Įkraunama...
Įkraunama...

Iššutimas. Užpakaliukų bėdos!!!

Nieko gero pas mus, niekaip negaliu isgydyt, clotrimazoli jau sunaudojau, bet nieko gero, vel grizau prie bepanteno. Vaikis jau kartais is uzpakali nusala nuogas lakstydamas, bet uzpakaliukas nieko bjauriausia, kad is pazastu neinyksta niekaip. Era, o kur jus vedet pas odos gydytoja, reikia jauciu ir man parodyt, nes jokios tikslios diagnozes, jokiu tyrimu, nebezinau, uzkniso jau tie paraudimai negyvai, nurengiu ir verkti norisi kai nepraeina.
Atsakyti
QUOTE (ader @ 2004 02 25, 14:51)
Nieko gero pas mus, niekaip negaliu isgydyt, clotrimazoli jau sunaudojau, bet nieko gero, vel grizau prie bepanteno. Vaikis jau kartais is uzpakali nusala nuogas lakstydamas, bet uzpakaliukas nieko bjauriausia, kad is pazastu neinyksta niekaip. Era, o kur jus vedet pas odos gydytoja, reikia jauciu ir man parodyt, nes jokios tikslios diagnozes, jokiu tyrimu, nebezinau, uzkniso jau tie paraudimai negyvai, nurengiu ir verkti norisi kai nepraeina.

Na mums tai dar buvo paraude karteli bet nedaug.Dar patepliojau ir praejo.Bet sako shitie "grybai" kartotis megsta.O vaistai tai labai negeri.Juk chlotrimozolis yra hormonas, ilgiau naudojant ploneja odos sluoksnis.
O buvom mes odos ir veneriniu ligu dispanseri.Patare musu vaiku gydytoja.Tik paziurejo ir aisku patapo.Bet as galvojau gal koki tyrimuka darys.Na paseli koki pases.Siaip tai jeigu nepraeina reikia prasyt kad imtu tepineli kazkoki paseli daro ir ziuri koks ten "Grybuks? g.gif
Man kaip aiskino kad tai yra tas pats grybas kai kudikiams buna pienlige burnytei arba moterims makstyje.Neaisku is kur, kodel, kaip?
Atsakyti
O mes turime siaubingą iššutimą kakliukyje. Niekada nebuvo, pasirodė apie 7 mėn. Tai ir vargstam. Net gaila žiūrėti į tą vietą. Gydytoja išrašė "Imazol". Naudojam savaitę, bet kol kas jokio pagerėjimo nematau. Ar "Imazol" tai tas pats, kas Clotrimazolis?
Atsakyti
apie imazol nezinau, bet mums kai buvo tokie pasutimai kakle, kur keliukai lenkiasi, tai labai gerai excipial losjonas padejo.
Atsakyti
Maniau kad mums irgi tas ,,pampersinis dermatitas"bet turbut ne,nes berimas sausas toks,uzpakaliuko odele raudona,siurksti,kasosi vaikas vis.Ir kas keisciausia,prasidejo kai nustojom naudoti pampersus g.gif .Gal cia alergija skalbimo milteliams,nes oda pradejo tiesiogiai kontaktuoti su pedkelnem.Gal zinot,kuom tept?
Atsakyti
Gal padetu zoleliu voneles (lakisiaus, ramuneliu), siaip visai panasu i alergini berima. Bepanteno tepaliukas mus visais gyvenimo atvejais gelbsti. O gal pedkelnese daug sintetikos?
Atsakyti
Mums tai padejo kremukas nuo grybelio (antifungal angliskai vadinasi). Pora dieneliu patepem ir dabar uzpakaliukas thumbup.gif
Tfu tfu tfu kol kas biggrin.gif
Atsakyti
svarbiausias dalykas-laiku pakeist sauskelnes ir leist odytei "pakvepuot".mums uzpakaliuka isberdavo,jis parausdavo,jei maze nakti pasitustindavo,ir nesuskubdavau oakeist sauskelniu.tada diena palaikau ilgiau pliku uzpakaliuku,ir per diena praeina.siaip as visad naudoju serveteles,pudros jau seniai atsisakem,ir nieko.tik leist pasivartyt be nieko,ir problemu neturetu but.na,nebent jau isitaiset kokia rimtesne liga...
Atsakyti

