Įkraunama...
Įkraunama...

Nefridos privati klinika

QUOTE(Gulia @ 2008 02 22, 20:54)
Ejau ten pas traumotologa.Taip ten irgi reikia izsirasyti.
Tel.397071.Tik kortele jie atnesa is pagrindinio pastato

Aciu 4u.gif

QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 22, 20:58)
arba tiesiog pasiimi kortele ir eini lauki! ax.gif

Jei iskart planuociau eiti, tai pirma i pagrindini pastata uzeiti ir paprasyti korteles g.gif Duoda? Ir laukti jau nuejus ax.gif

Gal zinot kas, kada Holcman po 27 d. dirbs? ir nuo kelintos valandos? nes pradzia savaites man nelabai tinka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2008 02 22, 12:42)
Aciu 4u.gif
Jei iskart planuociau eiti, tai pirma i pagrindini pastata uzeiti ir paprasyti korteles g.gif Duoda? Ir laukti jau nuejus  ax.gif

As ejau pas ja recepto issirasyk KT, tai skambinaus i registratura, sake nebutai talonelis, pasiimi kortele pagrindiniam pastete ir lauki prie kabineto mirksiukas.gif
Atsakyti
o pas vilkiene galima registruotis ar irgi laika stumt uz duru reikia? g.gif holcmann atsikandau jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 02 23, 12:25)
o pas vilkiene galima registruotis ar irgi laika stumt uz duru reikia? g.gif  holcmann atsikandau jau doh.gif

Kodel?

Kaip tik uzsirasiau i Nefrida ir galvoju pabandyti ginekologiu ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2008 02 23, 12:25)
o pas vilkiene galima registruotis ar irgi laika stumt uz duru reikia? g.gif  holcmann atsikandau jau doh.gif

jos as irgi atsikandau! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 23, 15:23)
jos as irgi atsikandau! biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

sveikos, merginos, parasykit kodel? tikrai labai aktualu, ruosiuos eiti pas Holhman g.gif
Atsakyti
ejau recepto issirasyt ir su slapimo pusles DIDELIU uzdegimu unsure.gif , tai ji kad nors kokius tyrimus padarytu (gal kazkas rimto yra, nes slapimas su krauju buvo blush2.gif ), tik parodziau kokius vaistus vaistinej nusipirkau ir viskas, recepta israse KT ir viskas - laisva blink.gif , o vaistinej vaistu kai prasiau, sake, kad butina ginekologa apziura, tyrimai, nes tokiais dalykais negalima juokaut... doh.gif
Atsakyti
o man nestumo metu atsisake skirt vaistus blink.gif pasakiusi,kad ligonine turi skirt,arba seimos gydytoja,o ne ji blink.gif blink.gif
Atsakyti
Ir siaip mano nuomone jos labai atsainus poziuris i pacientus! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 25, 23:42)

nes per daug ju turi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jacinta07 @ 2008 02 26, 09:42)

Na, jus mane jau gasdinat blink.gif kazkaip buvau prisiskaiciusi, kad ji labai sauni gydytoja g.gif As planuoju leliuka, atvykau is Vilniaus gyvent, Klaipedoje jokios gines nepazistu, pirmoji butu... Niu, nezinau, tai pas ka eit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2008 02 26, 12:22)
Na, jus mane jau gasdinat  blink.gif kazkaip buvau prisiskaiciusi, kad ji labai sauni gydytoja  g.gif As planuoju leliuka, atvykau is Vilniaus gyvent, Klaipedoje jokios gines nepazistu, pirmoji butu... Niu, nezinau, tai pas ka eit  doh.gif

As negasdinu... mirksiukas.gif O pasakoju kaip ji su manim elgesi! tongue.gif
Gal su nestuke.gif kitaip elgiasi... rolleyes.gif
Atsakyti