Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

sudocrem- thumbup.gif kremukas, uzgydo pasutimus per kelias valandas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sebi: 12 vasario 2008 - 22:09
Pataisų sporų milteliai. Parduodami vaistinese. Liuksinis dalykas.
Atsakyti
mums tik sudocremas padeda thumbup.gif ir kuo dazniau po dusu praust rolleyes.gif
Atsakyti
nuvaliusi slapiom servetelem nusausinu su palute, panaudoju chicco talka ir niekada nebuvo jokiu pasutimu, beje ir nuo sauskelniu daug kas priklauso mes naudojam huggies thumbup.gif
Atsakyti
mum kai buvo didelis issutimas tai apsiprausdavom po tekanciu vandeniu su ukisku muilu,laibai geras dalykas thumbup.gif
Atsakyti
Mes užpakaliuką prausiam po tekančiu vandenuku. Ne visada naudoju muilą, bet kartais. O veiduką, kakliuką ir užausėlius prausiam virintu vandenuku su vatyte kelis kartus per dieną, iš ryto, einant pokaituko ir vakare.
Atsakyti
Mes namie visuomet apiplauname po tekančiu vandeniu be jokių priemonių, gerai nušluostom, pabarstom paprasčiausiu krakmolu. Tik reikia po to krakmolą nupūsti, kad liktų tik mažytės dalytės, kurios netrintų odelės ir thumbup.gif
Atsakyti
Na man nėra taip buvę, kad labai daug iššustų, bet aš visada dieną, kai keičiu pampersą, nešu į vonia nupraust po tekančiu vandenuku, tik naktį naudoju servetėles. Maitinu savo pieneliu, tai mergytė tuštinasi dažnai. Anksčiau taip pat tepdavau Bepanten, Sudocrem, bet nelabai padėdavo. Tai kaip sakiau, mums padeda vandenukas, išmaudžius kartais pabarstau užpakaliuką paprastu krakmolu, nežinau, man jis tinka, jau sekantį kartą keičiant pampersiuką užpakaliukas būna žymiai šviesesnis.
Atsakyti
Na mes ir sia bedele turejom, nepadejo jokie tepaliukai kol nutariau visiskai atsisakyt dregnu serveteliu, visada keiciant sauskelnes valau vandeniu su vata, keliskart per diena kisu po kranu su vaikisku prausikliu nuolaunu uzpakaliuka. Vakarais patepu ji dar paprastu HIPP kremuku uzpakaliukui ir jokiu bedu nebera mirksiukas.gif Taigi mums alergizavo dregnos serveteles... Dabar jau net nakti ju nedauju, nes iskart parausta...
Atsakyti
as tai kas kart keisdama pampersus prausiu su vaikisku muiliuku, o siaip jei pasunta ar koks spuogelis tasiranda SUDOCREM teou bigsmile.gif lb geras jis mums ir vaistininke rekomendavo kiekvienu namu vasitinelej toki kremuka turet blush2.gif ir nebrangus jis apie 10 lt tik kainuoja 4u.gif
Atsakyti
Mes niekada tokių problemų neturėjome, bet prieš porą dienų skysčiau pakakojo ir atsirado baisus iššutimas, nors visada profilaktiškai tepu Sudocremą. Dabar niekas nepadeda, nei Beponten, nei Sudocrem.. reikia turbūt išbandyti Dermiloną g.gif
Atsakyti
mano maziui kaip buvo uzpakaliukas raudonas tai gydytoja liepe tepti ne sudokrema o bepantena, tai taip ir isgijo, labai greit. As daug pritepdavau uzpakaliuka ir praejo.
Papildyta:
QUOTE(Kana @ 2008 03 01, 11:48)
Na man nėra taip buvę, kad labai daug iššustų, bet aš visada dieną, kai keičiu pampersą, nešu į vonia nupraust po tekančiu vandenuku, tik naktį naudoju servetėles. Maitinu savo pieneliu, tai mergytė tuštinasi dažnai. Anksčiau taip pat tepdavau Bepanten, Sudocrem, bet nelabai padėdavo. Tai kaip sakiau, mums padeda vandenukas, išmaudžius kartais pabarstau užpakaliuką paprastu krakmolu, nežinau, man jis tinka, jau sekantį kartą keičiant pampersiuką užpakaliukas būna žymiai šviesesnis.

o kokias naudojote? gal kitas galit pabandyti? As pampers naudojau , bet dabar pabandziau dzonsons, tai man pastarosios labai patiko.
Man tai jos labai geras daiktas. Diena naudojam serveteles, nakciai i vonele issiprausiam, ir diena vel serveteles.
Atsakyti