Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(happy @ 2007 05 18, 21:35)
1.  Kokios firmos tavo gartraukis?
2. paklausk savo mamos kokios firmos ta mikrosluoste eisiu ir as ieskot  g.gif

1. faber spa
2. aha, paklausk, aš bandžiau leifheit'o, viena stiklui, kita virtuviniams paviršiams, nemačijo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(yuki @ 2007 05 17, 08:50)
tai garų orkaitė, visas maistas gaminamas garuose, tik tiek, kad joje pvz. pyrago neiškepsi, vadinasi, reikalinga ir normali orkaitė. tai papildomas daiktas gaminti.

tai joje yra ir normali orkaite:) zodziu vienoj orkaitej visko daaug:) ir pyraga issikepsi ir grilyje vistuka pakepsi ir garuose sveikai mesiuke pasitroskinsi smile.gif siaip jau issiklausinejau , tai visi duoda 10 balu!Mokesim 1000 brangiau, bet manau verta:) as irgi pamisus del sveiko maisto, verdu garuose bulvikes, vistyte, tik vat kai kepsni iskepsiu garuose, tai is vis bus jega manau :)greit idesiu musu virtuvytes projektuka smile.gif ryt sutarti su voke3 pasirasau ir turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milde @ 2007 05 21, 16:41)
tai joje yra ir normali orkaite:) zodziu vienoj orkaitej visko daaug:) ir pyraga issikepsi ir grilyje vistuka pakepsi ir garuose sveikai mesiuke pasitroskinsi smile.gif siaip jau issiklausinejau , tai visi duoda 10 balu!Mokesim 1000 brangiau, bet manau verta:) as irgi pamisus del sveiko maisto, verdu garuose bulvikes, vistyte, tik vat kai kepsni iskepsiu garuose, tai is vis bus jega manau :)greit idesiu musu virtuvytes projektuka smile.gif ryt sutarti su voke3 pasirasau ir turiu smile.gif

o tai kiek tokia orkaite kainuoja ir kokios firmos nuziurejot ? 4u.gif
Atsakyti
Na štai mūsų virtuvės projektėlis. Gal kas turit kokių minčių, ką galima būtų pakeisti, patobulinti? Būčiau dėkinga už bet kokią nuomonę. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Man atrodo,kad per daug atviru lentynu ax.gif Ir kam reikalingos atviros lentynos po langu? g.gif Man atrodo,kad virtuvej ir taip daug daiktu buna,o atviros lentynos dar labiau didina ''bardako'' ispudi.Bet tai tik mano nuomone ax.gif

Zinoviu noreciau paklausti,ar galima kaip nors graziai sujungti MDF plokste(lyg taip vadinasi blush2.gif ).Noriu deti ja virtuvej ant sienos vietoj plyteliu,bet siena 3,9m,o plokstes plotis 2,4m,ilgis 1,5m
O gal yra dar didesniu ploksciu?
Atsakyti
Ten kur apačioje atviros lentynos yra radiatorius. Nesinori jo uždengti. g.gif
Atsakyti
Ateinu ir aš su klausimu rolleyes.gif Gal galit patart dėl viršutinių spintelių, kaip patogiau rolleyes.gif Noriu horizontalių ax.gif Jas daryt 2 aukštais ir 1) atidaromas atskirai ar 2) atidaromas iškart abi ar 3) geriausia vieno aukšto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Manguste @ 2007 05 21, 21:01)
Na štai mūsų virtuvės projektėlis. Gal kas turit kokių minčių, ką galima būtų pakeisti, patobulinti? Būčiau dėkinga už bet kokią nuomonę. 4u.gif
user posted image

Aha, man tai irgi visos tos atviros lentynos schmoll.gif o kas dėl to radiatoriaus, tai gal apskritai ties tuo galima būtų virtuvę pabaigti, o už jo tarkim kokią indaują pastatyti ar stalą valgymui ? ax.gif
Ir dar aš neradau šaldytuvo doh.gif
O viršutines spinteles tai daryčiau visas vienodo dydžio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 21, 23:19)
Ateinu ir aš su klausimu  rolleyes.gif  Gal galit patart dėl viršutinių spintelių, kaip patogiau  rolleyes.gif  Noriu horizontalių  ax.gif Jas daryt 2 aukštais ir 1) atidaromas atskirai ar 2) atidaromas iškart abi ar 3) geriausia vieno aukšto  g.gif

negaliu patarti, bet pasakysiu, kadangi mano virtuve 5 m ilgio as isvis atsisakiau pakabinamu spinteliu, nu nepatogu jos nors tu ka ax.gif prisidedi visko, toliausiai nugrudi ir prisimeni kad turi kaska tik per spinteliu tvarkymasi lotuliukas.gif

na bet jei jau daryciau tai rinkciausi visgi atsidaromas atskirai ir vieno auksto ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 05 22, 00:19)
Ateinu ir aš su klausimu  rolleyes.gif  Gal galit patart dėl viršutinių spintelių, kaip patogiau  rolleyes.gif  Noriu horizontalių  ax.gif Jas daryt 2 aukštais ir 1) atidaromas atskirai ar 2) atidaromas iškart abi ar 3) geriausia vieno aukšto  g.gif

Pas mane dabar vieno aukšto 2 spintutės (viena šalia kitos). Vienoj lėkstės, kitoj - kavos, arbatos, prieskoniai. Pakanka..
Naujoji virtuvė bus mažesnė, mąstau daryti 2 aukštų su vienom durelėm..
Nebeturėsiu vietos savo tam "daiktui" - konvejeriui cray.gif Neįsivaizduoju, kur reiks mikrobanges ir kombainus sukišt ... schmoll.gif
Papildyta:
Neleidžia įkelt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 22, 07:54)
Aha, man tai irgi visos tos atviros lentynos  schmoll.gif o kas dėl to radiatoriaus, tai gal apskritai ties tuo galima būtų virtuvę pabaigti, o už jo tarkim kokią indaują pastatyti ar stalą valgymui ?  ax.gif
Ir dar aš neradau šaldytuvo  doh.gif
O viršutines spinteles tai daryčiau visas vienodo dydžio  blush2.gif

man irgi visos tos atviros lentynėlės schmoll.gif niekada jų nedarysiu, nes dabartinėj virtuvėj jų pilna, tai visokių niekų prisikaupia doh.gif betvarkė gaunas..
Atsakyti
Patarkit zinoves - is ko geriausia daryti virtuvini. Laminatas gal pigiai atrodo (nors ju ganetinai visokiu yra), MDF - jei dazytas, virtuveje dazai nelabai laikys, medzio lukstas - splavu mazai, kaina kyla schmoll.gif

is ko daretes Jus ir kaip laiko?
Atsakyti