AR kuri dejotes ABX zidini su apdaila

QUOTE(Adult @ 2008 03 05, 15:08)
galima padaryt ir su krosnele nebloga sildyma ir tuos pacius ortakius isvedziot,nepradekit spankti kad negalima,darai ta pacia kamera kaip ir pas kapsulini zidini ir is tos kameros vedi ortakius,nes nuo vamzdziu kameroij susidaro gana neblogas karstis.
Esu padares kokius tris tokius variantus,galima apsildyti iki 60 kvadratu.
Ei klausykit man reik klaipedoij meistriuko zidinisto,darbu yra daug,nebeuztenka zmoniu,gali but ir pencijinio amziaus bet su patirtim.
Esu padares kokius tris tokius variantus,galima apsildyti iki 60 kvadratu.
Ei klausykit man reik klaipedoij meistriuko zidinisto,darbu yra daug,nebeuztenka zmoniu,gali but ir pencijinio amziaus bet su patirtim.
Tai gaunasi tas pats kaip židinys tik suprantu dar kažkokia dėžė pasidaro karštam orui išvedžioti.Tai kur čia vietos taupymas ir neiisivaizduoju to grožio.Gal imesi foto kaip jos atrodo.
Papildyta:
QUOTE(Adult @ 2008 03 22, 13:43)
Jokiu problemu nera del antro auksto,vedi ortakius kiek tau reikia i antra aukta,bet antram aukste ant ortakiu dedi groteles su zaliuzem,paprasciausiai zaliuzes uzdarai ir siltas oras eina tik i pirma auksta.Kai antra auksta kaskada pradesi tvarkyt tada ir pasikeisi groteles, jos kaskur apitiksliai kainuoja apie 70-80 lt pas mus klp,kainos visu panasios.sekmes.
Šiaip tai pats ventiliatorius išsijungia.Tegu meistriukas padaro jungiklį.
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2008 04 12, 13:10)
ir aš va turiu tokią bėda.
norim pasistatyti vietoj koklinio pečiaus, kuris griūna, špižinę krosnelę, nusižiūrėjom Jotul krosnelę va tokią

girdėjom kalbas, kad labai daug malkų sueina - žiemai 3 sunkvežimiai malkų
ar kas nors panašią turite?
ar tikrai tokia neekonomiška?
ir dar va čia įdomu kaip dažnai reikia dėti malkų?
ar užkrovei 2-3 pliauskas ir rusena 7-8 val, ar reikia nuolat dėti ?
ačiū
norim pasistatyti vietoj koklinio pečiaus, kuris griūna, špižinę krosnelę, nusižiūrėjom Jotul krosnelę va tokią

girdėjom kalbas, kad labai daug malkų sueina - žiemai 3 sunkvežimiai malkų

ar kas nors panašią turite?
ar tikrai tokia neekonomiška?
ir dar va čia įdomu kaip dažnai reikia dėti malkų?
ar užkrovei 2-3 pliauskas ir rusena 7-8 val, ar reikia nuolat dėti ?
ačiū

Tai priklauso nuo pakuros ir nuo malkų kuo mažesnė pakura tuo dažniau mesi malkas.Kuo šlapesnės malkos tuo mažiau šilumos.O kas liečia dėl krosnelių tai yra Prancūzų neblogos,yra ir lenkiškų geru ir nereikia už varda permokėti nes kokybė neatsilieka nuo Jotul.
gal kas mūrijote sieną dekoratyviniu akmeniu? norėtumėm prie tos sienos dėti korsnelę, kažin jis nebijo karščio?
Ir aplamai gal yra, kas dėsitės krosneles name? Kaip ruošite sieną prie jos?

niekur nemačiau, kad būtų telikas (na plokščiaekranis) viršžidinio..visur tik kokios gėlytės ar paveikslai..fotkės..-jaučiu ne į temą būtų, jei pakabinčiau,a?? taip gerai būtų, tiesiai priešais minkštąjį kampą..
QUOTE(mykolė @ 2008 08 15, 23:36)
niekur nemačiau, kad būtų telikas (na plokščiaekranis) viršžidinio..visur tik kokios gėlytės ar paveikslai..fotkės..-jaučiu ne į temą būtų, jei pakabinčiau,a?? taip gerai būtų, tiesiai priešais minkštąjį kampą..
tikrai nekabinciau teliko virs zidinio

QUOTE(mykolė @ 2008 08 15, 19:36)
as esu macius, bet ne gyvai, o laidoj apie namu interjera...... bet kazi ar tv nekenkia, nes vistiek isyla kaminas..

o mes galvojame apie toki zidini
http://www.zidiniume...?...00&k2=10000
modelis supra supravision 255a
Ka jus manot apie si?
http://www.zidiniume...?...00&k2=10000
modelis supra supravision 255a
Ka jus manot apie si?

QUOTE(indrucke @ 2008 08 18, 15:34)

QUOTE(Edeva @ 2008 08 17, 12:36)

panasi i manaja

jokios paslapties nera= nezinau , nes pirko sau uosviene, o paskuij persigalvojo , atidave mums
siap siluma eina kak nado , kaj ja kureni,
ka tik vyro paklausiau kaina apie 2.8 stukas
siap siluma eina kak nado , kaj ja kureni,
ka tik vyro paklausiau kaina apie 2.8 stukas