Įkraunama...
Įkraunama...

Pankolių arbata 1 mėn. kūdikiui

Man pankoliu arbata ir smirda. Bet skonis geresnis uz kvapa.
O savo kudikiui neduodu jokiu arbatu. Ir grieztai neduosiu iki 6 men. Pilvuko diegliukams sumazinti yra kitu budu.

QUOTE(smiltute11 @ 2010 03 01, 14:38)
nu nenorime blink.gif bet jei pilveli labai pucia o tos arbatos ne  laselio nenori gerti, tai ka daryti???Beje jei noreciau pratinti prie cukraus tai ir pratinciau, nerasyciau i sm, bet man idomu kaip kitos mamos sprendzia sia problema, juk arbata tikrai ne is skaniausiu 4u.gif

Jus pasirinkite mazesne blogybe. Jau vien duoti arbateliu iki 5-6 men nerekomenduojama. Nes ji tik uzima vieta mazame skrandelyje. Prie cukraus vaikelis labai greitai ipranta ir paskui jau nebenores jokios nesaldintos.
Be to yra atveju, kai po saldziu arbateliu ir kruti labai nenoriai ima...
Nenuodykime cukrumi paciu maziausiu.
Atsakyti
maniskiui pankoliu arbatele patinka, jis labiau geria sia arbatyte nei sultytes
Atsakyti
duodu ir as pupai pakoliu nebereik jokiu vaistu ir miega labai gerai thumbup.gif . duodu plikoma, atskiedziu vandeniu ir sugirdau. neduodu tos jau paruostos arbatos, nes ji su cukrum, o mums dar tik 1,5 menesio.
Atsakyti
as ir daviau pankoliu arbateles savo maziukui kaip jis buvo 1men,mums labai padejo,o espumizan lasai jokio poveikio nedave g.gif
Atsakyti
o kiek per diena tos pankoliu arbatos galima duoti?
Musiskis per pirma menesi nemazai priaugo, tai gydytoja sake galit duot arbatos, davem Hipp pankoliu, geria noriai, lengviau bezda, ramiau miega... Tik nezinau kiek per diena jos galima sugirdyt... Patarkit ?
ir aisku reikia tarp maitinimu, o koks tiksliau laiko tarpas turi but praejes po pieno?
Atsakyti
vieno menesio truputi davem pankoliu arbateles, bet neilgai, paskui daktare pripasakojo kokia ten sintetika, tai grieztai sakau ne visom sitom arbatelem vaikam schmoll.gif gaus tos sintetikos veliau, bet dar nelaikas.
Atsakyti
Mes jau viena dezute sugerem. Nzn tiksliai kas padda, bet manau viskas kartu. vartojame Colinox lasiukus, arbata ir darome pilvuko masaziukus. 4u.gif
Atsakyti
mum spankoliai thumbup.gif padejo. pirmas tris savaites daviau tik MP, tai nei jam ramybes, nei man nebuvo ir MP duodavau kaip visi rekomendavo tada kada nori.
bet nuo 3 savaites pradejau maitinti griestai kas 3.5val ir pertrauka darydavom nuo 24val iki 6 val ryto, duodavau pankoliu arbatyte ( bet plikydavau pankoliu grudelius is vaistine) ir dar duodavau infacol (cia airijoj pirkdavau) na ir nuo to laiko jokiu problemu, o nakti ismiega 10-11val.
mums jau 6men ir vienintele arbata kuria duodu vis dar plikyti pankoliu grudeliai
Atsakyti
negere man pagrandukas pankoliu arbatos , o man ji skani ,as ja geriu ,nes dezute tai pabaigt reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2010 03 12, 20:14)
Nenuodykime cukrumi paciu maziausiu.

o kai auginau pirmuosius dickius savo gydytojai aiskindavo kad cukraus butina nuo kudikystes ideti truputuka i vandeni ,tai gerina smegenu veikla ...o dabar negalima .nesamone--saikingai viskas galima ...
Atsakyti
o kaip ruošiat plikomą pankolių arbatą? taip,kaipant dėžutės ir parašyta? 1 valgomas šaukštas stiklinei vandens ? turėtų būti stiproka kūdikiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2010 08 02, 13:13)
o kaip ruošiat plikomą pankolių arbatą? taip,kaipant dėžutės ir parašyta?  1 valgomas šaukštas stiklinei vandens ? turėtų būti stiproka kūdikiui  g.gif

Stiproka stiproka.. man paciai paragavus kartu buvo.. as padarau tokia lengva arbatyte.. biskutuka tu pankoliu tik idedu ir nesivadovauju kas ten ant pakelio parasyta. paragauju, jog lengvute butu ir duodu..

O siaip nesibaidau ir tu Mazylio ir Hipp uzpilamu arbatyciu, tik dedu ju taip pat per pus maziau, nei ant pakelio nurodyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(beskaiste @ 2010 04 06, 21:53)
negere man pagrandukas pankoliu arbatos , o man ji skani ,as ja geriu ,nes dezute tai pabaigt reikia  ax.gif
Papildyta:

o kai auginau pirmuosius dickius savo gydytojai aiskindavo kad cukraus butina nuo kudikystes ideti truputuka i vandeni ,tai gerina smegenu veikla ...o dabar negalima .nesamone--saikingai viskas galima ...

Absoliuti nesąmonė - mamos pienukas turi pakankamai kūdikio smegenų veiklai reikalingo cukraus - laktozės, o su pramoniniu cukrum tik nuodijat ir tukinat vaikiuką.
Atsakyti