Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

QUOTE(undi @ 2007 05 31, 14:04)
o kas uz indaploves?sienas?

Siena ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(conviva @ 2007 05 31, 15:07)

na siaip manau labai esmes nekeicia kurioj pusej bus indaplove, bet indaplove turbut as ir palikciau prie sienos, o mikrobange kazkodel man noretusi kelti i virsutine spintele.
Atsakyti
Kas del taimeriu, tai pas mus jis mikrobanginej. O naudojimas paprastas, paspaudi taimeri, nustatai laika ir paspaudi start. Labai geras dalykas.
Atsakyti
user posted image wub.gif
Atsakyti
Turiu klausimą,gal galit pasakyti ar galima įmontuoti virš skalbimo mašinos integruojamą orkaitę. Bandžiau su programa suprojektuoti,bet ne visai viskas neišėjo, bet gal suprasit.
Papildyta:
Ups... užmiršau paveikslėlį

user posted image
Atsakyti
ar egerio, ar termopalo plokste gerene?
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2007 05 31, 14:44)
nuotrauku neturiu, siaip jis brangus ir valymas jo tai nepasakyciau kad lengvas, demes sunku nuvalyti, kas valo kokius metalinius gartraukius tas zino. galima ji kur nori deti. HPL yra pigiau ir valyti lengviau. O del devejimosi aisku tas plienas galima sakyti amzinas, bet HPL irgi nesudevesi  mirksiukas.gif beja yra daug HPL su nerudijancio plieno pavirsiumi ir netgi daug spalvu, tik vargiai ar daug gamintoju juos tau gales pasiulyti  mirksiukas.gif

Ačiū! Na jei ne geriau už HPL, tai ir nereikia smile.gif. O kaip HPL dedamas ant sienos, kai stalviršis iš akmens masės - ar ant stalviršio kraštelio, ar už jo? Jei ant, tai ar HPL kraštas nesusidėvės greitai? O jei už, tai stalviršis susiaurėja g.gif.
Atsakyti
QUOTE(Saja @ 2007 05 31, 21:51)
Ačiū! Na jei ne geriau už HPL, tai ir nereikia  smile.gif. O kaip HPL dedamas ant sienos, kai stalviršis iš akmens masės - ar ant stalviršio kraštelio, ar už jo? Jei ant, tai ar HPL kraštas nesusidėvės greitai? O jei už, tai stalviršis susiaurėja  g.gif.

o hpl, tai stalvirsine medziaga?

as jau susibalamutijau biggrin.gif vienas meistras sake,kad galima ir laminata det tarpe tarp spinteliu pakabinamu ir pastatomu. tipo uztenka atsparumo g.gif
kitas nepataria unsure.gif
Atsakyti
help.gif blink.gif g.gif ar reikia indaplovei ir kriauklei atskirų vandentiekio ir kanalizacijos įvadų g.gif šiandien apsižiūrėjau , kad virtuvėj yra atvesta tik po vieną įvadą šalto, karšto vandens ir vienas kanalizacijos (viskas kriauklei) . Suplanuota yra indaplovę statyt šalia kriauklės , tai dabar galvoju ar man čia santechnikai pridirbo ar taip gali būti ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvandene @ 2007 05 31, 22:17)
o hpl, tai stalvirsine medziaga?
as jau susibalamutijau biggrin.gif  vienas meistras sake,kad galima ir laminata det tarpe tarp spinteliu pakabinamu ir pastatomu. tipo uztenka atsparumo g.gif
kitas nepataria unsure.gif

Taip, stalviršiai būna dengti HPL. HPL irgi yra laminatas, tik daug atsparesnis už paprastą laminatą (LMDP). Sieną tarp spintelių dažnai teks šveisti, ypač prie viryklės, tai paprasta LMDP plokštė, manau, greitai nusitrins schmoll.gif. Kažkada Forma aiškino, kas yra kas, bet dabar nerandu, radau tik tokį aprašymą rolleyes.gif.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2007 05 31, 22:54)
help.gif  blink.gif  g.gif ar reikia indaplovei ir kriauklei atskirų vandentiekio ir kanalizacijos įvadų  g.gif  šiandien apsižiūrėjau , kad virtuvėj yra atvesta tik po vieną įvadą šalto, karšto vandens ir vienas kanalizacijos (viskas kriauklei) . Suplanuota yra indaplovę statyt šalia kriauklės , tai dabar galvoju ar man čia santechnikai pridirbo ar taip gali būti ?  4u.gif

Man atrodo gana nes ir pas mane taip + dar rozete zemai kur indaplove g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurg@ @ 2007 06 01, 08:07)
Man atrodo gana nes ir pas mane taip + dar rozete zemai kur indaplove  g.gif

labas rytas,

mums rekomendavo indaplovės rozetę daryti ne už jos, o šalia, kad patogiau būtų ją išjungti
Atsakyti