Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

QUOTE(CaraMela @ 2012 07 24, 13:12)
Mes irgi lankėm pabiručius, maniškiui patiko, žuvytes akvariume šerti YPAČ smile.gif
Valdiškam užtat nenori eiti, nors ir auklėtojos atrodo neblogos, matyt dėmesio mažiau skiria dėl savaime suprantamų priežasčių. unsure.gif

Kaune žinau dar vieną privatų darželį be čia jau išvardintų -  http://www.7nykstukai.lt

gražiai atrodo didelis pastatas, erdvės daug..., be tai Šančiai... pvz man gyvenaničiai kokiuose Šilainiuose, dirbant kokiame Dainavos mikrorajone, vežti į Šančius - na nelabai apsimoka... tuo atveju jau geriau auklę imčiau... Bet šiaip smagu kad kuriasi daugiua darželių... Šaunu...

Papildyta:
IR lauksim atsiliepimų apie šį darželį be abejo... nes kaip suprantu jis dar nedirba... ax.gif
Atsakyti
AHA, aš irgi iš Šilainių drinks_cheers.gif tai rajonas tikrai ne artimiausias...

Mano mažajam 1,1 m., nuo rudens plauoju į darbus grįžti, tai pamažu vis žiūrinėjuosi.
Plauoju apsilankyti atvirų durų dienose, sakė bus rugpjūtį, tai galėsiu parašyt atsiliepimų 4u.gif

QUOTE(Spugnė @ 2012 07 24, 13:26)
gražiai atrodo didelis pastatas, erdvės daug..., be tai Šančiai... pvz man gyvenaničiai kokiuose Šilainiuose, dirbant kokiame Dainavos mikrorajone, vežti į Šančius - na nelabai apsimoka... tuo atveju jau geriau auklę imčiau... Bet šiaip smagu kad kuriasi daugiua darželių... Šaunu...

Papildyta:
IR lauksim atsiliepimų apie šį darželį be abejo... nes kaip suprantu jis  dar nedirba... ax.gif

Atsakyti
Sveikos mamytės, o yra privačių darželių Aleksote? ax.gif
Atsakyti
Aleksote berods Smuiko raktelis ar kazkas tokio lyg buvo... 4u.gif
Atsakyti
Mano mažylis "Smuiko rektelį" (Aleksote, Kaune) lanko jau beveik 2 metus ir kiekvieną dieną ten eina kaip į šventę... Gaila, kad dėl susiklosčiusių aplinkybių neturėsime galimybės toliau lanktyti šio darželio... Iš tiesų labai gaila... sad.gif
Matydama kaip mano vaikas džiaugiasi buvimu "Smuiko raktelyje" aš taip pat esu laiminga.
Dėmesys vaikui ten labai didelis, aplinka jauki ir tokia "naminė" - kiemas, sodas, daržas - viskas vaikam kaip namuose. Rami ir graži vieta kaip tik tinkanti mažyliams.
Jei matysim, kad "valdiškame" darželyje mums nebus taip gerai, kaip buvo "Smuiko raktelyje" ieškosim galimybės grįžti atgal!

Ačiū visam "Smuiko rektelio" kolektyvui.
Rekomenduoju ir kitoms mamytėms.
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2012 07 24, 13:12)

Kaune žinau dar vieną privatų darželį be čia jau išvardintų -  http://www.7nykstukai.lt

g.gif g.gif na nezinau nezinau su tais nykstukais....

1-minusas jis prie pat gatves o gatve judri vadinas oras nemazai uzterstas. butu bent keliasdesimt metru nuo gatves o cia ...
2- nesutvarkyta aplinka tik dabar ten kazka daro tvarko , nei pievutes nei medeliu....nebent nesimato is kitos puses nes tvora 2metru ir aklinai uzdara biggrin.gif
3- prie pat auto servisas velgi triksmas ir oro tarsa....

bet zinant (kadangi gyvenau ten puse savo gyvenimo salia) koks ten jovalas buvo ..tai manau iki galo aplinka nesutvarkyta tiek kad galima butu su vaikuciais laisvai laika leisti lauke.

Vidus aisku atrodo tikrai labai liuks bet isore kol kas ne itin 4u.gif 4u.gif

bet zinoma su laiku viskas pasikeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j.p @ 2012 08 19, 19:38)
Mano mažylis "Smuiko rektelį" (Aleksote, Kaune) lanko jau beveik 2 metus ir kiekvieną dieną ten eina kaip į šventę... Gaila, kad dėl susiklosčiusių aplinkybių neturėsime galimybės toliau lanktyti šio darželio... Iš tiesų labai gaila... sad.gif
Matydama kaip mano vaikas džiaugiasi buvimu "Smuiko raktelyje" aš taip pat esu laiminga.
Dėmesys vaikui ten labai didelis, aplinka jauki ir tokia "naminė" - kiemas, sodas, daržas - viskas vaikam kaip namuose. Rami ir graži vieta kaip tik tinkanti mažyliams.
Jei matysim, kad "valdiškame" darželyje mums nebus taip gerai, kaip buvo "Smuiko raktelyje" ieškosim galimybės grįžti atgal!

Ačiū visam "Smuiko rektelio" kolektyvui.
Rekomenduoju ir kitoms mamytėms.

Kokia kaina "Smuiko raktelyje"?
Atsakyti
Kaune veikia Kolpingo privatus lopšiukas-daržiukas, nežinau ar čia buvo paminėtas. Įsikūręs Kauno senamiestyje, gal visai ir patogi alternatyva tėveliams ieškantiems "kitokio" ugdymo ir požiūrio į vaiką.

http://kolegija.kolp...o...view&id=446
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DiosMio: 23 rugpjūčio 2012 - 16:10
Sveikos mamytes, labai laukiu atsiliepimu apie privazcius darzelius siai dienai, zadu savo dukra bent 2-3 dienas vesti, kad pabutu su vaikais, pazaistu kol auginsiu sunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nenka @ 2012 09 13, 23:44)
Sveikos mamytes, labai laukiu atsiliepimu apie privazcius darzelius siai dienai, zadu savo dukra bent 2-3 dienas vesti, kad pabutu su vaikais, pazaistu kol auginsiu sunu  4u.gif

Labas, Nenka,
daug tu darziuku, ziurint kurioje miesto dalyje tau patogiau. As pvz uzrasiau i Kolpingo darziuka savo mazaji. Komentuoti dar nieko negaliu, nes tik karta buvau ir visai patiko. Man patiko, kad prie pat rotuse, pilis, parkas ir vaikai vedami i lauka.
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2012 09 13, 23:54)
Labas, Nenka,
daug tu darziuku, ziurint kurioje miesto dalyje tau patogiau. As pvz uzrasiau i Kolpingo darziuka savo mazaji. Komentuoti dar nieko negaliu, nes tik karta buvau ir visai patiko. Man patiko, kad prie pat rotuse, pilis, parkas ir vaikai vedami i lauka.

Sveikute, butent su vyru ir mastom apie kolpinga. Man geriausia butu centras-senamiestis arba aleksotas mirksiukas.gif
papaskok kaip ten pirmas ispudis tau, kaip aplinka ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
O mes puse metu ejom i "Stebuklu Salis" darziuka ax.gif Tik patys geriausi atsiliepimai wub.gif
Atsakyti