Įkraunama...
Įkraunama...

Cezaris: komplikacijos, randai, apžiūra

QUOTE(Telegrama @ 2012 11 03, 09:12)
Username, o kateteri ivede pries operacija  blink.gif ? taigi skauda!?

man pries 4 m. ivede kai jau ant stalo gulejau nuskausminta ir nieko nejutau.

Prieš operaciją. Jausmas nemalonus, bet neskauda. Tačiau visą savaitę jaučiu nemalonų jausmą, kai šlapinuosi, lyg uždegimas pūslės būtų, bet jau praeina mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gaudyk @ 2012 11 02, 19:03)
Po operacijos ziauriai skaudejo ir man, nors irgi gavau visokiu rusiu nuskausminamuju. Pirma para po operacijis neskaudejo tada kai nejudejau, o kai reikedavo pasiversti, atsisesti, persiverst ant kito sono - skaudejo ir net labai, po pirmos paros skausmas zenkliai sumazejo, ir jau netgi nuskausminimo mazai bereikejo,. Beje, i vonia ir WC ejau pati, kad ir susilenkus, jau po 24 valandu po operacijos.

Judant skausmas nerealus, bet aš tik atsigavus kojoms, jaučiau nerealius skausmus.Ir pradžių nuolatos, paskui spazmiškai, sakė, lyg gimda traukėsi, bet jei tiek vaistų buvau pripumpuota, kaip galėjau jausti blink.gif
Atsakyti
Sveikos,as vat jau laukiu 2 cezario ir kai pirmas buvo ekstra nieko nespejau galvot ir nebijojau o dabar.... kai prisimenu ta karta tai kazkaip visai nesinori pakartot, labiausiai istrigo kai reikejo pirma karta atsistot po paros ir kaip paskui i uzpakali vaistus leido,kad net visas melynas buvo ir negalejau atsisest ar net atsigult ant tos puseles:D tai bent prasysiu kad durtu i kokia nors viena uzpakalio puse:))) nu bet be tu vaistu isvis neimanoma buvo,prasiau kad neleistu,tai sake nu ka atbegsit manes nakti... taip ir buvo....teko seselei leist man vaistus nakti...zodziu,ka galima pasakyt,nu OPERACIJA ko dar noret....
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2012 11 07, 12:02)
Sveikos,as vat jau laukiu 2 cezario ir kai pirmas buvo ekstra nieko nespejau galvot ir nebijojau o dabar.... kai prisimenu ta karta tai kazkaip visai nesinori pakartot, labiausiai istrigo kai reikejo pirma karta atsistot po paros ir kaip paskui i uzpakali vaistus leido,kad net visas melynas buvo ir negalejau atsisest ar net atsigult ant tos puseles:D tai bent prasysiu kad durtu i kokia nors viena uzpakalio puse:))) nu bet be tu vaistu isvis neimanoma buvo,prasiau kad neleistu,tai sake nu ka atbegsit manes nakti... taip ir buvo....teko seselei leist man vaistus nakti...zodziu,ka galima pasakyt,nu OPERACIJA ko dar noret....

O dėl ko leido vaistus, nes aš tai jokių vaistų negavau unsure.gif
Atsakyti
Mergaites, norejau paklaust: jei yra problemos su nugara nuo paauglystes, tai gal nedarys durio i stubura? Nes nugaros (juosmens) skausmai mane labai seniai kankino, su pirmu gimziau naturaliai, dariausi epidura, nes labai bijojau doh.gif Po to nugaros skausmai dar paastrejo.... verysad.gif
Dabar nusimato cezaris ir labai nenoriu durio i nugara....
Atsakyti
QUOTE(Indrulis @ 2012 11 07, 15:15)
Mergaites, norejau paklaust: jei yra problemos su nugara nuo paauglystes, tai gal nedarys durio i stubura? Nes nugaros (juosmens) skausmai mane labai seniai kankino, su pirmu gimziau naturaliai, dariausi epidura, nes labai bijojau  doh.gif  Po to nugaros skausmai dar paastrejo....  verysad.gif

Visa tai reiktų aptarti su gydytoju, pas kurį lankotės arba, jei susitarusi, kas darys CP mirksiukas.gif Jei atmintis nepagauna, tai manęs prieš operaciją tikrai klausė ar neturiu jokių problemų su stuburu ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Kiizu @ 2012 11 07, 13:02)

man pirma karta irgi i uzpakali kazkokius super skaudzius nuskausminamuosiusleido, o va si karta leido per kateteri venoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2012 11 07, 12:12)
O dėl ko leido vaistus, nes aš tai jokių vaistų negavau unsure.gif

