Įkraunama...
Įkraunama...

"BERGHOFF" puodai

QUOTE(DovileG. @ 2006 02 08, 22:17)
Jei tavo keptuve -troskintuve su teflono platinos danga,tai gril keptuve tokia pati tik kad su neligumais,  ji skirta daugiau mesai kepti. smile.gif

Ne, mano keptuve-troskintuve is nerudijancio plieno, ar kokio ten stebuklingo metalo. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2006 02 10, 13:26)
Ne, mano keptuve-troskintuve is nerudijancio plieno, ar kokio ten stebuklingo metalo. bigsmile.gif

Na tada patarciau pirkt paprasta Berghoff keptuve ne grill.Nes grill skirta pagrinde tik mesai.
Atsakyti
Dabar Berghoff labai daug nauju prekiu,tai yra naujo dizaino verta apsilankyti. thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki visi smile.gif
Aš turiu Berghoff didelį puodų rinkinį , kurį gavau dovanų, bet deja naudoju ne viską. Norėjau paklausti, ar Jums gerai tie puodai valosi, nes man tai kažkodėl jie vistiek neblizga labai, lieka žymės. Ir dar, gal kas turit šios firmos greitpuodį, nes aš šiuo metu ieškau? Gal žinot, kokių talpų jie būna ?
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2006 03 02, 20:30)
Sveiki visi smile.gif
Aš turiu Berghoff didelį puodų rinkinį , kurį gavau dovanų, bet deja naudoju ne viską. Norėjau paklausti, ar Jums gerai tie puodai valosi, nes man tai kažkodėl jie vistiek neblizga labai, lieka žymės. Ir dar, gal kas turit šios firmos greitpuodį, nes aš šiuo metu ieškau? Gal žinot, kokių talpų jie būna ?

Greitpuodziai buna 5ltr. ir yra komplekta du greitpuodziai ,kurie gali buti paparastais puodais nes yra dangtis tai jie 3,5 ir 10 ltr.o puodus isplovus reikia nusausinti tada jie islaikys blizgesi.
Atsakyti
Dėkui labai už informaciją apie greitpuodžius 4u.gif O dėl puodų blizgėjimo, tai aš nors ir valau iš karto tik išplovus, vis tiek jie man neblizga ir viskas. Kažkokiais "taškais" išmėtyti ir viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutcka @ 2006 03 03, 16:10)
Dėkui labai už informaciją apie greitpuodžius  4u.gif O dėl puodų blizgėjimo, tai aš nors ir valau iš karto tik išplovus, vis tiek jie man neblizga ir viskas. Kažkokiais "taškais" išmėtyti ir viskas  blush2.gif

O Tu pamėgink juos su citrina pašveisti, tipo rūgštele
Atsakyti
Arba galima su actu,uzpilk acto truputi ant skuduriuko ir pabandyk nuvalyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2006 01 23, 18:27)
Bergof puodus jau turiu apie 5 metus, esu labai patenkinta. Manau, kad tikrai verta pirkti, nors ir brangoki, bet tai prekė ilgam laikui.

Sveikutes, iki siol naudoju paprastus puodus ir paprasta teflonine keptuve, bet dabar galvoju reiktu isigyti puodus , kur galima virti garuose.
Noriu patarimo, kokius puodus pradziai rekomenduotumete isigyti ir kokie ju priovalumai. Paskaiciau, kad jie is ypatingo metalo ir pan., bet dar noriu praktines nuomones kuom jie tokie geri ir ypatingi.
Atsakyti
Ir man būtų įdomu apie garų puodus ax.gif
O gal geriau elektriniai? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kovas @ 2006 03 06, 17:08)
Ir man būtų įdomu apie garų puodus  ax.gif

Berghoff firmos puodas su garintuvu yra apacioj elementarus puodas o i ji statosi kitas su skilutem dugne ,tai kai apacioj ka nors verdi vanduo garuoja ir virsutineme puode produktai gaminasi garuose,Apatini puoda galima naudoti ir viena ,kaip paprasta puoda.Tikiuosi suprantamai paaiskinau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kovas @ 2006 03 06, 17:08)
Ir man būtų įdomu apie garų puodus  ax.gif

Aš turiu visą rinkinį Berghoff puodų ir tikrai džiaugiuosi. O jei verdu garuose,tai net is rinkinio esancia tarka panaudoju kaip dar viena aukštą.Žodžiu puodai thumbup.gif
O gal kas turit Berghoff peilių rinkinį? Idomu ar reikia juos galąsti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matre: 06 kovo 2006 - 19:52