Įkraunama...
Įkraunama...

Senų baldų, buitinės technikos išvežimas

Vilniuje dabar isveza buitine technika ir nereikalingus baldus imone "AutoSrautas" , pas juos kainuoja tik transportas ir jei reikia krovejai(nebrangiai), nes visas utilizuojamas "xlamas" biggrin.gif iki puses tonos vienam zmogui yra nemokamas.
Pasiskambinkit tel. 862056777, kam reikia, ir pasiklauskit smile.gif
Jie dar uzsiima ir perkraustymais, kroviniu pervezimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 22 gegužės 2009 - 12:38
gavau topocentro laikrasti, tai ir jie tokia paslauga teikia, raso, kad nemokamai. turiu sena saldytuva, reikes jiems pasukti, tegu pasiima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skaidrė @ 2009 06 13, 08:12)
gavau topocentro laikrasti, tai ir jie tokia paslauga teikia, raso, kad nemokamai. turiu sena saldytuva, reikes jiems pasukti, tegu pasiima smile.gif

Pasidalink paskui, ar tikrai nemokamai? Gal akcija kokia? g.gif
Atsakyti
taip, paskambinau ir jie patikino, kad nemokamai smile.gif uzsirase mano kontaktus ir sake, kad perduos artimiausiai savo parduotuvei, kad susisiektu ir susitartu del laiko, ka gi, lauksim smile.gif
Atsakyti
Mes irgi per EMP atsikratėme senu šaldytuvu,ir televizorium,kai dar nemokama buvo.Atvažiavo ir nusinešė patys,mums nereikėjo tampytis.Tos paslaugėlės tikrai patogu ax.gif
Atsakyti
O gal Šiauliuose kas žinote kokia įmonelę, kad išvežti senieną???? g.gif Toks galvos skausmas močiutės palikimas ... blink.gif
Atsakyti
Laba,
aš naudojuosi UAB Rasrama paslaugomis smile.gif ,jie išvežė seną sofą į sąvartyną tik už 30lt, pridaviau nemokamai bigsmile.gif , ir dar atvežė iš parduotuvės naują sofa, kurią nusipirkau vietoj senos, labai patiko, greitai sutvarkė viską, jokių rūpesčių. Dar labai gera kaina, Vilniuj ieškojau bet pigiau neradau.
Atsakyti
Paskambinau ir aš topo centrui kad paimtų mano buto savininkės šaldytuvą. Tai jau tris savaites laukiu skambučio mad.gif Skambinau pakartotinai - tai tik paguodė, kad daug iškvietimų, vienas vairuotojas nespėja visur. Be to, mamytės, jiems reikia padėti išnešti techniką ir įkelti į auto. Atsibodo, nereik man jų to dovanų kupono schmoll.gif ieškau kas kitas galėtų nemokamai paimti seną šaldytuvą. Pati viena su vaiku tai būtų šaunu jei ir nusineštų iš trečio aukšto ax.gif Gal kuri žinote kas užsiima tokiom paslaugom? blush2.gif
Atsakyti
Gal yra kokia firma , kur išveža nemokamai buitine technika Klaipėdoje , internete nerandu arba viskas mokamai. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ziurineju foruma ir matau ,kad turite problemu su buitines technikos isvezimu. Pernai man reikejo isvezti sena telika ir saldytuva, bet visi reikalavo pinigu. Tada radau tokia firmele kaunakiemis - atvaziavo isnese ir issiveze ir visiskai nemokamai, ir ilgai laukti nereikejo smile.gif jei kam reik, galiu pasakyti telefona, tik nezinau ar siemet jie veza nemokamai.
Atsakyti
Šiauliuose ne rečiau kaip 6 kartus per metus "Specializuotas transportas" ir "Švarinta" apvažiavimo būdu pagal iš anksto paskelbtą grafiką surenka buityje susidariusias pavojingas, didžiąsias atliekas, elektros ir elektroninės įrangos atliekas, biologiškai skaidžias atliekas bei antrines žaliavas.

QUOTE(smiltupe @ 2009 06 16, 13:44)
Mes irgi per EMP atsikratėme senu šaldytuvu,ir televizorium,kai dar nemokama buvo.

Šiuo metu buitinės technikos, elektronikos atliekų išvežimas yra nemokamas.

QUOTE(kotryte @ 2010 03 29, 23:21)

http://www.kaunakiemis.lt/index.html
Atsakyti
QUOTE(incia @ 2007 07 25, 17:21)
As irgi pasinaudojau, buvom istempe sena skalbykle i laiptine, kad namie netrukdytu, nes tie vyrukai turejo atvaziuot tik po keliu dienu. Tai net i duris nepaskambino, patys nusitempe is 3 auksto. ir i pasto dezute imete kuponu ir kalendoriuku thumbup.gif .

Kaune yra spesiali aikštelė Ašigalio gayvvėj.
Atsakyti