Nupirkom ir mes arbatyte nuo pilvuko, taciau sunelis jos visiskai negeria gal jam neskanu
, nors dedu kaip parasyta, gal Jus mamytes dar kokio cukriuko dadedat.

QUOTE(AusraTur @ 2009 03 04, 12:37)
Nupirkom ir mes arbatyte nuo pilvuko, taciau sunelis jos visiskai negeria gal jam neskanu
, nors dedu kaip parasyta, gal Jus mamytes dar kokio cukriuko dadedat.

pankoliu arbatytes ir mes nenorejom gerti ir negerem..gydytoja pasiule masazus su tepaliuku pilveliui vokieciu gamybos ''Bauchlein-Salbe Babynos'' ir masaziuka darykit taip kaip nuorodoj: http://www.videojug....h-and-happiness
mums padeda, o cukraus nedekit geriau bandykit vandenuko arba kitos arbatytes.
i | Pašalinta off-topic žinutės dalis |
Mes nuo poros savaičiu kaip tik gimėmė gėrėme arbatėlę Pankolių po truputuka tai ji mums geriau už Espumizanus buvo nors daktarė ir nerekomendavo, Iki šiol maitinu MP ir geriame arbatėlės palausiau tiek savo mamos tiek uošvienės jos sakė mums mažiems su vyru taip pat truputuke gerti duodavo nei vienas nei kitas nesiskundžiame niekuo tad nemanau jog ji yra blogai aš tik u-ž ja ji pilvukui leliaus tik padeda

bandziau,bet nepadejo
Pati nebandžiau, bet gydytojai nerekomenduoja labai žavėtis įvairiomis arbatėlėmis

O kuo jie pagrindzia tai, kad nesizavet arbatelemis? mums pati daktare patare espumisan, bet ir pankolius rekomendavo

o kokia pankoliu arbatyte jus duodate Hipp ar pacios darote, nes mano leliukas negeria paprastos is vaistines, gal kad nesaldi. Idomu cukraus deti galima?
maniskis gere hipp pankolio arbata, bet daviau ja tik iki 3 men. kol praejo putimai

mes nuo menesiuko geriam Mazas pankoliu arbatele ir ja is pradziu kai daviau spjove su liezuveliu as duot pradejau nuo 3 savaiciu siek tiek nuspalvinus vandenuka, o po to patiko vaikinui labai, geriam skaniai, nes pilvuko diegliukai kankia plius maitinames misinuku nuo gimimo

Esu nupirkus tos "Mažas" arbatytės, bet 1 mėn. būdama negerė jos...
Dabar (3,5 mėn.) kažkada kai įtariau , kad pučia pilvelį daviau tos arbatos, tai su malonumu ''ištriubijo'' gal 15 ml. Lyg padėjo...

QUOTE(ausriukas_ka @ 2009 10 04, 22:28)
Esu nupirkus tos "Mažas" arbatytės, bet 1 mėn. būdama negerė jos...
Dabar (3,5 mėn.) kažkada kai įtariau , kad pučia pilvelį daviau tos arbatos, tai su malonumu ''ištriubijo'' gal 15 ml. Lyg padėjo...

mes Pankolio Mazas isgeriam per diena 100 ml su pertraukom tarp maitinimu ir gerai labai skaniai