mums tai buvo sunku su batukais vaiksiot nenorejo tai tiesiog kai pradejo vaiksioti ir kad nebutu veliau problemu pripratinom puse dienos su batukais kita puse be taip ir draugavom o dabar kai taip karsta tai tik basas..

Kiek gydytojai sako, namuose reik būt rik su apavu.. Basas- ant smėlio arba žolytės

Kaip gi vaiką kankinsi su basutėm namie kaip laukia taip karštą ir namie neką kitaip ? Mano namie tai laksto basa 2,2 m (nors reikia kad būtų su basutėm spec.
- ).

As irgi dazniausiai kai tokie karsciai leidziu namižuose lakstyti basai arba su kojinytemis, nes nors ir trumpai pabuvus su tapkutem kojytes buna slapios.
Kiek ortopedu tiek nuomoniu, nors mus konsultaves irgi liepe namuose aveti tapkutes, bet kai sitoks karstis as leiedziu lakstyti basai, nes tapkese kojeles buna slapios, o ir paciam nesinori per karscius kuo nors apsiavus.
maniškis laksto basas tiek namie, tiek lauke, kai orelis leidžia
Jokių problemų nematom... Visą vaikystę lakstydavau basa, nematau reikalo ir vaiką į batus kišti... Na aišku jei turėtų problemų tai tada, bet kadangi šeimoje pilnapadžių neturim...

Žiemą maunu kojines, o vasarą basi laksto... Maniškiai nemėgsta batų, tai kam juos versti, jei problemų jokių nėra...
QUOTE(lyra @ 2007 06 12, 08:24)
maniškis laksto basas tiek namie, tiek lauke, kai orelis leidžia
Jokių problemų nematom... Visą vaikystę lakstydavau basa, nematau reikalo ir vaiką į batus kišti... Na aišku jei turėtų problemų tai tada, bet kadangi šeimoje pilnapadžių neturim...

Aš irgi tap manau ir aš kaime basa lakstydadavau, koju padai normaliai išsivystę

basam galima buti lauke ant pievos ir smelio ,o ant kietu pavirsiu butina avalyne ,juk daugumai daktarai pataria taip daryti
mes vasara ir kai silta, tik basi, ziema su kojinaitemis. Batukai tik i lauka, tapkutes tik sveciuose jei ten vesu, arba tada nesuosi rankinuke dar vienas siltesnes kojinytes su stabdziais 

QUOTE(Selma75 @ 2007 06 08, 09:54)
Maniškiai mėgsta be batukų vaikščioti. Žinau, kad namie reikia su batukais, o lauke gerai kai basi palaksto, bet , kad viskas atvirkščiai gaunasi.
pas mus irgi viskas atvirksciai