Atsiprasau uz velavima atsakant i klausimus!
Taigi, jau pusantro menesio dziaugiuosi siuo vezimaiciu. Pas mane tas variantas, kur su permetama rankena. Mes iki kol vaikui sukako metai naudojom Chicco C0.1 ir ji keitem vien del plocio. Siaip Cappela vezimas minkstesnis uz Chicco t.y. vaikas maziau jaucia kelio netolygumus. Ir tikrai nezinau koki jo ratai ar guoliniai ar su amortikais...

Jus jau man atleiskit del to, kazkaip tame visiskai "zalia".

Labai patinka permetama rankena, galiu apsaugoti sitaip nuo vejo savo lialiu. Taip pat, gan didelis gaubtas, kuris gali praversti uzklupus lietui, tik tiek, kad kojytes vistiek reiktu kuo nors dengti. Nors prie sio vezimo ir yra specialus "mautas" kojytems, bet vasara pakolkas nesinori i ji vaiko kisti... Ieskojau Vaiku mieste apsaugos nuo lietaus jam, bet nieko tokio labai gerai derancio nera. Nusipirkau toki uz 29Lt, bet vejyje mataskuojasi jei uzdedu... Tik nervuoja mane ir vaika.
Labai man pravercia dabar didelis krepsys, kuris yra po vezimu. Manevruojasi gerai tik jei rankena uz vaiko nugaros.
O kas blogai, tai vis dar ratu plasmase. Jau po pirmojo pasivazinejimo miesto parke buvo i ja prisispaude akmenuku. Po to, jau pastebejau itrukimu per viduri...
Siandien kaip tik buvau toje parduotuveje ir paklausiau pardavejos ar bus galima nusipirkti ratu, aisku, pasakiau ir problema. Tai ji pasake, kad kuo greiciau kreipciausi i garantini ir pati buvo ta problema nustebus.
Bet siaip vezimas man labai patinka.