QUOTE(`delfine` @ 2007 06 29, 14:43)
nu paneles - patarkit
matau 2 itarima keliancius spuogelius - abu tose vietose kurias megsta mano pso - vienas ant peties kitas ant mentes
ka man tepti kad jeigu tai pso zidinukai is karto juos nuzudyciau
zinokit kartais pavargstu kovoti su ja.... ir iznau kad nereikia kovoti nes kova vis tiek pralaimesiu - pso tuno genuose, jei ji ir pranyktu isoriskai - viduje ji visada bus
va kaip ji man atsidekoja - o as jai pries kelias dienas nupirkau pati skaniausia kuno sviesteli ir pati brangiausia iki siol pirkta
o ji - va kaip ji man

matau 2 itarima keliancius spuogelius - abu tose vietose kurias megsta mano pso - vienas ant peties kitas ant mentes

ka man tepti kad jeigu tai pso zidinukai is karto juos nuzudyciau

zinokit kartais pavargstu kovoti su ja.... ir iznau kad nereikia kovoti nes kova vis tiek pralaimesiu - pso tuno genuose, jei ji ir pranyktu isoriskai - viduje ji visada bus

va kaip ji man atsidekoja - o as jai pries kelias dienas nupirkau pati skaniausia kuno sviesteli ir pati brangiausia iki siol pirkta

o ji - va kaip ji man

Nu tu kaip visuomet -

Ech ta musu psio nedekingoji reikia ja pasodint ant grieztos dietos musiau

Ai mamukai dar norejau paklaust kuri daretes maisto netoleravimo testa pagal kraujo grupe,kaip sekesi ir ar pasiteisino kas nors.Cia berods kaune kazkokioj privacioj klinikoj.