Laba diena, musu seima vazineja volvo v70, 2000 metu, 2.5 dyzelis. I nieka kita nekeisciau. Pirkom nenauja. Labai talpi, kadangi 2 vaikai, tai reikia dideles bagazines . Kuro tikrai nedaug ryja, o vairuot vienas malonumas. Tiesa vyras skundziasi kad sukimo kampas didelis, bet man tai netrukdo
Kalbant apie Volvo eksploataciją... Ji tikrai nėra pigi, tačiau susiremontuoji ir pamiršti problemą. Galiu pasakyti pavyzdį: priekinio rato guolis (vokiškas) per metus atpigo ~70lt. Volvo automobilių skaičius auga ir tuoj jie bus kaip golfai arba passatai vadinasi ir eksploatacija pigs.
mano vyras vairuoja volvo v 70xc 1999m gal galite patarti kur galima gauti tokiam modeliui kabli? sumastem isideti kabli, bet nerandam tokiam modeliui atseit labai retas modelis. nuo 2000m pilna kabliu o nuo 1999nerandam nebent is sostenos, o ten kainos
mano vyras vairuoja volvo v 70xc 1999m gal galite patarti kur galima gauti tokiam modeliui kabli? sumastem isideti kabli, bet nerandam tokiam modeliui atseit labai retas modelis. nuo 2000m pilna kabliu o nuo 1999nerandam nebent is sostenos, o ten kainos
buvom nusipirke turguj deveta kabli bet netiko mat buvo volvo v70 bet ne xc. vyras galvojo persidaryti bet niekaip neiseis mat kazkas jam trukdo ten ir issirinko brangusis masina kuriu per visa lietuva gal 10tera
buvom nusipirke turguj deveta kabli bet netiko mat buvo volvo v70 bet ne xc. vyras galvojo persidaryti bet niekaip neiseis mat kazkas jam trukdo ten ir issirinko brangusis masina kuriu per visa lietuva gal 10tera