Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(edituka @ 2006 05 25, 10:36)
jauciu jie brangus

ankščiau pirkdavau siūlus siūlų parduotuvėje "gerose akyse", tai ten kaina tikrai didesnės, bet vat pastaruoju metu atradau Gariūnus, gaila nematau iš kurio miesto pati būsi, jei vilnietė, tai tikrai rask laiko ir nuvažiuok ten...
nes perku irisinius siūliukus turguje (o kokybe nei aš, nei kam nėriau darbelius, tikrai nesiskundžia: ir baltučiai, žinoma yra ir kitų spalvų, ir turi šiokį tokį blizgesiuką, na kad nėra tokie visai "matiniai" ir nešiūra, nes esu pirkusi ir kitokių parduotuvėje, tai po kurio laiko nėriniai atrodė gerokai aptrinti,
o varbiausia tai kaina : 100gr. kainuoja 7 lt, o jei perki visą siūlų pakuotę ( ten įeina 6 vnt , tai man viena tokia pardavėja ir po 6 lt atiduoda) , tad apie brangumą nėr ko čia ir kalbėti mirksiukas.gif ir nerti ir nerti lotuliukas.gif
o parduotuvėje pirkdavau 2-3 kartus brangiau
Atsakyti
QUOTE(argutiene @ 2006 05 23, 21:56)
Labai gražus, bet jau darbelio  doh.gif

nu taip, dabar pradejus rudeniui butu pasipuost lotuliukas.gif

Jolanciuk, baik tu cia, tuoj numirsiu is pavydo doh.gif , kad taip pigiai tokiu siulu nusiperki rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 05 23, 16:54)
Radau nebloga sijonuka  bigsmile.gif tik gal puslapius istampys del dydzio  doh.gif  blush2.gif
user posted image
user posted image

Va cia tai jega clap.gif
Kaip as noreciau tokio sijono verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2006 05 27, 07:45)
Va cia tai jega clap.gif
Kaip as noreciau tokio sijono verysad.gif

Imk vaseli ir siulus i rankas, ir darbuokis 4u.gif biggrin.gif
man irgi labai grazus, tik nelabai megstu sijonus nesiot blush2.gif
Atsakyti
gal yra mezganciu sijonus? Labai noreciau, kad man kas numegstu toki sijonuka

user posted image biggrin.gif
Atsakyti
Cili,as viska mezgu ir neriu.Jei nori tokio sijonelio,tai galeciau tau numegzti.Rasyk i privata arba deguciai@gmail.com .
Atsakyti
QUOTE(Cili @ 2006 05 28, 10:47)
gal yra mezganciu sijonus? Labai noreciau, kad man kas numegstu  toki sijonuka

Sveikos,
ar cia megstas ar nertas sijonas. Neiziuriu.

Labai noreciau nusimegzti sijona, bet nezinau kaip blush2.gif
Radau viena varianta internete (http://knitting.about.com/library/blbarbie.htm), tik cia leleis sijonas. Ar bandete kas toki nusimegzt?
Atsakyti
Rusaitės pakvaišo dėl šito sijono Etro:
user posted image
Ir iššifravo schemą:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
O čia dar tas pats sijonukas Etro:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
O čia gal aiškesnės schemos:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
labai fainas

o kažin ties juosmeniu kokį užtrauktuką įsiūti, ar kaip ten isšpręsta įlindimo į sijoną problema g.gif
Atsakyti
na tokie sijonukai gali ne tik rusaitėms, bet ir lietuvaitėms galvas susukti user posted image
Atsakyti
Koks fainas sijonukas wub.gif
user posted image
Kažkaip visada galvojau, kad nerti sijonai negražiai atrodo blush2.gif
Gal įsivaizduojate kiek jam siūlų reiktų? Ir iš kokių nerti, gal iš lininių? g.gif
Atsakyti
man asmeniškai nerti iš lino nėriniai ne kaip atrodo ( nes teko nerti vienai moteriškei skrybelaitę, tai doh.gif nepatiko man ) o aš imčiau irisinius siūliukus tokiam sijonukui, juolab, kad iriso yra įvairiausių atspalvių mirksiukas.gif
Atsakyti