Įkraunama...
Įkraunama...

Ašara išdavikė

4u.gif ojei, koks grozis, paprastumas ir siluma wub.gif Aciu uz toki grazu pasakojima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 10, 15:42)

Lauriukas gimė lygiai 5-ą valandą, 3850 gr ir 56 cm. Rytoj jam lygiai 1095 dienos – trys metukai. Niekada nemaniau, kad kažkieno gimtadieniai taps brangesni nei mano, kažkieno skausmas bus skaudesnis nei mano, džiaugsmas didesnis nei mano. Nemaniau, kad turėsiu jėgų kovoti ne tik už save, bet dar ir už kažką kitą. O taip būna, kai esi MAMA.  soske.gif

Limcamca kaip grazu cray.gif
net neturiu ka daugiau pridurti, tik kad esi neriali mama! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivapach: 20 gegužės 2007 - 09:32
Ačiū, už gražius žodžius wub.gif
Atsakyti
Pirma karta skaitydama visas istorijas asarele isspaudziau ir ant to momento,kai vyras pasake aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 05 10, 14:42)
Niekada nemaniau, kad kažkieno gimtadieniai taps brangesni nei mano, kažkieno skausmas bus skaudesnis nei mano, džiaugsmas didesnis nei mano. Nemaniau, kad turėsiu jėgų kovoti ne tik už save, bet dar ir už kažką kitą. O taip būna, kai esi MAMA.  soske.gif

Graži istorija! Ir tikra tiesa tie tavo paskutiniai žodžiai - man net ašara išriedėjo.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 30 gegužės 2007 - 06:46
ačiū mergaitės 4u.gif
Atsakyti
cray.gif cray.gif Kaip grazu...bukite sveikuciai ir laimingi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
labai graziai aprasyta thumbup.gif
Atsakyti
Nuostabus pasakojimas 4u.gif dar daug jum linksmu tortadieniu thumbup.gif 4u.gif clap.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif 4u.gif Sūnelis vardu Lauras, gimęs 05.11? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 02 24, 00:03)
Gražu wub.gif  4u.gif  Sūnelis vardu Lauras, gimęs 05.11?  bigsmile.gif

Taip, čia vyresnėlis gimęs gegužės vienuoliktą 4u.gif

Ačiū visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 02 24, 13:56)
Taip, čia vyresnėlis gimęs gegužės vienuoliktą  4u.gif

Ačiū visoms  wub.gif

Kaip įdomiai. bigsmile.gif Aš Laura, gimus gegužės 11d. biggrin.gif