Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

Aš prieš mikrobanges nusistačius ne tik vaiko maistelio atžvilgiu, bet savo pačios. gun_bandana.gif Nors MB ir padūsauja kartais, kad būtų faina nusipirkt spurgų ir pasišildyt, ale vat neturim kur.... (jis mat tik šiltas mėgsta) Tai mikro bangos mano namų slenksčio dar neperžengė biggrin.gif
Atsakyti
tiesa sakant, man net minciu tokiu nebuvo kyle blush2.gif tik karstam vandenuke sildau visa laik.
Atsakyti
mes ekstra atveju pasinaudojam mikrobange, bet tikrai tik išskirtiniu atveju. verysad.gif
Atsakyti
Sildau viska mikrobangej.
Atsakyti
Paprastai šildau karštame vandenyje, bet kartais ir mikrobange pasinaudoju, bet laaabai retai rolleyes.gif
Atsakyti
Maistelį sušildau tik ant garų (labai greitai viskas), mikrobanginė tik extra atveju, ir tai tik arbatėlę, ir tik tada, kada būna aliarmas smile.gif
Atsakyti
Vaikui nieko niekada nešildau mikrobangėj schmoll.gif Manau, kad tai labai nesveika. Šildau karštame vandenyje, irgi pakankamai greit sušyla. O kam arbatytę šildyti mikrobangėj? g.gif Aš visada turiu termose karšto vandenuko ir jei aliarmas, tai tik įpilu truputį į arbatytę ir ji vėl šilta mirksiukas.gif
Mes su vyru mikrobange naudojamės, bet gi suaugusiųjų organizmas visai kitoks, daug lengviau susidoroja neigiamais veiksniais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Damena @ 2010 01 03, 01:08)
Sildau viska mikrobangej.

as irgi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Stengiuosi nesildyt nuo to laiko, kai perskaiciau apie zala sildant mikrobangej. Be to, skonis labai pasikeicia. Jau pasildyta mikrobangej bulviu kose to-o-okia neskani. lotuliukas.gif
Sildau metaliniam puoduke rytine kose. O didesni kieki - puode. Taip daugiau vitaminu issisaugo.
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2009 12 20, 17:53)
Aš prieš mikrobanges nusistačius ne tik vaiko maistelio atžvilgiu, bet savo pačios.  gun_bandana.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš taip pat.
Tik vyras pas mus naudojasi, o aš mielai išmesčiau ją aplamai.
Šildau viską mažyliui "vandens vonelėje".
Atsakyti
is pradziu viska sildydavau maistelio sildytuve bet kad lb jau ilgas procesas doh.gif todel jau kai buvo didesne viska pradejau sildyti mikrobangej thumbup.gif seip ir straipsniu daug perskaiciau kad ji visai nekenkia cia tik musu paciu ismislai, tipo elektrine ir dar zodis bangos- isvada kenkia lotuliukas.gif taciau vistiek stengiuosi duoti katik pagaminta maista taigi sildau tik vaisiu tyreles smile.gif, bet jei tenka sildau viska
Atsakyti
Radau straipsnį apie mikrobanges.
Paskaitykit doh.gif
http://visionplius.l..._mikrobange.php

Atsakyti