Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

TUSINA o kur zadetos nuotraukytes su kardeliais ??? blush2.gif bigsmile.gif tikuiosi sulauksiu 4u.gif
Atsakyti
sarune+, ar jau issirinkai puokste? mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

kardeliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 05, 16:12)
sarune+, ar jau issirinkai puokste?  mirksiukas.gif

na turbut is kardeliu darysiu turiu kompe prisisaugojus visokiu spalvu ir rusiu kardeliu tai tik dabar teks issirinkti kokios spalvytes noriu, sake TUSINA ides pavyzdeliu su kardeliai, bet va nesulaukiu blush2.gif o kaip tu issirinkai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune+ @ 2007 06 05, 16:37)
na turbut is kardeliu darysiu turiu kompe prisisaugojus visokiu spalvu ir rusiu kardeliu tai tik dabar teks issirinkti kokios spalvytes noriu, sake TUSINA ides pavyzdeliu su kardeliai, bet va nesulaukiu  blush2.gif  o kaip tu issirinkai? bigsmile.gif

as dar neissirinkau, eisiu su floriste tartis smile.gif gal gali ikelt, kokiu puoksciu esi prisisaugojus? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniux'as @ 2007 06 05, 11:09)
TUSINA, sveika sugryzus i "tema" mirksiukas.gif
Man reiketu tavo patarimo  ax.gif Kaip manai kas tiktu prie tokios suknios?  g.gif

mano nuomone, cia tiktu orchidejos smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2007 06 05, 16:45)
as dar neissirinkau, eisiu su floriste tartis  smile.gif gal gali ikelt, kokiu puoksciu esi prisisaugojus?  mirksiukas.gif

as turiu ziauriai daug puoksciu kompe bet ikelt visu negaliu laiko labai neturiu kaip apsiginsiu magistra tuomet sukelsiu ir galesi pasiziuret. o tai bus kita savaite bigsmile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryte: 05 birželio 2007 - 17:28
QUOTE(maziulele @ 2007 06 04, 22:59)
tu parasei taip, tipo merginos diskutuoja cia nesamones. juk cia ir yra forumas, kad pasidalintume informacija.

atrodo, jei mergina neuzduoda tau klausimo, tai jau cia nieko idomaus g.gif

pries tave tikrai nieko neturiu 4u.gif

net minciu neturejau apie nasamones mirksiukas.gif bet informacijos as cia irgi nerandu. Butu idomu pasidalinti mintimis apie ivairiu salonu darba, kas patiko ar ne. Ka pasiule prie jusu vestuviu sukneliu.
Pries pora dienu mane uzsipuole forumiete, kad jai pasiuliau puokste su kalijom. Ji tokia ir pasidare, bet anytai ir vyrui kalijos sukele gedulinga nuotaika, tai as likau kalta. Todel noriu, kad ir kitos atsakinetu i man uzduodamus klausimus. Gal jusu nuomone bus labiau priimtina. Po to "skandaliuko" nebenoriu jaustis atsakinga, juolab, kad nesu didele dizainere ir savimi taip nepasitikiu, kaip M.Petruskevicius.

SARUNE, draugas atskanuos foto ir ikelsiu blush2.gif nes su tuo aparatu nemoku elgtis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 05, 21:01)
Pries pora dienu mane uzsipuole forumiete, kad jai pasiuliau puokste su kalijom. Ji tokia ir pasidare, bet anytai ir vyrui kalijos sukele gedulinga nuotaika, tai as likau kalta. Todel noriu, kad ir kitos atsakinetu i man uzduodamus klausimus. Gal jusu nuomone bus labiau priimtina. Po to "skandaliuko" nebenoriu jaustis atsakinga, juolab, kad nesu didele dizainere ir savimi taip nepasitikiu, kaip M.Petruskevicius.

na zinai, gal tas vyras ir anyta turejo tam priezasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai tai durniau nesu girdejus
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 05, 22:01)
net minciu neturejau apie nasamones mirksiukas.gif bet informacijos as cia irgi nerandu. Butu idomu pasidalinti mintimis apie ivairiu salonu darba, kas patiko ar ne. Ka pasiule prie jusu vestuviu sukneliu.

SARUNE, draugas atskanuos foto ir ikelsiu blush2.gif nes su tuo aparatu nemoku elgtis blush2.gif

ok lauksiu bigsmile.gif rolleyes.gif nesijaudink kada galesi tada, aisku kuo greiciau tuo man geriau, zinai tas nekantrumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2007 06 05, 22:01)

O tu nekreipk demesio doh.gif Visokiu zmoniu buna verysad.gif Ji juk neprivalo vadovautis tavo nuomone, o tureti savo mirksiukas.gif
Jei zmogus turi savo nuomone ir jam grazu tai manau jis turi "pastoveti" uz ja ir pries anyta ir net pries jauniki victory.gif O jei jauti, kad taviskiui gali nepatikti, tiesiog nesidaryk is tu geliu puokstes. Juk jos ne vieninteles! irnesakyk.gif
Issiliejau jau as cia karsta.gif

p.s. TUSINA, as buvau ikelusi savo suknyte, kaip manai ten tinka bijunai? 4u.gif Labai jau jie mane suzavejo paskutiniu laiku... ax.gif (man anytos nuomone nesvarbi bebe.gif ) hihihi.gif
Atsakyti