QUOTE(Aikutė @ 2007 06 12, 10:09)
Vaikas, vaikui nelygu. Na, o gal ir reikės kuriam laikui rankenėles išsukti, arba užrišti
Nieko, greit praeina tas etapas.

na pvz aš lipau tol kol paaugau tiek kad jau nuo grindų galėjau viską pasiekti tik aš lipdavau ant taburetės. mano draugės vaikai lipa ant stalčiaus krašto ypač mažasis (jis rudenį eis į mokyklą) vaikas nepasiekia puodelio ir taip lipa kad vandens atsigertų ar rankas nusiplautų taip kad jei tau 5metai nedidelis laiko tarpas tai reiškia vaikai auga greitai o jei ilgas tai... taigi aš nors ir neturiu savo vaikų bet esu busvus palikta kaip auklė nekartą ir ne du o nuo kokių 12metų iki dabar ir matau kas vaikams idomu ir kas ne kur jie daugiausiai traumų patiria ir t.t. bet dar ir nuo vaikų auklėjimo viskas priklauso... jei leidi tai ir lipa... taigi projektuokit virtuves savo patogumui ir kad nebūtų minų laukas vaikams

QUOTE(savitre @ 2007 06 12, 10:17)
na pvz aš lipau tol kol paaugau tiek kad jau nuo grindų galėjau viską pasiekti tik aš lipdavau ant taburetės. mano draugės vaikai lipa ant stalčiaus krašto ypač mažasis (jis rudenį eis į mokyklą) vaikas nepasiekia puodelio ir taip lipa kad vandens atsigertų ar rankas nusiplautų taip kad jei tau 5metai nedidelis laiko tarpas tai reiškia vaikai auga greitai o jei ilgas tai... taigi aš nors ir neturiu savo vaikų bet esu busvus palikta kaip auklė nekartą ir ne du o nuo kokių 12metų iki dabar ir matau kas vaikams idomu ir kas ne kur jie daugiausiai traumų patiria ir t.t. bet dar ir nuo vaikų auklėjimo viskas priklauso... jei leidi tai ir lipa... taigi projektuokit virtuves savo patogumui ir kad nebūtų minų laukas vaikams 

nedarykim porblemos ten kur jos nera, nes kitaip visus baldus reiskias reikia projektuoti prie lubu?

QUOTE(undi @ 2007 06 12, 10:19)
nedarykim porblemos ten kur jos nera, nes kitaip visus baldus reiskias reikia projektuoti prie lubu?

aš išsakiau tik savo nuomonę ir savo namus stengsiusi padaryti saugius ir sau, ir savo vaikams.

Kutvela, kriaukle kampe ir salia indaplove - nesuderinama. Stovedama kampe prie kriaukles atsidarysi indaplove ir liksi ikalinta mazulyciame plotelyje. Taip stovedama turesi sugebeti pasilenkti ir iskratyti maisto likucius i siuksliadeze.
Beveik "misija neimanoma", o nuolatines melynes ant koju - garantuotos
Jei jau taip nori kampines kriaukles, tai daryk indaplove per viena spintele toliau, pavyzdziui tarp stalciu ir mikrobanges.

Jei jau taip nori kampines kriaukles, tai daryk indaplove per viena spintele toliau, pavyzdziui tarp stalciu ir mikrobanges.
QUOTE(kutvela @ 2007 06 11, 22:50)
QUOTE(lota @ 2007 06 12, 11:24)
Kutvela, kriaukle kampe ir salia indaplove - nesuderinama. Stovedama kampe prie kriaukles atsidarysi indaplove ir liksi ikalinta
prieštarauju

kaip tik šį savaitgalį teko naudoti tokia virtuve, kur kriauklė kampe, bet su tuo įstrižu kampu, o už to istižo kampo iškarto buvo indaplovė. Žinokit, jokio nepatogumo ir vietos lieka visai normaliai
manoji..

Romanetes

Stalas

Romanetes

Stalas

QUOTE(sviesiaplauke_as @ 2007 06 12, 12:12)
jauki virtuvele tikrai, labai netgi. o staliukas tai superinis, kur pirkai ir kiek uz ji ir kedes mokejai?
Graziai viskas atrodo, bet as kaip didele tingine, tai atviru lentineliu nedaryciau, kad is ten dulkiu valyt nereiketu.
Papildyta:
Ir staliukas, ir romanetes
Papildyta:

QUOTE(undi @ 2007 06 12, 12:19)
jauki virtuvele tikrai, labai netgi. o staliukas tai superinis, kur pirkai ir kiek uz ji ir kedes mokejai?
dekui

QUOTE(pabegusi nuotaka @ 2007 06 12, 12:26)
Graziai viskas atrodo, bet as kaip didele tingine, tai atviru lentineliu nedaryciau, kad is ten dulkiu valyt nereiketu.
Papildyta:
Papildyta:

Aciu

QUOTE(une @ 2007 06 12, 12:33)
sviesiaplauke, romanete tai nerealiai grazi man
ir dekoriukas plytelese
ir stalas su kedem
zodziu labai jauki virtuvele ir paziuros (nors ir ne viskas mano skonio
) 

Aciu, mums virtuvele irgi miela, jauki, pasidarem sau tokia, kokios norejom.. Tas dekoriukas ir man