Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinis pleistras II tema

Visada maloniai prašom mirksiukas.gif jei tik žinosim, padėsim kuo galėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
O kur patartumete klijuot? kur jums patogiausia visoms? man vyras ant peties priklijavo, bet kazkaip nelabai man patinka kad jis ten yra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 06 07, 11:31)
O kur patartumete klijuot? kur jums patogiausia visoms? man vyras ant peties priklijavo, bet kazkaip nelabai man patinka kad jis ten yra schmoll.gif

man tai patogiausia ant rankų mirksiukas.gif visada matai ir kažkaip labai ramu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bluse @ 2007 06 07, 12:31)

Man patogausia vietuke ant pilvo mirksiukas.gif
O del pleistro klijavimo du ciklus is eiles, tai yra labai patogu thumbup.gif Ne karta esu taip suzaidus ir nukelus tas dienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zis @ 2007 06 07, 18:18)
Man patogausia vietuke ant pilvo mirksiukas.gif
O del pleistro klijavimo du ciklus is eiles, tai yra labai patogu thumbup.gif Ne karta esu taip suzaidus ir nukelus tas dienas mirksiukas.gif

Aš tai jaučiu irgi bandysiu taip, jei bus tokie karščiai, nes neimanoma tvertis be jūros, nors ten šiek tiek geriau ax.gif o kai dienos būna, ir taip negera nuo to karščio, o dar tie smagumai plius, geriau kai nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukste @ 2007 06 07, 11:46)
man tai patogiausia ant rankų  mirksiukas.gif  visada matai ir kažkaip labai ramu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Man irgi 4u.gif
Atsakyti
O ką manot soliarumas ir pleistras g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 06 07, 22:44)
O ką manot soliarumas ir pleistras g.gif

Jau rase,ir soliariumai,sportas,pyrtis....Patikrinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 06 07, 22:50)
Jau rase,ir soliariumai,sportas,pyrtis....Patikrinta 4u.gif

Pardon praleidau blush2.gif ačiū 4u.gif
bet pastebėjau tokį dalyką :hmbuvaušiandiensoliarkėj taiparėjus apžiūrinėjau kiek įdegiau taikur buvau klijavus pleistrus ant pečių,nugaros kai pasvilo tai ir matosi tie kvadratai unsure.gif trijose vietose unsure.gif
Atsakyti
tas pats kai būni pleže, irgi pasvyla, bet po to pamažu susilygina ir viskas thumbup.gif
Atsakyti
Geriu kontraceptikus logest.Dabar jau ketvirta pakeli.Pradzioje viska buvo labai gerai,bet pastaruoju metu laiku uzmirstu isgert.Vakar prasidejo tepliones.Tikriausiai nuo ne reguliaraus gerimo.Beto mane antra savaite pykina ir ypac vakarais,ar tai gali buti nuo kontraceptiku?Noriu pabaigti si pakeli ir po pertraukos uzsiklijuot pleistra.Ar taip galima?
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 06 08, 15:51)
Geriu kontraceptikus logest.Dabar jau ketvirta pakeli.Pradzioje viska buvo labai gerai,bet pastaruoju metu laiku uzmirstu isgert.Vakar prasidejo tepliones.Tikriausiai nuo ne reguliaraus gerimo.Beto mane antra savaite pykina ir ypac vakarais,ar tai gali buti nuo kontraceptiku?Noriu pabaigti si pakeli ir po pertraukos uzsiklijuot pleistra.Ar taip galima?

nu ne kas čia tau su tuo pamiršimu tai blink.gif blink.gif blink.gif jei neklystu, kitos jei ką mane pataisykit, pereiti prie pleistrų gali, kai turėtum po pertraukos gerti vėl pirmą piliulę, tiesiog vietoj tos piliulės pradėk klijuoti pleistrą. Nžn ar aiškiai parašiau 4u.gif
Atsakyti