Man leido į raumenis nuo skausmo pirmą parą.
Atsakyti
QUOTE(Indrulis @ 2012 11 07, 09:15)
Mergaites, norejau paklaust: jei yra problemos su nugara nuo paauglystes, tai gal nedarys durio i stubura? Nes nugaros (juosmens) skausmai mane labai seniai kankino, su pirmu gimziau naturaliai, dariausi epidura, nes labai bijojau  doh.gif  Po to nugaros skausmai dar paastrejo....  verysad.gif

priklauso nuo to kokios problemos, ir ta aptarti reikia su anesteziologais, jie geriausiai zino ir jei kokiu problemu turit jie turetu is anksto zinot. Pas mane yra silpna forma spina bifida bet netgi ir su ta problema i nugara dure du kartus tik tarp kitu slanksteliu nei tai daro paprastai.
Atsakyti
QUOTE(Shupi @ 2012 11 08, 10:55)
Šiaip uk priėmė įstatymą, kad gali rinktis cezarį arba natūralų gimdymą, nepriklausomai nuo to ar pirmas ar kelintas, moters teisė rinktis ir manau tai labai žmogiška

Jus teisi, dabar paskaitinejau ir radau visa info 4u.gif

Man kai spinaline padare, gulejau operacinej ant stalo ir vis tikrino ar jauciu dar kanors. o as vis sakiau, jauciu, jauciu biggrin.gif nors neatsimenu ar is tikruju jutau, ar cia tik jaudulys buvo. pragulejau koki 20 min.
Atsakyti
QUOTE(tigriuss @ 2012 11 08, 15:09)
Jus teisi, dabar paskaitinejau ir radau visa info  4u.gif

Man kai spinaline padare, gulejau operacinej ant stalo ir vis tikrino ar jauciu dar kanors. o as vis sakiau, jauciu, jauciu  biggrin.gif  nors neatsimenu ar is tikruju jutau, ar cia tik jaudulys buvo. pragulejau koki 20 min.

Aha, man tas pats buvo, is baimes lotuliukas.gif ,
vis kartojau , kad viska jauciu , kad skauda , kad tik nelieskite manes lotuliukas.gif
kol gydytojas zvengti balsu nepradejo, sakes raminkis jau, jaucia ji doh.gif , jau puse pilvo prapjoviau lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leonsija: 08 lapkričio 2012 - 13:29
QUOTE(Leonsija @ 2012 11 08, 14:23)
Bet jau domiuosi sia tema apie 5 metus ir drasiai galiu pasakyti, kad nei vieno karto nesu skaicius nuomones, kad savo noru pasirinkus cp kas nors pasigailetu . Taciau esu skaicius labai daug istoriju, kai moterys labai-labai norejo cp, nuojauta knibzdejo, kad geriau cp , bet... pasidavus nuomonei, kad " geriau pabandyti paciai "  turejo veliau... na zodziu blogai viskas baigdavosi  unsure.gif , gal ne ne visai-visai blogai, bet tikrai ne sventiskai  mirksiukas.gif .

thumbup.gif drinks_cheers.gif va man taip ir buvo, tikrai jaučiau, kad nepagimdysiu aš natūraliai norėjau cp, bet kažkaip pasidaviau aplikos įtakai "juk visos pagimdo ir tu pagimdysi" ir mano "natūralus" gimdymas po 9 valandų skatinimo baigėsi cp, todėl tikrai rekomenduoju kliautis nuojauta ax.gif

QUOTE(MoulinRouge @ 2012 11 08, 16:01)
P.S. Po 3 men (ir tik del to, kad na...reikejo elgtis protingai po operacijos ir islaukti bent tiek) jau pilnu tempu sportavau 2 k per savaite normaliu kruviu jogoj/kalanetikoj/pilates  4u.gif

Na aš gal nebuvau tokia protinga ir kantri(kadangi buvau užaugus iki begemoto dydžio biggrin.gif ) tai pradėjau po mėnesio daryti Body Flexo pratimus, aišku atsižvelgiant ar neskauda ar nieko netempia ir toliau sėkmingai mankštintis, manau reik pajaust save ar jau gali ax.gif
Aš po cp jaučiausi tikrai gerai, galbūt pasisekė, nes būna ir kitokių atvejų..

O jei rimtai tai tuos visus šitus mūsų pokalbius pratrins už oftopicus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aleksandra1 @ 2012 11 10, 12:05)
,poto atsirado hemorojus, "kakojau krauju" atsiprasant subine plysdavo kaskart kai ejau tu reikalu padaryti,ir tikrai nemalonu buvo su tualetiniu pravest per ta vietele kur randelis,ir po gimdymo tas pats laukia,as jau atsikankinau pakankamai,ir toliau nebenoriu kest to pacio,as suprantu kad jums gimdymas orgazmas" bet man tai bus dar viena pilna bala ir kancios  verysad.gif

hemorojus po cezario operacijos yra labai daznas reiskinys tarp kitko...
Atsakyti