tikrai buvo nustatyti geri, kitaip nepaaiškinsi, kodėl dvi tokias pačias nuotraukas padarė skirtingų dydžių smile.gif Bet dėl dydžio brokas buvo palyginti mažas, kelios nuotraukos, kai visa masė foto ne tokių spalvų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmonaite: 08 sausio 2012 - 20:33