Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno privatūs lopšeliai-darželiai

QUOTE(dorynele @ 2014 01 22, 12:25)
sveiki,
darželių paieškose kol kas esu naujokė, tad žvalgausi smile.gif
gal nesunku kainytę parašyti?  blush2.gif

Va, Kainos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eule @ 2014 01 22, 12:30)

dekoju
Atsakyti
QUOTE(dorynele @ 2014 01 22, 12:25)
sveiki,
darželių paieškose kol kas esu naujokė, tad žvalgausi smile.gif
gal nesunku kainytę parašyti?  blush2.gif

Pilna diena lankant, menesio kaina 750lt man rodos. Bet jei sergi jie ten kazkiek atskaiciuoja... Nezinau ar cia galima puslapiu linkus metyti, bet imetu. Cia viskas parasyta apie kainas.
http://www.studijapepe.lt/
Atsakyti
Kaune organizuojamas naujas mini darzelis, t.y veikiantis darbo savaite nuo 9 iki 13 kiekviena diena Eiguliu mikrorajone, Karkarlande. Kita penktadieni, sausio 31 d. 18 valanda bus atviru duru diena, skaciau ju programa, labai suintrigavo, reikes butinai apsilankyti. Jie bandys daryti darzeli ir bureli viename, kur vaikam bus vedami sokio, muzikos uzsiemimai. Sake, bus tik "gyva" muzika. Mes niekaip nesulaukiame savo eiles i darzeli, o cia puse dienos pats tas, apsiprasti su grupe vaikuciui, pasilikti kuri laika be mamos, o jeigu dar ir ugdymas prisides, turetu buti visai super. Ten ir sporto klubas salia atsidare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nindze: 24 sausio 2014 - 11:06
Situacija buvo tokia: dukrytę užrašiau nuo 2 metukų į lopšelį "Malūnėlyje" paskambinus pasakė kad jokių šansų patekti nėra nebent nuo rugsėjo kai formuos naujas grupes (mes eilėje 16). Pradėjau ieškoti privataus darželio jai dabar 1 m. 10 mėn. Daug kur priima nuo 20 arba vyresnius. Paskambinau į Pepės studją (leliųnų g. 4 ) ir susitariau kad ateisim pažiūrėti. Nuėję radom tik 6 vaikučius. Aplinka mums tiko kaina taip pat, todėl po savaites nuėjom pusdieniui. Likau sužavėta. Grupė yra mišri ir 2 m ir 3 ir 4 ir 5 m. Todėl ryte po pusryčių jie visi sėda į ratą ir mokosi raides kiekviena savaitę po vieną, tada eilėraštį ir dar ten daug visko. Tie mažiukai daugiau stebėtojai vyresni daugiau pasireiškia jie tikrai ten tobulėja kas mišrioje grupėje yra sunku suorganizuoti. na kiekvieną dieną eina į lauką (nebent labai blogas oras). taigi mes likome. Su savo mažute buvau iki pietų tik dieną ir keliavom namo. Kita ryta nors ir verkiančią palikau iki pietų dar kitą taip pat. O jau nuo savaitės pradžio ir pietų miegelio. kelias dienas gal buvo širdelėje neramu. Nors ir dabar kai lankom trečią savaitę ji rytais verkia, bet atėjusi pasiimti randu geros nuotaikos. Esu rami palikdama ją. Visiškai pasitikiu ten dirbančiomis merginomis, jos puikiai atlieka savo darbą. Pirmomis dienomis vis gaudavau sms ką mergytė veikia kaip jai sekasi. Kai truputi slogavo prašiau kad nevestų į lauką tai vieną iš jų likdavo su ja grupėje. Kiekvieną savaitę el. paštu. tėveliai gauna vaikų darbų planą ką jie mokinsis ką veiks. Dabar yra 9 vaikai. Labai tikiuosi, kad ir manoji praėjus tam tikram laikui neašaros rytais. Jeigu kas turite kokių klausimų rašykite i až mielai atrašysiu. Tiesa ir kaina dabar ne 750 Lt o 800 Lt (čia dėl maitinimo) .
Atsakyti
Sveikos, atrodo, dėl darbinių priežasčių teks kraustytis į Kauną arba į Panevėžį (jo, būna ir TAIP, čia priklauso į kokį įmonės filialą paskirta būsiu).Norėsiu vaiką vesti į Vaikystės sodą (nes esu prisiekusi Vaikystes sodo Vilniuje gerbėja) - Kaune jis yra, sakė, kad tuoj bus dar vienas, M.Jankaus g. 30.
Kadangi mieste nesigaudau visiškai, gal turite nuomonę dėl vietos?Žemėlapyje matau, kad netoliese yra parkas kažkoks, nelabai toli centro.

