O as Cappela tik del gulimos padeties ir didelio plocio rinkausi. Nes visada vaika migdau lauke diena, o kitu variantu nebuvo.
[quote=rimas19,2007 08 17, 10:49]
[Bet emalgungose nera gulimos padeties, o tokiosj padety kaip kojos i virsu, galima vaikeli tik trejeta valandu migdyt
[/quote]
Tik jau nereikia emaljungos lygint su Kiniškais Cappella
[/quote]
siaip mamos labiau ziuri kad vaikui butu patogu, o ne i firmos pavadinima
[Bet emalgungose nera gulimos padeties, o tokiosj padety kaip kojos i virsu, galima vaikeli tik trejeta valandu migdyt

[/quote]
Tik jau nereikia emaljungos lygint su Kiniškais Cappella

[/quote]
siaip mamos labiau ziuri kad vaikui butu patogu, o ne i firmos pavadinima

kinietiskas, bet daug privalumu turi uz gera kaina
mastau as apie sita vezimaiti

mastau as apie sita vezimaiti

QUOTE(Dalytė @ 2007 09 01, 23:46)
Kaip kinų gamybos jis palyginti brangus ir geriau apžiūrėjus tai toks nepatikimas - kaip ant snarglių viskas pagaminta. Bet jokiais būdais neatkalbinėju

Pries savaite nusipirkau toki vezimuka, ta 4 didesniais ratais, kur rankena nepersimeta. Kolkas esu patenkinta. Visa savaite pravazinejom Palangoje per smeli ir net per vandeni ir nieko nenutiko. Vezimukas pagal savo gabaritus yra labai lengvas, manevringas ir minkstas. Vaikas sedi kaip soste, dar vienas pliusas yra tas, kad padarius gulima padeti jis yra ilgesnis nei daugelis kitu ir vaikas gali pietu miega miegoti kaip lopsiniam vezime (kalba eina apie vaika virs metu). Ziuresiu kaip bus toliau, bet kolkas viskas ciki piki
Va musu "Dzipas"

Va musu "Dzipas"

Na musu vezimukas tikrai gerai vaziuoja, kolkas jokiu nusiskundimu

Sveikos
Mes turime Capella vezimuka, trirati, su dvigubais ratukais priekyje (toks, kaip auksciau patalpintoje nuotraukoje, tik su orandzine spalva
). Nusiskundimu kol kas jokiu! Vezimukas labai pravazus, manevringas, stabilus. Man labai svarbu buvo renkantis vezimuka, ne firma - o patogumas. Vaikutis jame jauciasi super, miega kaip angeliukas. As esu patenkinta, svoris nedidelis (palyginus su pries tai turetu Tuciu
beja, juo taip pat negaliu skustis, kaip lopsinis vezimas, jis mums puikiai tarnavo
). Zodziu - liux

Mes turime Capella vezimuka, trirati, su dvigubais ratukais priekyje (toks, kaip auksciau patalpintoje nuotraukoje, tik su orandzine spalva

Gal kas žinote šio triračio vežimuko svorį, nes niekur nerandu info. Ir ar triračiui keičiasi vaiko sedėjimo kryptis. Beje, kur pirkote ir kiek maždaug kainavo. Labai man jis simpatiškas ir tas vokelis žiemai, manau, puikus.
Papildyta:
Dar radau tokios informacijos:
Išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės specialiai Kanados rinkai gaminami vežimėliai "Capella" - jau Lietuvoje, parduotuvėse "Vaikų miestas" ir "Cipollino"!
Jei Jums aktualu vežimėlio patikimumas ir patogumas juo naudojantis, bet nenorite mokėti daugiau nei jis vertas - savo mažyliui rinkitės "Capella" vežimėlį.
Privalumai:
Gulima padėtis
Pakeliamas pakojis
Priekinis ratas sukinėjasi 360 laipsnių kampu
Priekinis apsaugos lankas (buomelis)
5 taškų saugos diržai
Didelis pirkinių krepšys
Reguliuojama rankena
Sulankstomas viena ranka
Kažkodėl galvoju, kad, jei Kanados rinkai skirtas, tai ir mūsų žiemai tiks puikiai??????????????????????
Laukiu atsakymo dėl svorio:)))))))))
Papildyta:
Dar radau tokios informacijos:
Išskirtinio dizaino ir aukštos kokybės specialiai Kanados rinkai gaminami vežimėliai "Capella" - jau Lietuvoje, parduotuvėse "Vaikų miestas" ir "Cipollino"!
Jei Jums aktualu vežimėlio patikimumas ir patogumas juo naudojantis, bet nenorite mokėti daugiau nei jis vertas - savo mažyliui rinkitės "Capella" vežimėlį.
Privalumai:
Gulima padėtis
Pakeliamas pakojis
Priekinis ratas sukinėjasi 360 laipsnių kampu
Priekinis apsaugos lankas (buomelis)
5 taškų saugos diržai
Didelis pirkinių krepšys
Reguliuojama rankena
Sulankstomas viena ranka
Kažkodėl galvoju, kad, jei Kanados rinkai skirtas, tai ir mūsų žiemai tiks puikiai??????????????????????
Laukiu atsakymo dėl svorio:)))))))))
Jis man atrodo apie 8-9 kilus sveria

Turim, turim ir mes vezimuka Capella sportini, tik keturrati, su permetama rankena. Na ka galiu pasakyti - kol kas esu visai patenkinta, lengvutis, manevringas, vaikutis pakankamai patogiai jame jauciasi (bent jau man taip atrodo
). Ir is isvaizdos labai jau jis dailus man, iskart patiko
Kas del tu ratu - teisybe, apsitryne siek tiek - kaip bus toliau - neaisku, neseniai palyginus vazinejames mes su tuo vezimu - apie pusantro men. tik.
Kol kas daugiau jokiu priekaistu issakyt negaliu - va viena mamyte tik paminejo kad rankena suluzo tai taip neramu dabar kad ir musu nenuluztu
Beje, korejieciu sie vezimai gamybos, ne kinieciu kaip cia kazkas minejo.

Kas del tu ratu - teisybe, apsitryne siek tiek - kaip bus toliau - neaisku, neseniai palyginus vazinejames mes su tuo vezimu - apie pusantro men. tik.
Kol kas daugiau jokiu priekaistu issakyt negaliu - va viena mamyte tik paminejo kad rankena suluzo tai taip neramu dabar kad ir musu nenuluztu

Beje, korejieciu sie vezimai gamybos, ne kinieciu kaip cia kazkas minejo.
Mes taip pat tokį vežimėlį šiandien įsigijom (jau anksčiau buvau nusižiūrėjusi
)
Keturratis, manevringas, nėra sunkus. Mano mažajai labai patogus ir ne kietas esu tikrai patenkinta, žiūrėsim kaip seksis važinėti.

Keturratis, manevringas, nėra sunkus. Mano mažajai labai patogus ir ne kietas esu tikrai patenkinta, žiūrėsim kaip seksis važinėti.
Na kai mes nusprendeme nuo lopsinio vezimelio pereiti ant sportinio buvauu nusiziurejus butent si cappells vezimuka,tada mane daug kas atkalbejo,tada visu paklausius nusipirkau chicco ct.02 rudeni dar buvo gerai bet db ziema mums visur vejai svilpauja,o mergaite aprenkta storesne stiuke sedi susitraukusi nes jis gana siauras.o cappella maciau tikrai erdvesne,tai ruosiuosi chicco keisti i cappella tikuosi dar kart neapsiriksiu