Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 07, 12:39)

Aisku rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikurila: 07 birželio 2007 - 12:02
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 07, 12:00)
mirksiukas.gif smagu girdėti smile.gif

nu va ne taip jau baisu biggrin.gif
Atsakyti
labai grazi ir romantiska puokstele thumbup.gif Bet, asmeniskai man, derinys pigi (guboja) ir brangi (orchideja) taip..... nelabai...
Kazkada KATYTE buvo savo foto idejus.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

Man taip pat guboja asocijuojasi su senais laikais kada nebuvo jokiu kitu zalumynu tik jos wink.gif
Man cia visko daug blink.gif Bet jei nuotakai grazu, vadinasi viskas ciki irnesakyk.gif
Atsakyti
[quote=Liniux'as,2007 06 07, 14:27]
labai grazi ir romantiska puokstele thumbup.gif Bet, asmeniskai man, derinys pigi (guboja) ir brangi (orchideja) taip..... nelabai...
Kazkada KATYTE buvo savo foto idejus.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]
Man taip pat guboja asocijuojasi su senais laikais kada nebuvo jokiu kitu zalumynu tik jos wink.gif
Man cia visko daug blink.gif Bet jei nuotakai grazu, vadinasi viskas ciki irnesakyk.gif
[/quote]

zinoma, kad visoms patikti negali, kiekviena renkames pagal save ir jei visoms vienodos puokstes patiktu, tai net nebutu i ka akis paganyti ir apie ka papletkinti ok.gif man tai manoji puokste ok.gif ok.gif idejau tam, kad kitos ideju pasisemtu wink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai nesiulyciau eustomu maisyt-labai skirtinga ziedu struktura. Jau geriau pora kitokios spalvos ziedlapiu iklijuot i bijunu viduri...
Papildyta:

Aciu uz patarima 4u.gif O tuos ziedlapiyus klijuoja su spec. geliu klijais ar tinka ir tie kur papuosimus klijuoji? mastau.gif
O ka manai apie pamerges? ax.gif As mastau apie rozytes, o liudininkei orchidejas aciuks.gif
Papildyta:
zinoma, kad visoms patikti negali, kiekviena renkames pagal save ir jei visoms vienodos puokstes patiktu, tai net nebutu i ka akis paganyti ir apie ka papletkinti ok.gif man tai manoji puokste ok.gif ok.gif idejau tam, kad kitos ideju pasisemtu wink.gif lotuliukas.gif
[/quote]

na ir puiku mirksiukas.gif Nors turim apie ka pletkinti flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 07, 14:31)
zinoma, kad visoms patikti negali, kiekviena renkames pagal save ir jei visoms vienodos puokstes patiktu, tai net nebutu i ka akis paganyti ir apie ka papletkinti  ok.gif  man tai manoji puokste ok.gif  ok.gif idejau tam, kad kitos ideju pasisemtu wink.gif  lotuliukas.gif

na ir saunuole 4u.gif nera jokio reikalo del to sukt galvos mirksiukas.gif Dziaugiuosi, kad gavai to ko norejai.
Atsakyti
TUSINA kaip manai kokia puokste tiktu prie sios sukneles?
Atsakyti
TUSINA, aš tavęs klausiau bet tu turbūt pražiūrėjai:geda2: kokia puokštukė tiktų prie mano suknelės?ar tiktų bent viena iš tų kurios man gražios? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobra: 07 birželio 2007 - 18:14
QUOTE(Cobra @ 2007 06 07, 19:14)
TUSINA, aš tavęs klausiau bet tu turbūt pražiūrėjai:geda2:  kokia puokštukė tiktų prie mano suknelės?ar tiktų bent viena iš tų kurios man gražios? g.gif

na pirmos, antros ir paskutines tikrai nesiulyciau schmoll.gif atkrenta... o abi likusios su bijunais ir rozytemis yra nuostabios puokstes thumbup.gif
Geda ne geda. Bet nevisada idemiai perskaitau jusu postus. Matyt praziurejau. Sorry...

Ta su bijunais laaabai tiktu PANTERAI thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(erikkute @ 2007 06 07, 19:02)
TUSINA kaip manai kokia puokste tiktu prie sios sukneles?

dedu foto is COBROS idetu. Labai grazi puokste. Manau tau labai tiktu, tik spalvas siulyciau kitokias. Nesuklysi pasirinkus apvalu bukietuka.
O COBRAI jos nerekomenduoju, nes sijonai per daug pusti-klius ir kabinsis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 07 birželio 2007 - 20:52
[quote=TUSINA,2007 06 07, 21:50]

sita puokste turi omeny? mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=pantera83,2007 06 07, 22:16]
[quote=TUSINA,2007 06 07, 21:50]

sita puokste turi omeny? mirksiukas.gif
[/quote]
aga. Tik be kaliju ir zalumos.Tokia zavia, romantiska ir apvalia puokstele. Ir spalva man labai grazi sitos puokstes.
Atsakyti
QUOTE(Velniukstis @ 2007 06 06, 21:40)
Dare man puokste Geliu salone (cia toks pavadinimas), kuris yra Jasinskio g. 16 (ten salia yra Iki paduotuve ir Cilli pica), Vilniuje, tel. 249 8306 arba 860029171. Su savininke Rimute bendravau, labai maloni moteris, man tai labai patiko ir ji ir puokstes kurias dare jos salonas smile.gif kiek tiksliai kainavo puokste negaliu psakyti.... doh.gif bet manau koki 100lt gal...na as ten uzsisakinejau visas puokstes ir pamergems, ir pabroliams gelytes ir jaunikiui...tai nezinau...kiek ten kas konkreciai kainavo...
idejau dar daugiau foto puoksciu pamergiu ir pabroliu gelyciu, jaunikio....
zvilgtelk dar....jei idomu...
http://public.fotki..../musu-vestuves/

Man grazu thumbup.gif
Atsakyti