QUOTE(Shalna @ 2007 05 06, 11:16)
Siame skyrelyje yra tema apie erzinancius iprocius ir ydas. Visos mielai pasakoja, kartais su sypsena, kartai be, apie antrosios puses ydas. Taciau kaip ismokti nekreipti demesio i tas ydas? Sumum sumarum mano vyras neturi daug ydu, gal tik viena kta, bet ir jos mane veda is proto

Apibendrintai galeciau pasakyti, kad jis nemoka priimti jam sakomu pastabu, taciau pats pastabas dalina na lieva na prava, ir vargas tau, jei nedarai isvadu del jo issakytu pastabu. Kitas dalykas, kai atkartoji jo zodzius analogiskoje atvirkstineje situacijoje, jis supyksta, isizeidzia ir netgi prasideda nekalbavalandziai. Niekaip neismokstu NEREAGUOTI i jo pastabas ir NORMALIAI priimti jo isizeidimus. Beje, jis pats pripazista, kad yra degtukas - jis greit uzsidega ir greit uzgesta, o mane uzdegus greit neuzgesinsi
Paprastai. Žmogų reikia priimti kaip žmogų, t.y. ir su geromis, ir blogomis savybėmis, o ne kaip vaizduotėje susikurtą idealą, kuris visada elgiasi tik teisingai ir gerai, ir, svarbiausia, pagal tavo norus.
Be to, verta prisiminti, kad ir pati nesi angelas. Kaip ir bet kuri iš mūsų. Tikriausiai nori, kad tave mylėtų tokią, kokia esi. Pagalvok apie tai, kad ir taviškis nori, kad tu jį mylėtum tokiu, koks jis yra.