Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

štai merginos prisižiūrėjau aš čia grožybių ir pati panorau ka nors padaryti wink.gif tik gal žinot kur ta mediuma galima nusipirkti ir kiek kainuotu g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 06 17, 21:43)
štai merginos prisižiūrėjau aš čia grožybių ir pati panorau ka nors padaryti wink.gif tik gal žinot kur ta mediuma galima nusipirkti ir kiek kainuotu g.gif  ax.gif

manau reiktų pasižiūrėti My Webpage
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 17, 23:13)
Nu nezhinom, nei kuri konkreciai mediuma, nei kokiam mieste g.gif
Siaip tai pirmam shios temos poste esam parasiusios vertingiausias nuorodas  unsure.gif

man reikėtu medžiagai,gyvenu Vilniui blush2.gif o dėl nuorodos pirmoje žynutėje tai ten įskaičiau kad arčiausiai iš Lenkijos galima atsisiusti bet aš neturiu pažystamų kurie ten gyventu ir iš pažystamų kol kas nieks tenai nesiruošia g.gif ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilutė @ 2007 06 17, 19:30)
man reikėtu medžiagai,gyvenu Vilniui blush2.gif o dėl nuorodos pirmoje žynutėje tai ten įskaičiau kad arčiausiai iš Lenkijos galima atsisiusti bet aš neturiu pažystamų kurie ten gyventu ir iš pažystamų kol kas nieks tenai nesiruošia g.gif  ax.gif  verysad.gif

nu kad pirmoj zinutej mes tik apie Artmanija rashem, berods unsure.gif
va cia pazhiurek mirksiukas.gif uz 16.50lt jie siuncia visai lietuvai.
gal dar vilnietes ka geriau patars unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 17, 18:01)
vidus ten kazhkuo ishklotas? bigsmile.gif
siaip tai man nelabai prie shirdies tokie dideli skilinejimai schmoll.gif  pati katik baigiau penkta karta vyno deszhute perdazhinet,- irgi tokiais dideliais gavosi  doh.gif  nekenciu verysad.gif  nzn, ar jau dabar eit plaut, ar dar servetele uzklijuot,- gal kiek pasitaisytu vaizdelis unsure.gif

nea, išdažytas ax.gif Va ir man rodos, kad jie per dideli. Savatgalį brolio draugė mokinosi pas mane dekupažinti, tai sendinom su dvokomponenčiu, va ten tai rezultatas thumbup.gif Aš sakyčiau neplauk, bus paįvairinimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 06 16, 17:52)
Senokai jau padariau, ale vis fotiko neturėjau, čia dėžutė, kurią dariau puskei dovanų, jūsų teismui  4u.gif
user posted image
user posted image

kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Aha tikrai labai gražu mirksiukas.gif Iš vis tas dekupažas yra labai fainas dalykėlis, aš ir ant naktinės lempos pasidariau ax.gif kai galėsiu atsiūsiu parodyti mirksiukas.gif
Atsakyti
svaikos auksarankes, vakar buvau akropoli(kaune) tai gal kam idomu bus, imdeco pardoj yra laaaaaaaaaaaaaaabai graziu serveteliu(pokelis9lt) ir vienkartiniu nosiniu(3,5lt) mirksiukas.gif
va kokias jamiau smile.gif sorry uz fotkiu kokybe ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Foto nuotakos tematika gal kam pravers... ax.gif
user posted image
Atsakyti
Daugiau
user posted image
Atsakyti
Moterys