Įkraunama...
Įkraunama...

Ovidukas ir Megute

Laaabai faini tavo kleckiukai ir labai panasus mirksiukas.gif , man labai patinka garbanytes, na tai gal i marcias sutiksi atiduoti ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
nera problemu galesim atiduot i marteles wub.gif mes ir kile is zemaitijos mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie faini burbuliukai wub.gif wub.gif tik as stebiuos kaip mamyte issaugo balta svetaines komplekta g.gif , isduok paslapti ,ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2005 02 10, 15:22)
Kokie faini burbuliukai wub.gif  wub.gif  tik as stebiuos kaip mamyte issaugo balta svetaines komplekta g.gif , isduok paslapti ,ka  smile.gif

aciu mamytes uz grazius zodelius.pas mane ten odiniai baldai,tai beveik kiekviena diena einu su skuduriuku ir sveiciu doh.gif o karta i menesi tai sveiciu su sepetuku.labai gailiuosi kad pirkom sviesius baldus doh.gif
Atsakyti
siandien daryta nuotraukele.Megute tyrineja krevete
Atsakyti
Ovidukas sake jam smirdi krevetes biggrin.gif
Atsakyti
Tevelis bijo labai kreveciu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Grazios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tai, jusu seimyna krevetes labai megsta???
Tindi, ar tavo vyruzis kartais svorio nenumetes g.gif
Atsakyti
Na va, ir tetuka parodei thumbup.gif Man atrodo, kad sunelis i teveli, o dukryte i mamyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 02 12, 02:14)
Na va, ir tetuka parodei thumbup.gif  Man atrodo, kad sunelis i teveli, o dukryte i mamyte wub.gif

aciu tau Californiagirl.nors vienas zmogus pasake kag Megan i mane panasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kajote @ 2005 02 11, 23:50)
Grazios nuotraukytes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tai, jusu seimyna krevetes labai megsta???
Tindi, ar tavo vyruzis kartais svorio nenumetes  g.gif

gerai pastebejai Kajote.jis tikrai gal koki 10 kg numete.tik nezinau kaip man tiek reiketu numest ax.gif
Atsakyti
MAZOJI MUZIKANTE
Atsakyti