QUOTE(Linusik @ 2011 11 20, 16:56)
turiu, tik 16 kw, jau menesi gal daugiau kurenu kasdien istisai, viskas normaliai, gerai kad surenkama kapsule, tad neskils (kaip pas mano dede atsitiko) ir siaip patogu tas pakeliamas stiklas ir galima gauti pigiau , nei jus radote.
Po 5 metų prašau pasidalinkite įspūdžiais

Asmeniškai man tie visi kratki šmatki inviktos tai gryniausias pinigų išmetimas, patys meistrai sako kad pvz. invikta po 5metų sudega.
Žiūrėkite ko yra antrinėje rinkoje, tada tą produktą pirkite naują, jei yra antrinėje rinkoje, vadinasi daiktas sugeba išgyventi tiek, kad dar galėtų tarnauti kitam šeimininkui.
Nors... Nusiperki vieną ir žiūri visą gyvenimą į ta patį, vėl blogai

Jei aš pirkčiau, tai tik morso aišku ne piguva, bet nors senelių amžiaus sulaukia

Papildyta:
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2011 11 16, 15:27)
O šitas http://www.kalvis.vi....lt/kalvis-4asb yra su vandeniu, bet rašo kad galima jungti prie sienelės/
Pažiūrėkite iš teigimos pusės: galbūt kalvis praėjo gaminti efektyvius katilus, kurių aukštas naudingumo koeficientas, todėl dūmas išeina sąlyginai šaltas, išmeta mažai suodžių, neteršia aplinkos ir t.t.
Galbūt,šilumos atidavimas vandeniui yra labai geras, todėl dūmas išeina šaltas ir t.t.
Pasirinkite kaminą, -gal neizoliuotas?
O gal sienelė kreivomis rankomis sumūryta? Bet labjausiai tikėtinas variantas kad meistras kreivas. O tokių "pačių geriausių" daug

Pas kaimyną stovi krosnelė, pajungta į sienelę, per valandą ta sienelė pragariškai įkaista ir jokie dūmai atgal nevirsta,nepaisant to kad krosnelės efektyvumas 78%, nors sienelė ir senos statybos jokių bėdų nekelia...