Gal yra planuojančių vesti ir pasidomėjusių daugiau šiuo nauju darželiu? Tikiu, kad visi šio darželių tinklo privalumai bus išlaikyti ir čia (vaikų vežimas sportuoti, į biblioteką, ta pati kontekstinio ugdymo programa). Galiu tikriausiai tą sužinoti ir iš paties VS, bet noriu "kitos pusės" nuomonės, įspūdžių.
Atsakyti
Krėvės pr. vieta tai šiaip sau...
Atsakyti
QUOTE(Liepune @ 2014 04 07, 11:53)
Sveikos, atrodo, dėl darbinių priežasčių teks kraustytis į Kauną arba į Panevėžį (jo, būna ir TAIP, čia priklauso į kokį įmonės filialą paskirta būsiu).Norėsiu vaiką vesti į Vaikystės sodą (nes esu prisiekusi Vaikystes sodo Vilniuje gerbėja) - Kaune jis yra, sakė, kad tuoj bus dar vienas, M.Jankaus g. 30.
Kadangi mieste nesigaudau visiškai, gal turite nuomonę dėl vietos?Žemėlapyje matau, kad netoliese yra parkas kažkoks, nelabai toli centro.

VS ne tik dar vieną darželį Kaune atidaro, bet ir Panevėžyje jau irgi filialas yra - tai bet kokiu atveju, ar į Kauną, ar į Panevėžį kraustysitės, "Vaikystės sodą" tame mieste rasite mirksiukas.gif

Dėl Jankaus gatvės - rami vieta, nuosavų namų kvartalas. Turėtų būti nebloga vieta darželiui. Toje pačioje gatvėje netoli ir valstybinis darželis yra.
Ąžuolynas kaip ir netoli, bet vaikiškomis kojytėmis matuojant tie maždaug 500 metrų ne toks ir mažas atstumas, tai nemanau, kad į parką kasdien vaikučius ves - bet tai nėra esminis dalykas.
Atsakyti
Mes svarstom apie ,,Šviesos taką" Sukilėlių pr. neseniai atsidarė, tai grupės kol kas nėra perpildytos
mano vaikučiui rugsėjį bus 1,4m. tai labai aktualu, kad grupėj būtų nedaug vaikučių ir skirtų pakankamai dėmesio.

