Įkraunama...
Įkraunama...

Graži langų spalva

Sveikos mamytes 4u.gif
Jau trecia savaite su vyru blaskomes ir svarstome, kokius langus pasirinkti. Viena diena dedame tamsiai rudus, kita naturalaus medzio spalvos. Jau pradejome naktimis nemiegoti ir galvoti apie tuos nelemtingus langus. biggrin.gif Tamsiai rudi mums ir tinka ir ne, nes musu languciai su skirstymais, svesaus medzio lyg ir nieko, bet viduje galvojame apie baltas sienas ir tamsias grindis .Kazin kaip visumoje atrodys blush2.gif
Kokios spalvos pasirinkote Jus? Gal turite nuotrauku? Butu malonu jas cia pamatyti. As kai turesiu savo, irgi atsiusiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikute,
dėl langų spalvos mes irgi ilgai galvojome. Tai va, išsirinkome auksinio ąžuolo spalvos iš išorės ir baltus iš vidaus. Baltus viduje rinkausi todėl, kad kambariai nėra labai dideli, todėl kažkaip šviesiau atrodo. O vaizdu iš lauko pusės esu labai patenkinta, nes ir spalva graži ir ta medžio imitacija tokia tikroviška, kad daug kas klausia, ar čia ne mediniai langai. Beje, ir garažo vartus užsisakėme auksinio ąžuolo spalvos.
Mes kaip tik irgi viduje namo planuojame tamsias grindis ir kokias nors šviesias sienas.
O iš tikrųjų tai langus namui labai reikėtų derinti su fasado spalva ir apdaila. O kaip atrodys Jūsų namukas?
Ir dar klausimukas, kaip atrodo tie suskirstymai? Jie mediniai, ar tokie būna aliuminiai? Jei rasiu nuotrauką, tai įdėsiu, koks man patinka variantas su suskirstymais.
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2007 05 09, 09:24)
Sveikos mamytes  4u.gif
Jau trecia savaite su vyru blaskomes ir svarstome, kokius langus pasirinkti. Viena diena dedame tamsiai rudus, kita naturalaus medzio spalvos. Jau pradejome naktimis nemiegoti ir galvoti apie tuos nelemtingus langus.  biggrin.gif Tamsiai rudi mums ir tinka ir ne, nes musu languciai su skirstymais, svesaus medzio lyg ir nieko, bet viduje galvojame apie baltas sienas ir tamsias grindis .Kazin kaip visumoje atrodys  blush2.gif
Kokios spalvos pasirinkote Jus? Gal turite nuotrauku? Butu malonu jas cia pamatyti. As kai turesiu savo, irgi atsiusiu  4u.gif

Mes planuojame medzio imitacijos rudus arba raudonmedzio spalvos plastikinius langus is isores, nes dar derinsim spalva su stogo danga ir garazo vartais. Viduje planuojame baltus, kaip rase kishkute ir sviesiau, ir derinti su spalvomis paprasciau. Beje, mateme pas pazistamus planuojamus pirkti langus, tai medzio imitacija -atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Dar pamiršau parašyti, kad labai gražu, kai langų profiliai užapvalinti (bet dabar visur tikriausiai tokius daro) ir, pavyzdžiui, pas mus įdėjo tuos selektyvinius stiklus, o jie turi tokį gražų rudą atspalvį, kuris labai dera prie medžio imitacijos.
Atsakyti
Mes irgi ilgai svarstėme, ar rinktis auksinio ąžuolo ar rudus (raudonmedžio) langus. Atsitiktinai su viena dizainere peršnekėjom, tai ji siūlė neprimakaluoti daug spalvų ir derinti prie stogo. Taigi, susidėjom raudonmedžio iš lauko ir baltus iš vidaus. Pačių langų spalva man ne baisiai patinka, bet kai įdėjo garažo vartus tokius, tai jie tikrai puikiai atrodo.
Nors žiūrint į visumą, turbūt rinkčiausi auksinio ąžuolo langus, garažo vartus ir medines lakuotas pastogės pakalimo lentutes. Dabar teks pakalimus derinti prie stogo (rudas) arba sienų (gal gelsvas?).
Ne taip paprasta suderinti tas spalvas, atspalvius...
Atsakyti
QUOTE(Kishkute @ 2007 05 09, 09:23)
Sveikute,
dėl langų spalvos mes irgi ilgai galvojome. Tai va, išsirinkome auksinio ąžuolo spalvos iš išorės ir baltus iš vidaus. Baltus viduje rinkausi todėl, kad kambariai nėra labai dideli, todėl kažkaip šviesiau atrodo. O vaizdu iš lauko pusės esu labai patenkinta, nes ir spalva graži ir ta medžio imitacija tokia tikroviška, kad daug kas klausia, ar čia ne mediniai langai. Beje, ir garažo vartus užsisakėme auksinio ąžuolo spalvos.
Mes kaip tik irgi viduje namo planuojame tamsias grindis ir kokias nors šviesias sienas.
O iš tikrųjų tai langus namui labai reikėtų derinti su fasado spalva ir apdaila. O kaip atrodys Jūsų namukas?
Ir dar klausimukas, kaip atrodo tie suskirstymai? Jie mediniai, ar tokie būna aliuminiai? Jei rasiu nuotrauką, tai įdėsiu, koks man patinka variantas su suskirstymais.

