SVEIKOS,MAMYTES!
QUOTE(Silvute @ 2004 06 11, 08:28)
lopselis darzelis "Pelene" priima vaikus ir nuo metuku. Dabar grupeje yra 7-8 vaikai sarasiniai, bet jau vasara ir tiek grupeje nebuna. Tiesa, vienas minusas - darzelis rusu.
QUOTE(Jurga @ 2004 06 11, 10:07)
Pasilaiciuose yra lopselis darzelis "Vejelis". Ten irgi nuo metuku priima tikrai. Darzelis rusu-lenku, bet maziausiuju grupese aukletoja sneka lietuviskai (taip tvirtino vedeja). Ten irgi grupeje mazai vaiku.
Turiu patirties su rusu-lenku darzeliais.Deja,nelabai kokia...

Vedziau saviski 1.5m i "Gelvoneli" (Seskine).Esam lietuviai,namuose tik lietuviskai snekam.Bet pagalvojau,kad kuo vaikiukas mazesnis,tuo imlesnis yra kalboms,ir kita kalba nepakenks...OJ, KAIP KLYDAU!Nors man zadejo,kad su mano vaiku bus kalbama lietuviskai,esu tikra,kad to nebuvo,nes jis vos ne vienintelis lietuviukas grupeje buvo.Skandalai paliekant ryte-nerealus.Plius mamos veda sergancius vaikus - ant spinteliu vien vaistu buteliukai (nzn ,kaip ten aukletoja susigaudo kas kieno ,ir ka kada duoti).Turejau atsiimti vaika is darzelio po 1.5men.,nes rimtai susirgo - abipusis plauciu uzdegimas.Manau,kad stresas prie to nemazai prisidejo...
Taciau ir vel surizikavau (elemntariai kitos iseities neturejau),ir nuvedziau vaikiuka i "Gandriuka" Fabijoniskese.Situacija pasikeite is esmes.Asaros budavo ne paliekant,o pasiimant vaikuti is darzelio - taip jam ten patiko.
Taip kad,mano patarimas - jei kalbate namuose tik lietuviskai,neatiduokite vaiku i rusu ar lenku darzelius.Vaikams tai bus dvigubas stresas
Esu tikra,kad rusu-lenku darzeliuose nera eiliu,ten kaip tik truksta darzelinuku,todel jie ima visus vaikucius.
QUOTE(Eima @ 2004 07 27, 22:44)
Bet ar ne baisu atiduoti tokį pipirą? Juk nežinai kaip visą dieną auklėtojos elgiasi su tavo mažyliu.
As mieliau atiduociau vaikuti i darzeli.Deja,negaliu pati su juo iki 2-3m. buti,finansai neleidzia.O aukle imti siais laikais ZIAURIAI rizikinga.Saziningos ir norincios dirbti moterys 70 proc. emigravo i kokias Airijas ar Anglijas,liko ,taip sakant,tas, kas liko...
Atidavusi vaika i darzeli zinai,kad aukle niekur dienos metu nedings, neprisigers ,vaikiukas bus pamaitintas ir priziuretas.Galu gale,jei reikes (duokdie,kad nereiketu),bent zinosi ,is ko pareikalauti atsakomybes uz viena ar kita nutikima.Aukletoja taip lengvai nesumetys pedu,kaip tai gali padaryti aukle.
Tenesupyksta aukles,tikrai nenoriu pasakyti,kad VISOS blogos.Tiesiog daugiau yra kitu...
Sistemos "Minus 60" laikausi nuo 2011.07.12
Pirmas etapas: 95 -> 85