QUOTE(Kishkute @ 2007 05 09, 09:23)
Sveikute,
dėl langų spalvos mes irgi ilgai galvojome. Tai va, išsirinkome auksinio ąžuolo spalvos iš išorės ir baltus iš vidaus. Baltus viduje rinkausi todėl, kad kambariai nėra labai dideli, todėl kažkaip šviesiau atrodo. O vaizdu iš lauko pusės esu labai patenkinta, nes ir spalva graži ir ta medžio imitacija tokia tikroviška, kad daug kas klausia, ar čia ne mediniai langai. Beje, ir garažo vartus užsisakėme auksinio ąžuolo spalvos.
Mes kaip tik irgi viduje namo planuojame tamsias grindis ir kokias nors šviesias sienas.
O iš tikrųjų tai langus namui labai reikėtų derinti su fasado spalva ir apdaila. O kaip atrodys Jūsų namukas?
Ir dar klausimukas, kaip atrodo tie suskirstymai? Jie mediniai, ar tokie būna aliuminiai? Jei rasiu nuotrauką, tai įdėsiu, koks man patinka variantas su suskirstymais.
Sveikute, tai musu skoniai sutampa

Man aisku patinka tas sviesesnis uz auksini azuola, naturalus azuolas, na kaip Hronas dabar siulo.
As irgi galvoju apie tamsias grindis ir laiptus viduje ir sveisias sienas
Garazo vartus irgi tokius kaip jusu galvojame daryti.
O tuos skirstymus taip graziai dabar Hronas padaro, kad atrodo, lyg butu is atskiru stiklo paketu..

Buvome su vyru neseniai ju ceche mateme. Yra keli variantai: Tas groteles proklijuoja ant stiklo is abieju pusiu (pigesnis variantas), ideda i vidu(irgi pigesnis), arba ideda i vidu aliuminio imitacija (tokia, kaip paprastai matoma stiklo pakete), o ant virsaus uzdeda medzio ar plastiko, priklausomai nuo langu tas vadinamas groteles. Atrodo super!!!
Papildyta:
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 05 09, 10:37)
Mes planuojame medzio imitacijos rudus arba raudonmedzio spalvos plastikinius langus is isores, nes dar derinsim spalva su stogo danga ir garazo vartais. Viduje planuojame baltus, kaip rase kishkute ir sviesiau, ir derinti su spalvomis paprasciau. Beje, mateme pas pazistamus planuojamus pirkti langus, tai medzio imitacija -atrodo
O kaip manote, ar verta mums aukotis ir deti medinius... ????