Sveikute, tai musu skoniai sutampa bigsmile.gif Man aisku patinka tas sviesesnis uz auksini azuola, naturalus azuolas, na kaip Hronas dabar siulo.
As irgi galvoju apie tamsias grindis ir laiptus viduje ir sveisias sienas biggrin.gif
Garazo vartus irgi tokius kaip jusu galvojame daryti.
O tuos skirstymus taip graziai dabar Hronas padaro, kad atrodo, lyg butu is atskiru stiklo paketu.. ax.gif Buvome su vyru neseniai ju ceche mateme. Yra keli variantai: Tas groteles proklijuoja ant stiklo is abieju pusiu (pigesnis variantas), ideda i vidu(irgi pigesnis), arba ideda i vidu aliuminio imitacija (tokia, kaip paprastai matoma stiklo pakete), o ant virsaus uzdeda medzio ar plastiko, priklausomai nuo langu tas vadinamas groteles. Atrodo super!!!
Papildyta:
QUOTE(Jurgina777 @ 2007 05 09, 10:37)
Mes planuojame medzio imitacijos rudus arba raudonmedzio spalvos plastikinius langus is isores, nes dar derinsim spalva su stogo danga ir garazo vartais. Viduje  planuojame baltus, kaip rase kishkute ir sviesiau, ir derinti su spalvomis paprasciau. Beje, mateme pas pazistamus planuojamus pirkti langus, tai medzio imitacija -atrodo  thumbup.gif

O kaip manote, ar verta mums aukotis ir deti medinius... ???? ax.gif
Atsakyti
Oi, Emilka, dėl medinių ir plastikinių langų - nuomonių tiek, kiek ir žmonių. Kažkada ir aš svaigau, perskaičiau kokį šimtą visokių straipnsnių ir atsiliepimų. Asmeniškai aš padariau sau išvadą - mediniai langai dedami daugiau dėl prestižo, o kai pradedi galvoti apie praktiškumą, tai plastikiniai pasirodo geriau. Visada norėjau "sveikų" medžiagų, visko kuo natūralesnio. Bet kiek tas klijuotas medis natūralus? Visokie klijai ir lakai garuoja lygiai kaip ir plastikas. Na, o kai paskaičiavau pinigėlius, tai labai ramiai užsisakėm "Komerlingo" 4 kamerų profilius su 2 stiklais... Na, jei piniginė leidžia, tai galima ir 3 stiklus susidėti - bus šilta ir nesigirdės "išorinio pasaulio". Tai tokia mano patirtis. Gal kada nors nuomonė ir pasikeis.
Atsakyti
Tei su suskirstymais jei tik viduje - tai langus valyti super turetu buti - arba as ne taip suprarau blush2.gif
O del mediniu - turiu draugus, kurie pagyvene su mediniais vienareiksmiskai tvirtina, kad dar nepasieke tas mediniui lygis LT klimato. Pas juos kokius 3 metelius buvo viskas puiku - grazus, klijuoto medzio lanagi, puikios palanges - vienzo ir vaizdas ir sandarumas buvo. Bet dabar sako, kad jie nei uz ka nedes mediniu langu, nes po truputi po truputi jie visgi issiklaipe ir dabas pro skyles tarp remu pucia vejai schmoll.gif
Atsakyti
O mūsų namas priklauso 4 savininkams, visi jau buvo susidęję baltus plastikinius langus (namas samaninės spalvos) tai mes lyg ir neturėjom kito pasirinkimo, kad nedarkyti eksterjero. O vat kadangi mes esam pirmame aukšte, tai aš labai noriu apsauginių žaliuzių (kaimynai nedėjo ir turbūt nesidės), bet man tos baltos žaliuzės taip be ryšio atrodo sad.gif Norėčiau rudų, bet ir nežinau kaip visa tai atrodys doh.gif
Beje gal kas dėjo apsaugines žaliuzes ? Ar reikia joms kokio projekto ir leidimo ? Skambinau į Savivaldybę, tai sakė, kad nereik, o kaip ten iš tikrųjų g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 10, 12:06)
O mūsų namas priklauso 4 savininkams, visi jau buvo susidęję baltus plastikinius langus (namas samaninės spalvos) tai mes lyg ir neturėjom kito pasirinkimo, kad nedarkyti eksterjero. O vat kadangi mes esam pirmame aukšte, tai aš labai noriu apsauginių žaliuzių (kaimynai nedėjo ir turbūt nesidės), bet man tos baltos žaliuzės taip be ryšio atrodo sad.gif Norėčiau rudų, bet ir nežinau kaip visa tai atrodys  doh.gif
Beje gal kas dėjo apsaugines žaliuzes ? Ar reikia joms kokio projekto ir leidimo ? Skambinau į Savivaldybę, tai sakė, kad nereik, o kaip ten iš tikrųjų  g.gif

Kiek teko patiems dometis, tai jokiu leidimu nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
O mūsiškio namuko akys bus pilkos, kaip ir stogas, durys.
Pirmas aukštas mūrytas tokiu klinkeriu su pilkom siūlėm, antras bus tinkuotas violetiniai-rudai- pilka spalva. ax.gif
Čia mūsų plytos.
user posted image

O čia maždaug mūsų galvojama langų ir stogo spalva.Namas draugų, gal nesupyks, kad fotkę įdėjau. 4u.gif Beje, spalvas rinkomės visiškai nepriklausomai vieni nuo kitų.Jų langai mediniai, mes dėsim plastikinius su rievelėm.

user posted image
Atsakyti
Sveiki,
O niekas nebuvote susidėję iš vidaus natūralaus ąžuolo ar kito šviesaus medžio imitacijos langų.
Mums iš išorės reikėtų daryti tamsiai rudus (buvome išsirinkę chocobrown, bet sakė, kad pertamsūs prie rudo ranilos stogo) , o iš vidaus norėtume dėti irgi medžio imitaciją, bet šviesią. Domėjomės hrone, bet renkantis iš abiejų pusių su medžio imitacija, langų gaminimas užtruktų iki 2 mėn. Gal žinote, kas greičiau daro?

Atsakyti