Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Sena tema
Papildyta:
Tesiam tema apie virtuve ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 14, 11:14)
Čia vien už plautuvę?  blink.gif O gal kartu su stalviršiu?  lotuliukas.gif Nes man "Isto" parduotuvėje (Žirmūnų g. 48A) sakė, kad Franke klijuojama plautuvė 40x40 apie 1000 Lt kainuoja  g.gif.

Vat tame ir kampas, kad vien mažytė plautuvėlė "Plautuvė Blancoclaron 400F (Blanco Steelart)- 2849 Lt. " sad.gif toj pačioj Isto parduotuvėj sad.gif Siemens indaplovė ir ta pigiau išeina sad.gif doh.gif
nu bet ir 1000 lt už plautuvę man atrodo labai daug doh.gif Juk tai tik metalo gabalas, be jokios elektronikos ir ypatingų funkcijų.
Help, kur rasti pigiau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(blaxtiena @ 2007 05 14, 05:50)
nereikalinga

QUOTE(Jurg@ @ 2007 05 14, 11:48)
nu tikrai reikalingas daiktas rolleyes.gif

Jau jei ginčas kas geriaus: ar rankšluostinė, ar prieskoninė, tai aš UŽ prieskoninę. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jovana @ 2007 05 14, 11:18)
hi.gif
Forma, palauk, nebėk..  karsta.gif

Noriu paklaust, kas žinot apie HANAK firmos virtuvinius.. matėt.. čiupinėjot mastau.gif

Kartojuos naujoj temoj blush2.gif
Atsakyti
sveikos,

nu gal ka ir sunervuosiu,bet pasakykit prasau,kokios firmos vilniuje turi virtuves komplektu su salomis?
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2007 05 14, 14:25)
sveikos,

nu gal ka ir sunervuosiu,bet pasakykit prasau,kokios firmos vilniuje turi virtuves komplektu su salomis?

visos, nes visos daro pagal individualius uzsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Forma, o man ka nors pasakysi apie Hanak? bigsmile.gif
Negi nieks nezino ir nieks nera domejesisi?
Atsakyti
O čia ta programa Alno tik vokiečių kalba?
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2007 05 14, 19:04)
O čia ta programa Alno tik vokiečių kalba?

Ne tik, gali būti ir angliškai.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 14, 19:49)
Ne tik, gali būti ir angliškai.

O kur kalbos pasirinkimas, nes radau tik vokiškai
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2007 05 14, 20:07)
O kur kalbos pasirinkimas, nes radau tik vokiškai

Reikia kviesti programą su parametru ENG. T.y. jei turi programos ikoną (teisingiau - piktogramą biggrin.gif), paspausk ant jos dešiniuoju pelės klavišu, pasirink "Properties", o toliau lauke "Target" turi būti parašyta "C:\Program Files\ALNO\KPL\KPL.exe" ENG.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 14, 20:41)
Reikia kviesti programą su parametru ENG. T.y. jei turi programos ikoną (teisingiau - piktogramą  biggrin.gif), paspausk ant jos dešiniuoju pelės klavišu, pasirink "Properties", o toliau lauke "Target" turi būti parašyta "C:\Program Files\ALNO\KPL\KPL.exe" ENG.

Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Idedu ir savo virtuves projektuka. Laukiu atsipliepimu. ax.gif

Virtuve didele - 16 kv. m.

Viruves projektas
Atsakyti