Įkraunama...
Įkraunama...

Akių traiškanojimas, pūliavimas, paraudimas

QUOTE(RuBy^ @ 2006 10 02, 18:47)
Mus zondavo skyriaus vedėjas Žukauskas. Atliko procedura ir paleido, net svarko nenusiemiau smile.gif Viskas labai greitai. Buvau susidejus manta gultis i ligonine. bet net tases is masinos neatsinesem.

Smagu , kad viskas taip greitai įvyko ir svarbiausia viskas OK thumbup.gif .Tikiuosi ir mums taip pat viskas vyks greitai sklandžiai biggrin.gif .
Atsakyti
Pastebejau, kad mano vaikui vis dazniau nei kitu vaiku issiplete vyzdiai. gal pas ka irgi taip buvo??? gydytoja kol kas nieko nesako-tipo laukiam iki 3 metu, ziuresim ar trumparegyste, ar ne.
Atsakyti
maždaug nuo mėnesio pradėjo traškanot, tai lašinau lašiukus, viena akytė pasitaisė, o kita dar ne., ašaroja, traškanoja. ypač negražiai atrodo po nakties. kažkaip baisu jei teks zonduot, labai gaila mažiuko.
Atsakyti
kai mano pypliui buvo pusmatis, tai lyg itare trumparegyste, bet sake ateit kai bus metukai. As nuo pirmu menesiu pastebedavau kai vyzdiai kartais nevienodi..vienas mazesnis kitas didesnis. Kai nuejom metuku, tai rezultatas tas pats. Liepe ateis po pusmecio. Iki siol kartais pastebiu nevienodus vyzdzius. Kazi ar nebus trumparegyste sad.gif
Atsakyti
Teko skaityti, kad nevienodo dydzio vyzdziai buna po galvos traumu. O tai jau neurologine problema. Gal vertetu pas koki neurologa nueiti pasikonsultuoti, nes tikrai tai nera labai geras dalykas... sad.gif Keista, kad okuliste to nepatare padaryti.
Atsakyti
QUOTE(vzilma @ 2006 10 17, 17:55)
Pastebejau, kad mano vaikui vis dazniau nei kitu vaiku issiplete vyzdiai. gal pas ka irgi taip buvo??? gydytoja kol kas nieko nesako-tipo laukiam iki 3 metu, ziuresim ar trumparegyste, ar ne.

Sveika.Mano vyresnėliui sūnui irgi labai visada išsiplėtę vyzdžiai.Ne karta pati esu susirūpinusi ir nustebusi , bet paskui užsimiršta ir tiek. Akinukus nešiojam , bet nuo pervargintų akyčių.Nes labai telvizorių mėgsta žiūrėti.O kad būtų kitų problemų tai negalėčiau pasakyti.Esu klaususi okulistės , bet taip nieko ji ir nepasakė .Na sako būna , pasitaiko tokių dalykų.

Nepaminėjau sūnui 9 metai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelytė76: 08 lapkričio 2006 - 21:48
Pas mus buvo sloga, nedidelė, bet niekaip neišgydėm, kol užpuliavo akytės (nežinau, ar nuo slogos, ar ne). Buvom pas gyd., tai išrašė Levomycino. Lašinam 4 dienos, bet negerėja, plaunam ramunėlėm. Mažiukui yra buvę, bet su tais pačiais vaistukais greit išgijom. Nebežinau, ką daryti g.gif
Gal kas turėjote panašiam amžiuj tokią problemytę?
Atsakyti
Aš pati esu susidūrusi su tokia problema, netinka vaistukai, reikia vėl keliauti pas okulistą, kad išrašytų kitus vaistukus 4u.gif
Atsakyti
Mano maziukui,jam tuoj 8 men,jau senokai tesiasi sloga,o va vakar supuliavo viena akyte verysad.gif manau nuo slogos tikrai...Nupirkau Gentamicin lasiuku,sulasinau ir siandien jau ta akyte svari,okitoj puliu atsirado doh.gif tai dabar ir i kita lasinu..ryt eisim pas gydytoja verysad.gif
Atsakyti
Sveikos
Vat būtent laikotarpiu maždaug nuo 2,5 iki 3,5 mano sūneliui taip būdavo pastoviai... Jei užsitęsia sloga, iškarto pereina ant akyčių... Net graudu būdavo - negalėdavo ryte atsimerkti, paakėliai kaip su ėlynėm, užtinę... Gydydavomės irgi Gentomicinu, po to dar įsigudrinau akeles praplauti "Tears naturale" lašiukais - vaistinėse būna dirbtinos ašaros. Ir maždaug nuo 3,5 metukų to nebėra...
Uošvė sakė kad mano vyrui taip būdavo nuo slogos ir susitvarkė su amžiumi. Taip pat esu klaususi labai senai ir forumo pediatrės - siūlė kreiptis pas okulistą , nes gali būti užsikimšę ašarėlių latakai.

Tokia vat mūsų patirtis. 4u.gif O beje nuo beveik 4-ių nešiojame akinukus.
Sėkmės ir sveikatytės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murzinyte @ 2006 11 20, 23:27)
Sveikos
Vat būtent laikotarpiu maždaug nuo 2,5 iki 3,5 mano sūneliui taip būdavo pastoviai... Jei užsitęsia sloga, iškarto pereina ant akyčių... Net graudu būdavo - negalėdavo ryte atsimerkti, paakėliai kaip su ėlynėm, užtinę... Gydydavomės irgi Gentomicinu, po to dar įsigudrinau akeles praplauti "Tears naturale" lašiukais - vaistinėse būna dirbtinos ašaros. Ir maždaug nuo 3,5 metukų to nebėra...
Uošvė sakė kad mano vyrui taip būdavo nuo slogos ir susitvarkė su amžiumi. Taip pat esu klaususi labai senai ir forumo pediatrės - siūlė kreiptis pas okulistą , nes gali būti užsikimšę ašarėlių latakai.

Tokia vat mūsų patirtis.  4u.gif O beje nuo beveik 4-ių nešiojame akinukus.
Sėkmės ir sveikatytės  mirksiukas.gif

O dėl ko jūs nešiojate akinukus? Negi tai puliuojančių akyčių pasekmės? Nes mes šiandien buvom pas okulistą, (mums išrašė Fucithalmic), tai sakė, kad lygtai vystosi toliaregystė.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2006 11 18, 11:16)
Pas mus buvo sloga, nedidelė, bet niekaip neišgydėm, kol užpuliavo akytės (nežinau, ar nuo slogos, ar ne). Buvom pas gyd., tai išrašė Levomycino. Lašinam 4 dienos, bet negerėja, plaunam ramunėlėm. Mažiukui yra buvę, bet su tais pačiais vaistukais greit išgijom. Nebežinau, ką daryti  g.gif
Gal kas turėjote panašiam amžiuj tokią problemytę?

O niekad gydytoja nesiūlė Sinupreto lašiukų ( jie augaliniai)? Mums kaip tik pasiūlė ( sūnui). Esu ir pati juos naudojusi, man buvo efektyvūs.
Atsakyti