Įkraunama...
Įkraunama...

Židinys ar krosnelė/krosnis?

QUOTE(ringa @ 2007 05 13, 21:18)
Bijau pameluot, nes jau daugiau nei pusmetis nuo pirkimo praėjo, bet kažkur apie 3500 Lt.
Kai dar teoriškai svarstėm, kad reik nusipirkt, tai vis galvodavom apie kinietiškas, Senukuose kur pardavinėja, bet kai jau rimtai pradėjom domėtis, tai pamatėm, kad tų kokybė labai nekokia unsure.gif  Šita kad ir brangi, bet tikimės, kad tarnaus ilgiau (pfu pfu pfu) biggrin.gif

o kr nuo krosneles dumtraukis? i siena idėtas? tai dar normali kaina , man atrode be 5 tuk. neapseisiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2007 05 13, 21:18)
o kuom ten siena padaryta?  blush2.gif plyteles?

Kaip pirštu in akį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_zija @ 2007 05 13, 21:20)
o kr nuo krosneles dumtraukis? i siena idėtas? tai dar normali kaina , man atrode be 5 tuk.  neapseisiu g.gif

Aha, už krosnelės, man nelabai patinka kai dūmtraukis į lubas eina. Teisybės dėlei dar paminėsiu, kad prijungimas su visokiom mastikom ir dūmtraukiais dar apie 150 atsiėjo.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 05 13, 21:27)
Kaip pirštu in akį  biggrin.gif
Papildyta:
Aha, už krosnelės, man nelabai patinka kai dūmtraukis į lubas eina. Teisybės dėlei dar paminėsiu, kad prijungimas su visokiom mastikom ir dūmtraukiais dar apie 150 atsiėjo.

o ten reikėjo ten visokius kaminu indeklus daryt, ar tik uztenka kamino?
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 05 13, 21:48)
o ten reikėjo ten visokius kaminu indeklus daryt, ar tik uztenka kamino?

Mes kol kas nedėjom, nes dūmas pakankamai šiltas į kaminą išeina ir kondensatas nesikaupia. Žodžiu nebūtina.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 05 13, 09:08)
Na bandau nuotrauką prisegt
Realiai ta krosnelė susilieja su sienos tamsia spalva, o kai dega tai vaizdas toks, kad tamsoje dega ugnis.

ringa, pagal vaizdą tai pas tave špižinė krosnelė. Man jų išvaizda patinka. Bet kai domėjausi, pardavėjai sakė, kad šitos įkaista. Kaip ten su tuo įkaitimu? Ar labai stipriai išorė karšta būna. Ar reikia papildomos apsaugos (tvorelių kokių, kad vaikai netyčia neprilįstų)?
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2007 05 11, 20:17)
o koki jus zidiny turit g.gif mes kaip tik ieskomes siomis dienomis kapsules ir neapsisprendziam kokio gamintojo pirkt doh.gif ir ortakius norim prasivedziot ax.gif

Galiu nuvilti, bet kapsulė - lenkiška, gaminama pagal švedų patentą. Jei gerai atsimenu, tai Tarnowa. Ji visa monlitinė, l. gerai reguliuojasi oro padavimas, kainavo apie 3800 lt.
Atsakyti
QUOTE(Atgaja @ 2007 05 14, 07:49)
Galiu nuvilti, bet kapsulė - lenkiška, gaminama pagal švedų patentą. Jei gerai atsimenu, tai Tarnowa. Ji visa monlitinė, l. gerai reguliuojasi oro padavimas, kainavo apie 3800 lt.

o del ko gali nuvilti g.gif o is kur ji pas jus paima ora ar yra isvesta i lauka vamzdukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2007 05 14, 08:17)
o del ko gali nuvilti g.gif o is kur ji pas jus paima ora ar yra isvesta i lauka vamzdukas g.gif

Orą paima iš kambario. O dėl nusivylimo -tai aš atsargiai žiūriu į kaimynų produkciją, bet čia jau mano asmeninė problema...Beje, garantija 10 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atgaja: 14 gegužės 2007 - 09:45
Siaip jei kalba eina apie krosneles tai labai rimtos daniskos krosneles Scan
http://www.krosneles...=...an=17&cat=0
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2007 05 14, 12:25)
Siaip jei kalba eina apie krosneles tai labai rimtos daniskos krosneles Scan
http://www.krosneles...=...an=17&cat=0

A kuo jos tokios rimtos, ir kokia jų kaina?
Atsakyti
Oi, kokią krosnelę-židinį radau bigsmile.gif va šitas Kažin, tai visgi židinys ar krosnelė g.gif gražumo, kaip krosnelė, o jei dar ir ortakius pajungt galima - tai tikiuosi, kad ne milijoną kainuoja ir aš jos noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2007 05 15, 07:27)
Oi, kokią krosnelę-židinį radau bigsmile.gif va šitas Kažin, tai visgi židinys ar krosnelė g.gif gražumo, kaip krosnelė, o jei dar ir ortakius pajungt galima - tai tikiuosi, kad ne milijoną kainuoja ir aš jos noriu bigsmile.gif

man irgi ji labao patiko, vakar nusiunciau a-maila i firma, kaip parasys atsakyma kiek kainuoja , pranesiu visoms 4u.gif
Atsakyti