Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(`delfine` @ 2007 06 29, 14:43)
nu paneles - patarkit  4u.gif
matau 2 itarima keliancius spuogelius - abu tose vietose kurias megsta mano pso - vienas ant peties kitas ant mentes  doh.gif
ka man tepti kad jeigu tai pso zidinukai is karto juos nuzudyciau  mad.gif

zinokit kartais pavargstu kovoti su ja.... ir iznau kad nereikia kovoti nes kova vis tiek pralaimesiu - pso tuno genuose, jei ji ir pranyktu isoriskai - viduje ji visada bus  verysad.gif

va kaip ji man atsidekoja - o as jai pries kelias dienas nupirkau pati skaniausia kuno sviesteli ir pati brangiausia iki siol pirkta  blush2.gif
o ji - va kaip ji man  doh.gif

Nu tu kaip visuomet - thumbup.gif thumbup.gif jau taip vazdziai viska isdestai thumbup.gif

Ech ta musu psio nedekingoji reikia ja pasodint ant grieztos dietos musiau g.gif

Ai mamukai dar norejau paklaust kuri daretes maisto netoleravimo testa pagal kraujo grupe,kaip sekesi ir ar pasiteisino kas nors.Cia berods kaune kazkokioj privacioj klinikoj.
Atsakyti
ryyd, tas kremukas vadinasi PSORIASIS + SCALY SKIN CREAM. Daugiau ten nieko neraso ant jo, tik sudeti. Jis gaminamas UK, ji gali rasti cia: www.skinlight.co.uk
Man patinka kad jis nera riebus, labai greit susigeria, nesmirda, neerzina, nu zodziu fainas toks. Tik negaliu garantuoti kad jis tikrai veiksmingas, nes kol kas nesuprantu.
Atsakyti
QUOTE(Incė @ 2007 06 30, 11:00)
Nu tu kaip visuomet - thumbup.gif  thumbup.gif jau taip vazdziai viska isdestai thumbup.gif

stengiuos hihihi.gif
o su pso ne juokas
as po laidotuviu - jauciu kaip visa galva niezti,
jauciu kad ziauriai atsiimsiu as nuo pso uz laidotuves verysad.gif
Atsakyti
Delfine, tai tau rimtai taip veikia visokie stresai?Tada tau tiksliai reiketu pradeti nervu sistema gydytis na ar bent jau profilaktiskai stiprinti.
Man tai visada labai pablogeja nuo kelioniu ar kai kelias dienas nebunu namie. Mano pso namine tokia smile.gif Jei jau isvaziuojam kur pas draugus ar atostogu, tai man labai pablogeja, nezinau tik ar su tuo susijus mityba, juk ji tomis dienomis pasikeicia, be to, alkoholis irgi buna vartojamas. Nors jei namie koks balius, tada ji nereaguoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 07 02, 11:14)
Delfine, tai tau rimtai taip veikia visokie stresai?Tada tau tiksliai reiketu pradeti nervu sistema gydytis na ar bent jau profilaktiskai stiprinti.
Man tai visada labai pablogeja nuo kelioniu ar kai kelias dienas nebunu namie. Mano pso namine tokia smile.gif Jei jau isvaziuojam kur pas draugus ar atostogu, tai man labai pablogeja, nezinau tik ar su tuo susijus mityba, juk ji tomis dienomis pasikeicia, be to, alkoholis irgi buna vartojamas. Nors jei namie koks balius, tada ji nereaguoja biggrin.gif

na nezinau kokia ta manoji pso - taip nera kad tik susinervavus ar patyrus stresa ji ir umeja
bet po kazkiek laiko poveikis pasimato, todel manau kad maniske yra "stresine" pso unsure.gif
o kaip man ta nervu sistema gydyti? blink.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif as vis kovoju su savo galva.nenyksta tas luobas nors tu ka.syrelyje apie plaukus pasiskaiciau kad daug merginu turi dideliu problemu su pleiskanom.tai pasirinkau ten visokiu receptuku pleiskanom naikinti. g.gif bet buvau nustebusi,nes mislijau kad ten bedos su paprastom pleiskanytem,o ten irgi luobai,niezejimas,demes,ir visa kita panasiai kaip zvyneline g.gif net nustebau,simptomai beveik tokie pat,bet zvyneline joms nediagnozuota g.gif zodziu panasios tos ligos visos seborejos ir kt. g.gif ir kiek daug pasirodo serganciu swoon.gif
beje kas del streso,tai as pastebejau kad kai susinervini kasytis labaiu pradedu,tai kazkiek visgi reaguoja i stresa g.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 07 02, 11:14)

O man po kelioniu viskas labai gerai buna, o ju metu beveik visai tepti nereikia, nesvarmu kokiam stovy buciau rolleyes.gif Pastebejau, kad ypac gerai buna po kalnu, o ir Tunise visai neblogai buvo, nors pso tada labai bujojo. Gal tai gerosios emocijos padeda thumbup.gif
Atsakyti
O aš tai po soliariumo vaikštau pakepus gerai, ale bent trumpam pso nematyt jau yra didelė laimė 4u.gif
Atsakyti
o kas nauja temele atidarys?
Atsakyti
tai Čili gal nauja temele graziai uzves 4u.gif

o man po laidotuviu pso kelia puota mano galvoje cray.gif

help - niezti ziauriai. Nu kuo nuraminti - kremu riebiu gal visa galva istepti doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti