Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

Kazkada jei buciau galejus buciau pasididinus, bet po gimdymo ir kai dar pati maitinu doh.gif tik apie pasimazinima dabar svajoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Tikrai didinciausi ir netgi noreciau tai padaryti smile.gif
As uz plastines operacijas smile.gif (saikingai zinoma)
Atsakyti
man patiktu kad tie implantai paprastai butu idedami ir kada nori galetum issiimti lotuliukas.gif siaip nezinau, lygtai esu patenkinta savo mazyciais apvalumais, taciau gal ir nieko butu pasididinti g.gif tik va man ZIAURIAI nepatinka, kai idejus dirbtines krutis tarpas tarp ju labai padideja ir jos toli toli viena nuo kitos pasidaro,ziuri i skirtingus sonus taip sakant doh.gif
Atsakyti
na as manau kai turesiu pora vaiku ir jei krutine bus nebegrazi ir nukarus tai tuomet pasidailinsiu jos forma, zinoma jei bus uz ka. smile.gif
Atsakyti
Man tai litu gaila rolleyes.gif kai pagalvoji, ka uz 12-15000 lt paturet galetum, ar i pora kelioniu nulekt, ar dar ka.... Tada kazkaip sitas reikalas saraso gale atsiduria biggrin.gif o is esmes tai tikrai nieko pries rolleyes.gif noriu dar vieno vaikucio, o paskui gal ir man susisvies kas tongue.gif
Atsakyti
Aš pasidariau operaciją ir tuo labai džiaugiuosi irgi labai abejojau, beveik metus dvejojau, bet ,,,,dabar nesigailiu blush2.gif Aišku nenuneigsi, jog atrodo tikrai nenatūraliai-padidėjo dviem dydžiais rolleyes.gif .atrodo taip kaip ir norėjau. gydytojas pats nusprendė kokią man dėt, aš dydžio nenustatinėjau, iš pradžių gal kiek ir per didelė atrodė, o dabar tai liux ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Ateity ir pati mastau tokia operacija pasidaryti. Siaip, jei mergina/moteris jaucia, kad didesne krutine suteiktu jai daugiau pasitikejimo savimi - labai gerai, jei pasidaro tokia operacija. As - UZ mirksiukas.gif
Atsakyti

aš už plastines operacijas, jei žmogus tikrai jaučia kompleksus ir jei pasigražinus chirurgiškai, jaučiasi laimingas...

pati darysiuos plastinę krūtų operaciją po kokių 10 metų, kai pasigimdysiu vaikučius, nustosiu maitinti ir būsiu nepatenkinta jų forma ar dydžiu. nes iki pastojimo neturėjau bėdų dėl krūtinės dydžio (buvo nei didelė nei labai maža), bet jei kas keisis per tuos metus, tai ir pasitvarkysiu, jei lėšų bus. pati turiu kelis kompleksiukus dėl išvaizdos ir tikrai pasigražinsiu kai surasiu atliekamų pinigėlių ir laiko.
Atsakyti
QUOTE(Oasis @ 2008 02 10, 17:36)
aš už plastines operacijas, jei žmogus tikrai jaučia kompleksus ir jei pasigražinus chirurgiškai, jaučiasi laimingas...

pati darysiuos plastinę krūtų operaciją po kokių 10 metų, kai pasigimdysiu vaikučius, nustosiu maitinti ir būsiu nepatenkinta jų forma ar dydžiu. nes iki pastojimo neturėjau bėdų dėl krūtinės dydžio (buvo nei didelė nei labai maža), bet jei kas keisis per tuos metus, tai ir pasitvarkysiu, jei lėšų bus. pati turiu kelis kompleksiukus dėl išvaizdos ir tikrai pasigražinsiu kai surasiu atliekamų pinigėlių ir laiko.

As tai pries plastines operacija schmoll.gif . Pateisinu tik tas, kurios yra butinos pvz. po avariju, nudegimu, arba jei kazkas labai bjauroja zmogaus isvaizda ir t.t. Bet siaip susigalvoti, kad butu neblogai didesne krutine, putlesnes lupas tureti ir begti del to pas plastikos chirurgus...na nezinau, atrodo kvailoka. Vis gi tai bereikalinga invazija i kuna. O su kuno trukumais, kurie netenkina galima pabandyti susidraugauti ir be peilio pagalbos. Cia mano asmenine nuomone. Tikiuosi ne vienos neuzgavau.
Atsakyti
As tai visai noreciau pasikelt krutine ax.gif ,nes po gimdymo labai nukaro blush2.gif .Siaip dydziu esu patenkinta.
Atsakyti
pas mane D - nesididinciau su jokiais implantais jokiu budu, gi svetimkunis
bet forma koreguot, nespjaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R03 @ 2008 02 19, 21:24)
As tai visai noreciau pasikelt krutine ax.gif ,nes po gimdymo  labai nukaro blush2.gif .Siaip dydziu esu patenkinta.

Pas daugelį tokia problema, ne išimtis ir aš doh.gif aš už.
Atsakyti