skuta su specialiu peiliuku,nagu dailes nedaro,nu ka kojos tvarkingiau atrodo, bet tikejausi kazko daugiau...kita karta pabandysiu i koki salona nueiti, kad galeciau palyginti
skuta su specialiu peiliuku,nagu dailes nedaro,nu ka kojos tvarkingiau atrodo, bet tikejausi kazko daugiau...kita karta pabandysiu i koki salona nueiti, kad galeciau palyginti
Siandien esiu pirma karta darytis pedikiura pas Giedre Ortopedijos pastate Kaune pagal jusu rekomendacijas
Labai nekantriai laukiu musu pasimatymo , viskas bus idomu
Rytoj parasysiu savo ispudzius
mergaites parekomenduokit kai ka vilniuj -kas ir kur gerai daro
QUOTE(mantra @ 2006 06 22, 12:58)
Siandien esiu pirma karta darytis pedikiura pas Giedre Ortopedijos pastate Kaune pagal jusu rekomendacijas
Labai nekantriai laukiu musu pasimatymo , viskas bus idomu
Rytoj parasysiu savo ispudzius 
as jau buvau pas Giedre
smagu bendraut, gerai dirba
nors mano patirtis dar nera didele, tad issamiau pakomentuot negaliu
Tai jau as su graziais naguciais ir pedutem:)
Pedikiuriste tikrai labai maloni, turejau nerealu relaksa:)
Ir kita karta pas ja grisiu, aciu uz mamom patarimus
Pedikiuriste tikrai labai maloni, turejau nerealu relaksa:)
Ir kita karta pas ja grisiu, aciu uz mamom patarimus
QUOTE(Shirshe @ 2003 12 17, 11:56)
man tiesa sakant nepatiko, kai dare pedikiura salone... kazkaip jokio dzeugsmo blyn,. o dar kai su peiliuku eme padus skusti, taj maneu tuoj pasakysiu "Aciu" ir mynsiu is ten
Geriausia pedikiura pasidarau namie...
Oi kaip mane isgasdinote
Rytdienai užsirašiau priešais Šilainių Maximą, į tą kirpyklą. Galėsiu įspūdžiais pasidalinti ryt. O gal kuri jau darėtės ten?
Sveikutės. Darugiškai patariu pataupyti savo pinigėliu ir Klaipėdoje į "superinį" saloną Vivą pedikiūro neiti darytis. Likau labai nusivylusi tiek aptarnavimu, tiek pačiu pedikiūru.
labai gerai daro vilniuje simonoje,pasilaiciuose,Violeta
QUOTE(Mikė @ 2006 06 23, 22:56)
Rytdienai užsirašiau priešais Šilainių Maximą, į tą kirpyklą. Galėsiu įspūdžiais pasidalinti ryt. O gal kuri jau darėtės ten?
Labas Mike, papasakok kaip tau sekesi?