As irgi laukiu nesulaukiu, kada eisiu padikiurintis
bet dar nezinau kur. anksciau kazkaip skeptiskai ziurejau i pedikiura - visuomet darydavausi pati, atrode kazkaip keista, kad kas prie koju liestusi, bet po viesnages Amerikoje, kur turbut absoliuciai visos moterys, mergaites ir net visai mazos mergytes (kokiu 3 metu) vaiksto su pedikiuru, as irgi uzsimaniau. turiu grazios atviros avalynes, tai reikia ir kojyciu graziu
manau, kas 3-4 savaites reiketu eiti atsinaujinti
o man dabar pedikiura daro vyras, bo pati savo koju nebepasiekiu
ale ziuriu jam gerai sekasi, gaila, sis malonumas pasibaigs po keliu menesiu
QUOTE(solo @ 2007 04 16, 12:04)
Nesijuokit iš klausimo. Nesu ėjus darytis kur pedikiūro,bet man paniškai kutena kai kas nors liečiasi prie mano pėdų ir pirštų, a tai ką daryt? 
man tas pats, ale cia dar geriau, papildoma vitaminu doze
QUOTE(Bonifacija @ 2007 04 16, 12:46)
nu čia rimts bajeris, aš spradytis pradedu kai liečia pėdas...
Siandien dariausi pedikiura Vilniuje Elizos mokymosi centre,su lakavimu ir daile tekainavo 15 litu
,o padare ypac gerai ir kruopsciai.Tikrai rekomenduoju,esu isbandziusi daug brangiu variantu salonuose,bet cia kruopsciausias ir geriausias.Ten daro ir manikiura-2 litai,su lakavimu- 4 ,su daile ant kiekvieno nago -6.Galit parasyti AZ,duosiu kontaktus.
QUOTE(Gintare Gintarine @ 2007 02 28, 14:51)
Sveikos,
tai taip ir nesuradau, kas Vilniuje daro gerai ir pigiai pedikiura:((
vasara ateina reikia pradeti ieskoti.
Pasisakykit kas ir kur darosi pedikiura pigiai ir gerai:)
tai taip ir nesuradau, kas Vilniuje daro gerai ir pigiai pedikiura:((
vasara ateina reikia pradeti ieskoti.
Pasisakykit kas ir kur darosi pedikiura pigiai ir gerai:)
Siandien dariausi pedikiura Vilniuje Elizos mokymosi centre,su lakavimu ir daile tekainavo 15 litu aplodismentai.gif ,o padare ypac gerai ir kruopsciai.Tikrai rekomenduoju,esu isbandziusi daug brangiu variantu salonuose,bet cia kruopsciausias ir geriausias.Ten daro ir manikiura-2 litai,su lakavimu- 4 ,su daile ant kiekvieno nago -6.Galit parasyti AZ,duosiu kontaktus.Taip pat ten galima ir del parafino voneles rankoms arba pedoms susitarti,zymiai pigiau nei salonuose
Papildyta:
QUOTE(Lamia @ 2007 04 11, 14:33)
Virsuliskese sis salonas
Papildyta:
QUOTE(Latelle @ 2007 03 28, 15:14)
Ka,daugiau Vilniuje nepasiulysite? Pigiau nei 60lt?
Elizos mokymosi centre -10 litu be lakavimo,13 litu su.Ir kokybe geresne nei salonuose.Esu labai patenkinta
As gavau dovanu kupona ir pasinaudojusi juo pasidariau SPA pedikiura Saulejos centre, Kaune. Labai patiko ir iaugusius nagus sutvarke.
Pries keleta metu man ant koju nagu buvo uzdetas orandzinis akrlas ir papuostas baltomis akrilo gelytemis, grozis buvo
, ir ramiai sau kelis menesius vaiksciojau negalvodama apie persilakavima ar dar ka nors
Pries keleta metu man ant koju nagu buvo uzdetas orandzinis akrlas ir papuostas baltomis akrilo gelytemis, grozis buvo
As tai pati tvarkausi kolkas koju nagucius. Mat gal as dar esu tu pasenusiu paziuru, kaip cia man kazkas kojas ciupines ir pan
Nu nejauku, vis pratinuos nueit
as asmeniskai pati moku ji profesionaliai pasidaryti,o be to,man jis niekuo nesiskiria nuo kazkokios neva profes padaryto
esu maciusi tokiu "profiu " pedikiuru,kad
Kadangi atsidare tokia temele,tai as ta proga grazaus pedikiuro nuotraukele ikelsiu