Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai

Vaikas, vaikui nelygu. Na, o gal ir reikės kuriam laikui rankenėles išsukti, arba užrišti lotuliukas.gif Nieko, greit praeina tas etapas.
Atsakyti
QUOTE(Aikutė @ 2007 06 12, 10:09)
Vaikas, vaikui nelygu. Na, o gal ir reikės kuriam laikui rankenėles išsukti, arba užrišti  lotuliukas.gif Nieko, greit praeina tas etapas.

na pvz aš lipau tol kol paaugau tiek kad jau nuo grindų galėjau viską pasiekti tik aš lipdavau ant taburetės. mano draugės vaikai lipa ant stalčiaus krašto ypač mažasis (jis rudenį eis į mokyklą) vaikas nepasiekia puodelio ir taip lipa kad vandens atsigertų ar rankas nusiplautų taip kad jei tau 5metai nedidelis laiko tarpas tai reiškia vaikai auga greitai o jei ilgas tai... taigi aš nors ir neturiu savo vaikų bet esu busvus palikta kaip auklė nekartą ir ne du o nuo kokių 12metų iki dabar ir matau kas vaikams idomu ir kas ne kur jie daugiausiai traumų patiria ir t.t. bet dar ir nuo vaikų auklėjimo viskas priklauso... jei leidi tai ir lipa... taigi projektuokit virtuves savo patogumui ir kad nebūtų minų laukas vaikams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2007 06 12, 10:17)
na pvz aš lipau tol kol paaugau tiek kad jau nuo grindų galėjau viską pasiekti tik aš lipdavau ant taburetės. mano draugės vaikai lipa ant stalčiaus krašto ypač mažasis (jis rudenį eis į mokyklą) vaikas nepasiekia puodelio ir taip lipa kad vandens atsigertų ar rankas nusiplautų taip kad jei tau 5metai nedidelis laiko tarpas tai reiškia vaikai auga greitai o jei ilgas tai... taigi aš nors ir neturiu savo vaikų bet esu busvus palikta kaip auklė nekartą ir ne du o nuo kokių 12metų iki dabar ir matau kas vaikams idomu ir kas ne kur jie daugiausiai traumų patiria ir t.t. bet dar ir nuo vaikų auklėjimo viskas priklauso... jei leidi tai ir lipa... taigi projektuokit virtuves savo patogumui ir kad nebūtų minų laukas vaikams mirksiukas.gif

nedarykim porblemos ten kur jos nera, nes kitaip visus baldus reiskias reikia projektuoti prie lubu? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 12 birželio 2007 - 09:19
Nu tikrai. Nu palipa maniškiai ant stalčiukų rankenėlių, bet juk ne pastoviai. O jei noi iš aukščiau pasiekti - kėdę prisistumia. Nematau čia jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 06 12, 10:19)
nedarykim porblemos ten kur jos nera, nes kitaip visus baldus reiskias reikia projektuoti prie lubu? g.gif  lotuliukas.gif

aš išsakiau tik savo nuomonę ir savo namus stengsiusi padaryti saugius ir sau, ir savo vaikams. ax.gif o mano svajonė, tai pakabinamos spintelės tiek viršuj tiek apačioje. nors prie lubų ir nekabinsiu lotuliukas.gif o iš tikro, tai kiekvienos virtuvė jos sprendimas, o vaikai visada liks vaikais... taigi smile.gif nebedarysiu daugiau problemos ten kur jos nėra 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 12 birželio 2007 - 09:26
Kutvela, kriaukle kampe ir salia indaplove - nesuderinama. Stovedama kampe prie kriaukles atsidarysi indaplove ir liksi ikalinta mazulyciame plotelyje. Taip stovedama turesi sugebeti pasilenkti ir iskratyti maisto likucius i siuksliadeze. doh.gif Beveik "misija neimanoma", o nuolatines melynes ant koju - garantuotos smile.gif
Jei jau taip nori kampines kriaukles, tai daryk indaplove per viena spintele toliau, pavyzdziui tarp stalciu ir mikrobanges.
QUOTE(kutvela @ 2007 06 11, 22:50)
na mergaites pakoregavau savo virtuve, ivertinkit  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lota: 12 birželio 2007 - 10:25
QUOTE(lota @ 2007 06 12, 11:24)
Kutvela, kriaukle kampe ir salia indaplove - nesuderinama. Stovedama kampe prie kriaukles atsidarysi indaplove ir liksi ikalinta

prieštarauju biggrin.gif .

kaip tik šį savaitgalį teko naudoti tokia virtuve, kur kriauklė kampe, bet su tuo įstrižu kampu, o už to istižo kampo iškarto buvo indaplovė. Žinokit, jokio nepatogumo ir vietos lieka visai normaliai
Atsakyti
manoji.. ax.gif
user posted image
user posted image
Romanetes
user posted image
Stalas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 06 12, 12:12)
manoji.. ax.gif
user posted image
user posted image
Romanetes
user posted image
Stalas
user posted image

jauki virtuvele tikrai, labai netgi. o staliukas tai superinis, kur pirkai ir kiek uz ji ir kedes mokejai?
Atsakyti
Graziai viskas atrodo, bet as kaip didele tingine, tai atviru lentineliu nedaryciau, kad is ten dulkiu valyt nereiketu.
Papildyta:
Ir staliukas, ir romanetes thumbup.gif
Atsakyti
sviesiaplauke, romanete tai nerealiai grazi man wub.gif wub.gif ir dekoriukas plytelese thumbup.gif ir stalas su kedem thumbup.gif lotuliukas.gif zodziu labai jauki virtuvele ir paziuros (nors ir ne viskas mano skonio ax.gif ) wink.gif
Atsakyti
QUOTE(undi @ 2007 06 12, 12:19)
jauki virtuvele tikrai, labai netgi. o staliukas tai superinis, kur pirkai ir kiek uz ji ir kedes mokejai?

dekui 4u.gif staliuka ir kedes daremes "Tauru kedras", uz visa komplekta isejo 2000 Lt Kedes azuolines, naturali oda, labai patogios sedeti.. ax.gif

QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 12, 12:26)
Graziai viskas atrodo, bet as kaip didele tingine, tai atviru lentineliu nedaryciau, kad is ten dulkiu valyt nereiketu.
Papildyta:
Ir staliukas, ir romanetes thumbup.gif

Aciu 4u.gif tos lentyneles nera dideles, susidejau tai, kas reikalinga, puodeliai, taures, kad po ranka greit paimti kai reik.. is pradziu ir as ju nenorejau, bet kai pagamino, ziuriu visai patogu..

QUOTE(une @ 2007 06 12, 12:33)
sviesiaplauke, romanete tai nerealiai grazi man  wub.gif  wub.gif  ir dekoriukas plytelese  thumbup.gif  ir stalas su kedem  thumbup.gif  lotuliukas.gif  zodziu labai jauki virtuvele ir paziuros (nors ir ne viskas mano skonio  ax.gif ) wink.gif

Aciu, mums virtuvele irgi miela, jauki, pasidarem sau tokia, kokios norejom.. Tas dekoriukas ir man wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sviesiaplauke_as: 12 birželio 2007 - 11:54