Atsakyti
prispyrė reikalas ir mums vesti savo mažylę (2m1men.) į privatų darželį (mat auklė pabėgo, o į valstybinį "pateksim" tik nuo rugpjūčio 1 d.). tai apskambinus kelis, paaiškėjo, kad laisvų vietų daugumoje nėra, tad rinkausi iš dviejų- is pabiruciu pasaulio ir vaikystės kiemo (VS net nesvarsciau, nes ten jau per daug brangu, o jei dar tas vienkartinis mokestis.. tai isvis.. bankrotas smile.gif). sunku buvo juos yginti, nes jie visiškai skirtingi smile.gif vienas nuosavame name- kitas tradicinio darzelio patalpose. dėl patogumo- pakeliui ar ne- tai abu panašiai važiuojant link darbo- nėra labai NEpakeliui smile.gif
kaina, žinoma, vaidina svarbų vaidmenį, bet kai pamastėm, kad tik laikinai (trim mėn.)- tai nusprendėm leisti į ,iš šono žiūrint, jaukesnį, šiltesnį, mielesnį smile.gif t.y. į brangesnį- vaikystės kiemą. šiandien buvo pirmas pusdienis- tai kolkas praėjo be didelių ašarų (nors kai atslūgo pirmi įspūdžiai, pasakojo, kad verkė mamytės).. ryt bandysim vėl pusdieniui, o nuo kitos savaitės jau visai dienai.
tikiu, kad viskas bus gerai. ji pas mane guvi ir smalsi.
nors ji dar su sauskelnem draugauja ir grupeje bus maziausia, bet tikiu, kad nebus labai apleista ir uzpakaliukas neshus. smile.gif
paziuresim ar mano tikejimas pagristas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(EverGreen @ 2014 05 08, 16:56)
prispyrė reikalas ir mums vesti savo mažylę (2m1men.) į privatų darželį (mat auklė pabėgo, o į valstybinį "pateksim" tik nuo rugpjūčio 1 d.). tai apskambinus kelis, paaiškėjo, kad laisvų vietų daugumoje nėra, tad rinkausi iš dviejų- is pabiruciu pasaulio ir vaikystės kiemo (VS net nesvarsciau, nes ten jau per daug brangu, o jei dar tas vienkartinis mokestis.. tai isvis.. bankrotas smile.gif). sunku buvo juos yginti, nes jie visiškai skirtingi smile.gif vienas nuosavame name- kitas tradicinio darzelio patalpose. dėl patogumo- pakeliui ar ne- tai abu panašiai važiuojant link darbo- nėra labai NEpakeliui smile.gif
kaina, žinoma, vaidina svarbų vaidmenį, bet kai pamastėm, kad tik laikinai (trim mėn.)- tai nusprendėm leisti į ,iš šono žiūrint,  jaukesnį, šiltesnį, mielesnį smile.gif t.y. į brangesnį- vaikystės kiemą. šiandien buvo pirmas pusdienis- tai kolkas praėjo be didelių ašarų (nors kai atslūgo pirmi įspūdžiai, pasakojo, kad verkė mamytės).. ryt bandysim vėl pusdieniui, o nuo kitos savaitės jau visai dienai.
tikiu, kad viskas bus gerai. ji pas mane guvi ir smalsi.
nors ji dar su sauskelnem draugauja ir grupeje bus maziausia, bet tikiu, kad nebus labai apleista ir uzpakaliukas neshus. smile.gif
paziuresim ar mano tikejimas pagristas smile.gif

mes leidziam i si darzeli, kol kas dar i mazuju grupe (nors jau 3,5 metu). esam labai patenkinti. ir su puoduku aukletojos padejo susidraugauti. patinka tai, kad atsizvelgiama i kiekvieno vaiko individualius poreikius. tarkim valstybiniame darzelyja suejus 3 metam, vaikas keliamas i vyresniu grupe. o musiske tam dar nebuvo pasiruosus - bijojo vyresniu vaiku, nedare ant tualeto, pietu miegucio miegojo su sauskelnem. dabar visos sios bedos issprestos ir jau nuo rudens ji gales drasiai keliauti i vyresniu grupe.
Atsakyti
Sveiki, gal kas lankote Kolpingo mokyklele ir galite parašyti atsiliepimų? Mano dukrytei bus 3 metai, ieškau kur vesti nuo rugsėjo. Tinkamiausios vietos centras ir šilainiai. Gal galite ką parekomenduoti?

Taip pat gal kas lankote darželį Linksmieji čiauškučiai esantį sporto klubo Impulse pastate (šilainiuose)? smile.gif
Atsakyti