Mano vaikams geriausiai padėjo paprastas lietuviškas vazelino aliejus . Jo yra visuose vaistinėse. Pamirkau vatytę ir nuvalau visas raukšleles ar paraudimus.Per parą viskas praeina. Ir nereikia nieko barstyti . thumbup.gif Tikrai nuostabus dalykas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Galima su juo pavalyti po kiekvieno apiplovimo, tada net neparaus ir neprisitrins clap.gif Tinka ne tik užpakaliukui.
Atsakyti
Tai gal cia mums irgi nuo Libero? Nuo siandien pradesiu deti Pampers. Gal tikrai bus geriau nei Libero? Nuo vakar pradejom ir oro vonias daryt. Siaip tai as, atrodo nebuvau apleidusi. Pakeiciu sauskelnes kai tik matau, kad jau kazkas negero ten yra biggrin.gif . ir uzpakaliuka visada su vandenuku nuplaunu ir sausai nusluostau ir dregnas serveteles naudoju tik ne namie. Tik tos mano serveteles, kurias su vandenuku slapinu kai plaunu, tai sintetines.
Gal geriau reiktu marles gabala susikarpyt ir naudoti uzpakaliuko plovimui su vandeniu?
Atsakyti
QUOTE (Germante @ 2004 11 30, 12:49)
Tai gal cia mums irgi nuo Libero? Nuo siandien pradesiu deti Pampers. Gal tikrai bus geriau nei Libero? Nuo vakar pradejom ir oro vonias daryt. Siaip tai as, atrodo nebuvau apleidusi. Pakeiciu sauskelnes kai tik matau, kad jau kazkas negero ten yra biggrin.gif . ir uzpakaliuka visada su vandenuku nuplaunu ir sausai nusluostau ir dregnas serveteles naudoju tik ne namie. Tik tos mano serveteles, kurias su vandenuku slapinu kai plaunu, tai sintetines.
Gal geriau reiktu marles gabala susikarpyt ir naudoti uzpakaliuko plovimui su vandeniu?

O kam tu tas servėtėles naudoji ? Aš tai tiesiai po kranu kišu, nuplaunu ir tada guldau ant merliuko, su kuriuo nusausinu. Kai mums buvo užpakaliukas paraudęs, tai niekas nepadėjo: nei Bepanten, nei pataisų milteliai, nes tai jau buvo kažkoks grybelis nuo pienligės. Tada gavom receptą Imacort tepaliukui, tai per savaitę pagijo. O dabar tiesiog tepam užpakaliuką Bepanteno tepalu kiekvieną kartą keičiant sauskelnes ir kol kas viskas gerai thumbup.gif .
Atsakyti
O mums atvirkščiai - visada dedam Liberus, o kai kelis kart pabandėm Pamperius tai išbėrė, nuo to laiko visada ištikimi Liberam. laugh.gif

Šiaip visų pirmą tai patarčiau išsiaiškinti, ar tik vaiko užpakaliukas neparausta pvz. nuo alergijos kokiam nors maistui (tam, kurį mama valgo - jeigu pati maitina). Nes aš tai, pvz., kai suvalgau citrusinių kokių nors vaisių, tai mano vaikos užpakalis iškart paraudonuoja. smile.gif
Dėl servetėlių dar. Mes valomes nuo gimimo su Libero servetėlėm ir viskas gerai, svarbiausia pasirinkti servetėles be visokių kvapų ir priedų ten nesąmoningų ir viskas bus gerai. wink.gif
Atsakyti