QUOTE(S.N.A.S @ 2007 05 10, 14:18)
Panašios mintys ir mano galvoje..

rugsėjį ar spalį norėčiau ir aš leisti savo kacių į darželį... jam tada bus 1metai ir 5-6mėnesiai.. Močiutė pataria neskubėti, kad vaikas darželį nepradėtų sirgt ištisai, o aš biuleteny nesedėčiau.. Tiesąsakant dar neįsivaizduoju, kaip sunku bus be mažiaus, bet situacija klostos taip kad rudeniop reiktų pradėti darban įsivažiuoti...
Tik neišsivaizduoju, kaip jis ten pats nemokėdamas valgyt, ant puoduko nesiprašydamas ir taip sunkiai pietų miego užmigdomas ten pritaps???? o gal išvis nepriims tokio mažo?

o močiutėms ar tetoms palikt neišeina... Auklės nelabai noris...
Ir mane kamuoja. Mums bus 1m. 6 mėn.

Iš pradžių visai įmanomais būdais ieškojausi auklės, galvojau dar pabus metus namuose, bet be šansų

Visų pažįstamų išsiklausinėjau - ir nieko gero... Be to, kuo toliau, tuo labiau mums auga ragiukai, darosi nesukalbamas

Bandom gražiuoju auklėt, bet visai neklauso, jei ką sudraudi, tai tikiuosi, kad darželyje išmoks truputį paklusnumo
Bet va bėda su puodu - iš tolo jo nepripažįstą, aišku laiko dar yra - visa vasara - tikiuosi bent kažkiek prie puodo pripratinti ir valgyt po truputį bandysim savarankiškai

Ir labai maniškis bendraujantis, tai, manau, turėtų gal patikti jam darželį
Labiausiai tai neramina aišku ligos, bet nieko čia nepadarysi, anksčiau, ar vėliau, vistiek susirgs, o šiltanmio sąlygom ilgai neprilaikysi