As rinkausi is vidaus balinta pusi, is isores pearl white, balta su pilksvu atspalviu..
is vidaus balti, iš isorė stamsiai rudi su grioveliais

Labukas, gal turit kuri nors isidejusios auksinio azuolo spalvos langus is vidaus??? Labai idomu atsiliepimai??? Ar ne per tamsiai jie atrodo??? Norim is vidaus langu ne baltu, bet auksinis azuolas lyg per tamsus atrodo...nors dizaineriai visi kaip vienas pasisako uz auksini azuola...
QUOTE(Fortūna777 @ 2008 09 15, 23:43)
Labukas, gal turit kuri nors isidejusios auksinio azuolo spalvos langus is vidaus??? Labai idomu atsiliepimai??? Ar ne per tamsiai jie atrodo??? Norim is vidaus langu ne baltu, bet auksinis azuolas lyg per tamsus atrodo...nors dizaineriai visi kaip vienas pasisako uz auksini azuola...
mes irgi norejom det is isores ir is vidaus vienoda auksini azuola, bet pabijojom, kad nepriderinsim paskui interjero

QUOTE(Rataute @ 2008 09 30, 02:21)
mes irgi norejom det is isores ir is vidaus vienoda auksini azuola, bet pabijojom, kad nepriderinsim paskui interjero
tai nusprendem tik is isores palikt toki, o vidu standarti balta 

Mes jau apsisprendem del langu spalvos

O man asmeniskai nepatinka balti langai. Na viduje dar dar, bet is isores
O ir prieziura ju sunkesne, per laika vis tiek jie praranda ta baltuma. Mes tai desim rudus, tiksliai nezinau kaip spalva vadina (gal auksinis azuolas), bet tokius langus turi susideje ne vieni pazystami ir atrodo
Ir labai praktiska.

O ir prieziura ju sunkesne, per laika vis tiek jie praranda ta baltuma. Mes tai desim rudus, tiksliai nezinau kaip spalva vadina (gal auksinis azuolas), bet tokius langus turi susideje ne vieni pazystami ir atrodo

QUOTE(sania @ 2008 09 30, 10:42)
O man asmeniskai nepatinka balti langai. Na viduje dar dar, bet is isores
Ir labai praktiska.

Sveiki.
Taip, spalva isoreje pvz auksinio azuolo yra grazu. Ta spalva, lyginat su baltais langais lango kaina pakelia 15 proc. Jei is abieju pusiu - +30 proc.
Spalvoti langai pasvietus saulei pleciasi 1.5 karto daugiau, todel butina, pabreziu BUTINA i spalvoto lango rema deti storesni pliena. Jie i balta jis dedamas 1.5mm, tai i spalvota - 1.75mm. Dar geriau kai jis yra uzdaro konturo, t.y kaip vamzdis, o ne U, C, ar G formos.
Jei spalva tik is vidaus ruda, zalia, raudona ar pan, o lauko - balta, tada tai jau skaitosi ekskliuzyvas, ir pagaminimo terminas yra apie 6 savaites, ir kaina didesne.
Dar svarbu, jei langas is isores spalvotas, kad visa isorine sienele butu spalvota, o ne tik isore.
Pas mus langai tamsiai rudos spalvos - pelkinio ąžuolo tsakant..
Ir iš išorės ir iš vidaus...Iš pradžių vyras užsakė auksinio ąžuolo, bet pakeitėm...Kadangi pirtis-namas iš rąstų, rąstai auksinio atsplavio tokio, tai tie langai auksinio ąžuolo spalvos įsilietų ir būtų baisu...Gautųsi tokia vientisa masė...
O stogas skaitosi juodas, bet paėmus čerpę ant saulės tai atrodo tokia kaip tamsiai ruda...
Dabar langai stovi, laukiam dar įėjimo durų irgi tamsiai rudų, dengiamas stogas, kol kas viskas patinka, tikiuosi ir galutinis vaizdas bus geras...

QUOTE(patrakusi @ 2008 10 06, 10:50)
Pas mus langai tamsiai rudos spalvos - pelkinio ąžuolo tsakant..
Ir iš išorės ir iš vidaus...Iš pradžių vyras užsakė auksinio ąžuolo, bet pakeitėm...Kadangi pirtis-namas iš rąstų, rąstai auksinio atsplavio tokio, tai tie langai auksinio ąžuolo spalvos įsilietų ir būtų baisu...Gautųsi tokia vientisa masė...
O stogas skaitosi juodas, bet paėmus čerpę ant saulės tai atrodo tokia kaip tamsiai ruda...
Dabar langai stovi, laukiam dar įėjimo durų irgi tamsiai rudų, dengiamas stogas, kol kas viskas patinka, tikiuosi ir galutinis vaizdas bus geras...

Labukas,
siuo metu ta didziausia dilema ka daryti su langais. As asmeniskai noriu ir is isores ir is vidaus rudu, bet viena architekte pasake, jog ne praktiska is vidaus, sunku derinti ir panasiai. Realiai kaip atrodo is abieju pusiu rudi langai, tik per TV , nu ir man labai puikiai atrodo. Gal gali imesti nuotraukyciu, nes nzn. ka daryt visai galva susisuko.
QUOTE(skruzdelytee @ 2008 10 07, 16:59)
Labukas,
siuo metu ta didziausia dilema ka daryti su langais. As asmeniskai noriu ir is isores ir is vidaus rudu, bet viena architekte pasake, jog ne praktiska is vidaus, sunku derinti ir panasiai. Realiai kaip atrodo is abieju pusiu rudi langai, tik per TV , nu ir man labai puikiai atrodo. Gal gali imesti nuotraukyciu, nes nzn. ka daryt visai galva susisuko.
labai priklauso koki interjera planuojate namuose. Aisku jei planuojate modernu modernu, kur pvz vyraus baltas spalva(baltos sienos, tamsus-juodi baldai) tai tada tie rudi langai gal ir nelabai ziuresis. Taciau jei jusu interjere vyraus siltos zemes spalvos ar kazkas panasaus tai ir ruda langu spalva ziuresis graziai. Cia mano nuomone ir pastebejimai

QUOTE(skruzdelytee @ 2008 10 07, 15:59)
Labukas,
Sveika,
Kaip ir rašė sania, ištikrųjų priklauso koks interjeras bus pas jus viduje...Pas mus visur medis, ir man pvz tikrai nepatinka kai viskas susilieja...sutinku, kad kai šviesūs langai patalpoj bus šviesiau nei su tamsiais langais, bet vėlgi priklauso ir nuo langų...ar tik rėmas ir stiklas, ar kai langai tokie "padalinti" į daug langučių, nžn kaip tokie vadinasi, tokie žinoma dar tamsiau atrodys...Mūsiškiai ne "dalinti", kad labai jau tas rėmas rėžtųsi į akis napastebėjau...Beje, mūsų langai dar ir tamsinti...